12/4-13/4: 8 månader, Taco, tv-spel och totalt fiasko.

Det enda jag hade inplanerat under dagen var att Becca och Doddo skulle komma på taco och tv-spels kväll. Alltså blev mitt dagsprojekt att ställa fram och göra i ordning bordet (det har stått mot ett hörn för det används så sällan och dessutom blir det mer plats om bordet är undanplockat).

   Nicklas tog på sig uppdraget att åka till systemet och till Coop och handla tillsammans med Doddo. Sen kom de hit och satt och tittade på en väldigt dålig film medans jag satt vid datorn och ägnade mig åt inget viktigt!

   Becca och Doddo kom sen till klockan 19 och då var maten nästan färdig så vi satte oss och började jobba med att få i oss all taco. Det gick väldigt bra eftersom det sällan blir någon mat kvar när Nicklas och Doddo är i närheten.


Så började det roligaste av allt. Tv-spelandet! Vi valde att den här gången köra Super Mario World och Nicklas glänste verkligen eftersom det var det spelet han spelat sen han var liten. För oss andra gick det inte särskilt bra men det blev verkligen en hel del tjat om "röda och gröna" strumpor ;-P.

   När vi tröttnat på Super Mario så började vi med singstar istället. Det blev riktigt riktigt roligt och oj vilken inlevelse vi fick till ibland. (lägger bilderna på bdb så kolla där, länken finns i slutet av det här inlägget)


Sen, helt plötsligt, och utan att jag vet varför så spårade tyvärr hela kvällen ut. Det slutade med att mitt dörrhandtag ramlade av och att papperskorgen utanför lägenhetsdörren av en mystisk anledningen helt plötsligt bara var väldigt trasig.

Doddo, för att lätta på ditt samvete, dörrhantaget hade vart lite löst redan innan så det är inte bara ditt fel. Vad det gäller papperskorgen var det en smula pinsamt när grannen kom och frågade vad som hade hänt men vi kom undan den här gången. Tack och lov. *pustar ut*

Becca: tur att du hittade vodkan och att du inte kastade väskan i backen - det hade ju blivit katastrof ;-)


Nicke- Tack för att du är så lugn och lätt att ha och göra med.

image89

Bilder från kvällen ligger på: http://theresenylander.bilddagboken.se


Kommentarer
Postat av: Angelica

omg, vad hände? du måste ju skriva B om du skriver A =O

2008-04-16 @ 14:02:31
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se
Postat av: S

haha klart det aldrig blir någon mat över när D å N är vid samma bord. en gång åt dom 3kg köttfärs hehe (alltså tacos och det fanns lite merär 3kg köttfärs å ja åt inget alls typ )

2008-04-16 @ 16:38:32
URL: http://malmberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0