23/3 Bloggpaus!

Jag känner att jag skulle kunna blogga OTROLIGT mycket den här veckan så därför ska jag INTE göra det. Jag ska kolla om jag kan låta bli och kanske bara pyssla om mig själv och lägenheten istället för att bara sitta klistrad framför skärmen. Dessutom kommer jag nog bara att blogga om tråkiga saker... Eller om samma saker som "alla" andra. Typ, Earth hour, Lets Dance finalen, Svarta Mjölpaketen, Våffeldagen och att klockan ska ställas fram en timme...

   Speciella händelser i sig men NEJ, jag känner att jag inte alls har någon lust att blogga om det. Så jag kan med en gång berätta att jag kommer att jobba torsdag och fredag och annars så vet jag inte vad som kommer att hända i veckan... men jag vet EN sak, jag kommer inte att blogga om det...

   Jo eftersom lönen kommer också så blir det att shoppa lite ^^. Blir väl stan på tisdagen med mamma och sen stan på onsdagen med Carin och sen på fredag blir det mycket festande med bland andra Carin och så lär kvällen (natten) sluta på Palace ^^. Men JAG SKA INTE blogga om det... eller :-S


SÅ klarar Ni Er en vecka utan min blogg med meningslösa inlägg om vad jag sysslar med? Det märker vi. Hoppas ni får en superkul vecka i alla fall! Det kommer säkert jag att ha XD.


Kramar Tette som ska klara sig utan bloggen i en vecka?


22/3 Ensam...

NU har Nicklas tyvärr åkt :-( Jo jag vet att han i vandliga fall åker på måndagar men tyvärr börjar han jobba redan klockan 07.00 imorgon så han var tvungen att åka ikväll. Vi har iaf haft en jättemysig och OTRLIGT välbehövlig helg tillsammans.

  
Idag blev det minigolf bara för att vi ansåg att vi var tvungna att lämna sängen någongång under helgen ;-)



21/3 MOBILER OFF!

Borde väl egentligen bloggat om det här igår men nu blev det inte så... Nicklas och jag ska ha en EGEN MYSHELG. Vi känner båda att vi behöver det innan han "drar iväg" så vi kommer att ha telefonerna avstängda och jag kommer inte att blogga. Vi kommer helt enkelt att ägna oss åt varandra.


Men vi önskar Er en trevlig helg! Pussar och Kramar Tette och Nicke ^^


20/3 Festa lungt ^^

Nicklas har åkt hem. Nu är det bara en timme kvar att jobba. Sitter och degar framför Tv:n. Är SÅ roligt... Ni andra, festa lugnt ;-)


20/3 Festa lungt ^^

Nicklas har åkt hem. Nu är det bara en timme kvar att jobba. Sitter och degar framför Tv:n. Är SÅ roligt... Ni andra, festa lugnt ;-)


20/3 Mitt hår...

Hahaha, om ens pojkvän köper en burk med vax till håret åt dig, ska man då tolka det som ett tecken och anta att han är lite trött på att alltid se ditt skatbo? För det är ju så mitt hår är liksom. Det växer över hela huvudet och runt sig självt rätt så mycket ^^. Som ett skatbo ungefär...

   Nu har iaf Nicklas lekt med vax och mitt hår ett bra tag. Resultatet? Ja tyvärr måste jag väl skriva att det är allt annat än snyggt men det var mycket mysigt för det är ju så skönt att bli "pillad i håret".


   Bjussar på lite bilder: (Haha, normalt att "fixa frisyr" när man jobbar?)



20/3 The curios case of Benjamin Button

Usch. Jag tyckte verkligen att det var en jätte deprimerande film. Om en pojke/man som utvecklas bakåt. Alltså föds som en riktigt gammal man och dör som spädbarn oförmögen att gå (eller ens göra något själv) men ändå med samma medvetande som en "gamling".

   Fast jag måste ju säga att filmen verkligen hade sina djupa repliker och var mycket tänkvärd. Fast inget för mig. Nej, jag är nog inne i ett sådant skede i mitt liv att jag bara tål riktigt dåliga och ABSOLUT INTE sorgliga komedier.


Har du sett den? Vad tyckte du?


20/3 Benjamin Button bra eller ej?

Har sett säkert 10 X-men avsnitt fast det gör inte så mycket för jag gillar verkligen X-men ^^. Kom nyss hem från en minipromenad bort till ICA där jag handlade lite läsk och snacks till Nicklas.

   Vi ska (fortsätta) att krypa ihop i soffan och tänkte titta på "Benjamin Buttons otroliga liv". Ska bli spännnande att se vad det kan vara för någon film. Känns dock nu innan som att jag INTE kommer att gilla den men vem vet...

   Vi hinner dock inte se klart hela innan jag börjar jobba så det får bli så att vi ser halva nu och sen packar jag med mig datorn så händer Nicke med mig så ser vi klart den när jag har börjat att jobba sen. JA, jag kan se hur mycket film jag vill på mitt jobb :-P


20/3 Vaknade inte ensam ^^

God Morgon! Idag vaknade jag upp med Nicklas bredvid mig och det är ungefär det mest spännande som händer. Vi hade planerat att ha en helmysig kväll med varandra men också att ha en del festande. Dock har Nicklas nu fått hjärnskakning och får inte köra bil/ dricka alkohol ELLER göra något fysiskt ansträngande så det sabbade ju helgplanerna en smula om vi säger så.

   Jag ska iväg och jobba (som avlösare) mellan 15- 22 idag men jag tror att Nicklas kommer att följa med mig. Han stannar säkert inte hela kvällen men ett tag i alla fall. Han kan ju lika gärna titta på TV där som här som han säger ^^.

   Nu ska jag vara lite social med älsklingen som bestämt sig för att orka gå upp ur sängen och flyttat sig till soffan så ska vi kolla lite på TV. Eller rättare sagt; Vi ska titta på X-men (den tecknade serien) på Nicklas dator. Skojigt, skojigt :-D


19/3 Stockholm och tillbaka igen...

Supertrip till Stockholm! Nicklas mår inget bra alls (i och med hjärnskakningen) så de har beslutat att han lika gärna kan få åka hem. Så jag ska upp och hämta honom nu. Blir inget mer bloggande ikväll för när vi kommer hem måste nog Nicklas sova direkt och jag kommer definitivt att somna jag också! Man blir ju (som bekant hos er med körkort) väldigt trött av att mörkerköra!


19/3 Lekparken ^^

Promenaden är fixad!

Pappa ringde och är på väg till stan så han ska hämta upp mig så ska han och jag fixa lite grejer i Norrköpings City, så det blir visst att säga hej till Becca i alla fall. Kul kul.

För övrigt så lyckades jag komma ut på promenad i ca 2 h och GIVETVIS så hittade jag en lekpark med gungor i också ^^



och den här bilden är till Becca som "bestämmde" att Tette skulle gunga: ^^


19/3 lååång promenad!

God Morgon! ELler morgon och morgon föresten. Klockan har redan hunnit bli 10. Jag förstår inte varför jag nästan vänder på dygnet när jag har en ledig dag och ligger och latar mig till 10! USch pusch...!

Skulle egentligen vart men Becca på promenad idag men hon var tvungen att jobba. Jag hade inte lika tur så mitt jobb behövde mig inte idag. Där emot är det ju STRÅLANDE sol ute och det funderar jag på att uttnyttja och kanske ta mig i kragen och gå upp på en promenad. Vi får se hur det blir med den saken...

18/3 brors "spookey" eyes!

Är hemma i lägenheten igen nu. Men var ganska så länge i Åby. Väntade tills brorsan kom tillbaka från sitt "läkarbesök" och snacka om att den stackaren såg rolig ut! Han hade fått sådana ögondroppar som gör pupillen JÄTTESTOR så han vart riktigt riktigt lik hajen "Bruce" i "Hitta Nemo"



Tyvärr ser man inte riktigt hur stora pupillrena är för Ni som känner mig känner ju också till mina obefintliga fotokunskaper. Men Erik hade riktigt ont i huvudet och var extremt ljuskänslig...

Skulle ha träffat Becca imorgon men nu ska hon jobba istället. Så jag får väl gå på en spännande promenad med mig själv ^^. Eller kanske orka masa mig ner till stan och säga hej. Det vet man ju aldrig.

Det blir nog allt för idag. God Natt, Sov Gott, vi hörs imorgon!

18/3 hjärnskakning...

Nicklas ringde igår när jag var med Phina, Danne och Leo så jag hann inte snacka så mycket med honom men han mumlade något om "slagit i huvudet" riktigt hårt. Så berättade han också att han skulle gå till docktorn idag. Nyss ringde han igen och berättade att han har fått hjärnskakning. Det är så himla typiskt OTUR! Stackars Nicke. Och varför nu när vi skulle ha en egen helg med avstängda mobiler och bara njuta med varandra... Vi kan visserligen fortfarande ha en mysig ensamhelg men om han har hjärnskakning så blir det nog mest att sova och definitivt ingen alkohol. Så kan det vara ibland.

Jag ska ta en riktigt långpromenad ut till Åby nu tänkte jag. Ska säga hej till brorsan som har studiedag idag. Fast han skulle visst iväg på ett läkarbesök (kolla ögonen och skallen) ca 12.55 och jag lär väl inte vara ute i Åby förens ca 12.30 så det blir verkligen inte att säga mycket mer än "HEJ" till honom ^^

Så hur kommer din dag att se ut?

17/3 Kladdigt värre ;-)

Haha, det var inget problem. Vi gick upp (högst upp) på kungsgatan och sen när vi väl var där kom jag ju på att Fina faktiskt har fyllt år så det fick bli en sväng förbi systemet. Phina fick välja ut ett vin som vi skulle njuta av senare på kvällen och så var jag ju tvungen att köpa Spring edition av X-cidern eftersom den är FANTASTISKT god!


Bjuder på en bild av SÖTUNGEN Leo som är så duktigt och äter alldeles själv! Haha, jag fick panik över allt kladd, vem hade kunnat tro det ;-)


17/3 Något av intresse ^^

Phina ringde nyss. Hon vill dra med mig ut på en barnvagnspromenad och det är klart att svaret är JA! Så nu ska jag ta på mig något annat än joggingbyxorna och sen bär det av mot Phina och Leo.
 
Ska se om jag kan lura med de upp till kungsgatan så kan jag lämna handkassan till chefen också ^^.


17/3 Städdag? Hitta på nåt?

Idag blir det troligtvis att ha en städdag för mig. Inte för att här egentligen behöver städas men det skadar väl inte att plocka iordning lite ändå liksom. Borde köpa nya blommor till fönstren, det ser hemskt ut med mina vissna gröna (numera bruna) växter.


Ha det bra jag återkommer om det händer något som kan vara av intresse ^^


16/3 Färdig"draget" ^^

Så kom man hem till en tom och tyst lägenhet. Lite sorgligt faktiskt men bra träning inför hans "resa" sen :-D. Dessutom är jag lite för trött för att bry mig om att jag är ensam nu faktiskt! Men innan jag hoppar ner i sängen måste jag bara få skriva och berätta vilken fantastisk dag det blev idag på jobbet!


För det första så fick jag jobba med Peter och bara det är verkligen ett stort plus men vi upptäckte även att de 15 första rummen som vi skulle gå in i redan var dragna! Alltså någon hade redan tagit bort de smutsiga lakanen från sängen och lagt in nya så vi bara behövde bädda direkt.




Tänk vad en liten sådan sak som att komma in i ett färdig draget rum kan göra en glad ibland alltså ^^.


16/3 God Morgon!

Nicklas ska inte iväg till jobbet förens klockan 9.30 idag så vi borde ha kunnat tatt en riktigt mysig sovmorgon tillsammans men riktigt så vill sig livet inte inbland. Jag börjar jobba redan klockan 8 idag och bussen går tyvärr 07.05 så det är bara att skynda sig på!

Ha en bra dag iaf, det kanske jag får, det vet man ju aldrig förens efter man har jobbat ;-)

8.00- 16.00

15/3 Äta bör man annars dör man!

Helt seriöst alltså! Människor i Södertälja måste vara de smalaste i världen? Äter folk inte mat här eller? Har de inte hört talas om godis? Jag, Cynthia och deltagarna har åkt runt i hela södertälje i snart 2 timmar och det enda vi har hittat var en mini ica butik där vi ändå inte kunde handla för det fanns ingen parkering i närheten.


Så helt plötsligt hittade vi en tempo i ett "ytterområde" tror vi, vi hamnade i, i alla fall. (Jag gillar att det blev två vi och två i på rad i den meningen ;-)) Så vi kör in på den stora fina Tempo parkeringe och så säger Cynthia på skoj "det fattas ju bara att den är stängd nu också" och ler. Så går vi runt hela byggnaden och står framför det som BORDE HA VART ENTREN! Tror ni inte den förbannade tempo butiken är STÄNGD?




Vad är nu oddsen för detta?


Tillsist hittade vi en liten kiosk att handla godis och Coca Cola i... Så med andra ord kan man säga att det inte har vart så bra den här helgen. Hade mycket hellre bara stannat hemma med Nicklas och myst. Men nu är helgen så gott som över och det kommer inget mer blogginlägg ikväll eftersom jag slutar klockan 17 så tänker jag vara resten av kvällen med Nicke.


14/3 Avundsjuk!

Usch jag känner mig verkligen som en hemsk flickvän. Jag är avundsjuk på Nicke för att han får vara på Palace och dansa och ha roligt och inte jag... FY VAD HEMSK JAG ÄR! Det är nämligen så att Danne fyller 20 år imorgon men eftersom det är en söndag så är de ute och partar loss ikväll istället!

Nej NU ska jag ta och skärpa mig lite och gå och lägga mig och sluta vara avundsjuk. Problemet är nog att jag hela tiden tänker på Palace förra helgen då vi mötte den något korrkade bruden... Iofs kan man ju lita på Nicklas men jag är nog ändå avundsjuk. Eller föresten det kanske är svartsjuk jag är... Haha, ja vem vet, vem vet!

---> HÄR <--- trycker ni om ni vill läsa om "palacebruden" btw :-S ;-) :-D

14/3 Grattis säger jag till:

GRATTIS Phina! Idag fyller Fina 22 år och det måste ju givetvis grattuleras :-D Jag hoppas att du får en riktigt bra dag och att SötBebis är riktigt snäll emot dig ^^

Sorry Fina, kunde visst vara hitta denna bilden på dig just nu... HAHA XD

14/3 Deep Sea Cosmonova!

Shit vi såg verkligen en asbra film idag på Cosmonova. Fast ett tag där var det riktigt läskigt! Filmen hette Deep Sea och handlade om alla djur långt där nere under vattenytan. Fast jag fick lite svårt att andas där ett tag... Jag tror jag levde mig in i filmen lite för mycket helt enkelt :-D

Annars har inte så mycket mer hänt idag. Jag körde vägen upp till hotellet i Södertälje sen fick Cynthia ta över för jag är inte särskillt förtjust i att köra i stockholm. Inte hon heller men jag är helt enkelt bättre på att få som jag vill, typ. :-P.
Nu ska jag nog kolla runt och läsa och kommentera andras bloggar, borde ju inte klaga när man kan göra sådant på arbetstid men jag hade hellre festat med Nicke hemma i Norpan...

Fasaden på Natur Historiska Riksmuseét:

14/3 God morgon, dags att arbeta!

Ska iväg till jobbet nu! Nicklas ska väl parta loss rejält ikväll medans jag antagligen kommer att sitta på ett hotellrum och titta på melodifestivalen i min ensamhet :-S Det låter väl kul?! Eller kanske inte?! Men sådant är livet ^^. Strulade en hel del med bil och handkassa igår och jag blev inte allt för belåten med chefen men eftersom kvällen sen blev så rolig så är det lungt ^^

Nej nu ska datorn packas ner så ska jag ge mig ner till Resecentrum och sen bär det av mot Södertälje och Stockholm/Cosmonova. Ha en bra helg allesammans!

13/3 Bilderna ;-)

Blev en riktigt grymt kul kväll .-D Men jag kom hem mycket senare än vad jag hade räknat med. Eller okej mycket senare var en överdrift. Jag kom hem halv 1 och jag hade lovat mig själv att vara hemma senast 24 ;-) Haha men sånt är ju livet :-D

Här tänkte jag bjussa på några bilder: Det låter väl bra... Mer bilder hittar ni (som vanligt) på min bilddagbok!


MKT INTE GOTT Vin

BECCA; MATILDA, ANNA

ANNA OCH VÄRDPARET

JAG PÅ ÄNNU EN PSYKOBILD ;-)

13/3 Fredag den 13:e igen!

Nu är det OTURSDAG igen! Spooky att det blev två stycken fredag den 13:e på rad eller hur?! Både i februari och mars. så kommer det en till fast i höst någon gång! Men jag tror nog att man överlever den här dagen också och eftersom förra fredag den 13:e var riktigt trevlig så fruktar jag inte direkt den här heller :-D

Måste bara få skriva att OJ SÅ SKÖNT det var att vakna upp i sin egna lägenhet och sin egna säng imorse! Huset i Åby är antagligen en av de vackrast platserna i världen men fy vad obekväm mammas säng är alltså! Kanske ska prova andra sidan (alltså pappas säng) nästa gång? ^^

Idag kommer Nicklas hem, fast han kommer hem rätt så sent. Jag skulle ha jobbat på Vildmarkshotellet men det blev inte så tyvärr. Kommer där emot att jobba med en helgresa nu i helgen. Vi ska upp till Stockholm och besöka Cosmonova. Fast vi kommer att bo på hotel Scandic i Södertälje. 

Ikväll blir det fest eftersom "Norge Anna" är i Norrköping och hälsar på. Så vi ska vara hemma hos Yanken och dricka och snacka lite. Så på det sättet är det ju skönt att inte jobba förstås för då hade det blivit riktigt stressigt men man går ju ändå mista om ca 500 kr per dag så man inte jobbar. Men jag måste ändå träffa chefen och hämta handkassan och bilen så... 

Hinner knappt träffa Nicklas någonting idag heller. Ganska så frustrerande att jag har rätt mycket jobb nu när det närmar sig avresa för hans del! Ska nämligen jobba helgen vecka 14 men ska göra allt jag kan för att byta bort den! Måste ju få lite ledigt innan han sticker. Även v. 15 då han åker har det ju kört ihop sig för egentligen så borde jag jobba på påsklovslägret då ju men jag ska se vad jag kan göra! 

Blir nog kul ikväll i alla fall, vi blir väl 6 stycken brudar så det borde bli rätt mycket trevligt tjatter :-D Becca, Matilda, Anna, Yanken, Åsa och jag... Fast eftersom jag ska upp och jobba blir det ingen utgång för mig senare. 

Nej, nu ska jag gå och fixa iordning allting för ikväll så att det är klart. Sen ska jag dammsuga lite och vänta på att chefen ska ringa så att jag kan hämta handkassan... over and out!

12/3 Mamma överraskning= man ser botten på tvättkorgen ^^

Jag tror att min mamma kommer att bli riktigt possitvt övverraskad när hon kommer hem idag :-D NU har jag nämligen tvättat allt hon hade i tvättkorgen och även strykigt allting! Så har jag plockat ur diskmaskinen och ja, gjort allmänt fint helt enkelt...

För er kanske det inte alls låter som en stor grej det där med tvätten men för min mamma är det verkligen ett problem! De är 4 personer i min familj (nu när jag har flyttat hemifrån) och Erik har ju basketräning 5 gånger i veckan plus att det nästan är match varje helg eftersom han både spelar SM och tränar inför VM just nu. Sen har vi ju Gustaf som är en tonåring på hög nivå och byter kläder precis hela tiden!

Men i alla fall, nu har jag vart hemma och fixat till det lite åt mamma OCH man kan se botten av tvättkorgen ^^




12/3 ...

Bloggade ju inte så mycket igår men åt middag med farmor och det var jätte mysigt! Sen var jag även ute och gick lite och den här promenaden tänkte jag alldeles för mycket. Jag tänkte på vad som skulle hända, om jag skulle våga bryta mönstret och göra en sak som jag verkligen vill göra... och strunta i konsekvenserna? Vad skulle bli konsekvenser? Ja ibland är livet konstigt ^^

Ikväll klockan 20 ungefär kommer familjen hem igen så jag tänkte sätta igång diskmaskinen och tvättmaskinen och sen ställa mig och stryka allting så blir säkert mamma riktigt glad när hon kommer hem igen ^^. Vem vet, man kanske kommer att se botten av tvättkorgen? Jag kommer noh aldrig att orka bli "vuxen" om det innebär sådan mängd tvätt alltså! Fy tysan!

Aja, jag ska gå och vara lite effektiv igen nu. Hade ju faktiskt egentligen ingenting att blogga om ju så detta blev ännu ett inlägg i kategorin "fullständigt meningslöst" :-P

12/3 God morgon och Zau Glück!

Så går man ut och hämtar tidningen imorse och det blir ritkigt spännande direkt! Alla Ni som har NT kan idag läsa (nästan ett helside repotage) om Zau Glück. Vad är det? Varför tycker jag att det är spännande då? Jo det är nämligen så att min gamla granne och hennes band, Zau Glück, är i tidningen idag :-D

Så HEJA JULIA och VICCAN! Läckert att ta upp tidningen ur brevlådan och få syn på er, lycka till på framtida spelningarna hör ni. Jag kanske kommer och kollar på Er någon gång! Gillar för övrigt låten på er myspace sida ^^


11/3 Spår i snön



Vad händer om man svänger av och bildar sin egen väg?

11/3 Tuppkam

detta är till dig Becca, hela inlägget är fullständigt tillägnat dig. Jag hittade brorsans vax ^^ Fast du kan vara lugn, jag ska inte använda det igen ;-)



10/3 Överraskning kanske?

Funderar på om jag ska hjälpa mamma och tvätta. Alltså nu är jag ju i deras hus och käkar det jag hittar ;-) så jag skulle ju faktikst kunna ta och tvätta lite för mammas tvättkorg är verkligen JÄMT full. Annars verkar det som att det inte blir något jobb alls den här veckan men istället ska jag njuta ute i Åby och imorgon blir det middag hos min älskade farmor :-D

Tihi, en "mysig" flumm bild på Farmor Edith

10/3 Skogspromenaden avklarad ^^

Det var riktigt härligt ute men det blev trots allt inte så lång promenad som jag hade tänkt. Det var lite kallare än vad jag hade hoppats på om vi säger så. Fast det var skönt att bara få gå omkring och tänka lite ^^. Inte för att jag direkt tänkte heller, som mina vänner vet så är ju att tänka inte min starka sida, utan jag mest gick och njöt :-D

Hittade mycket vackra vintermotiv som jag hade viljat fota men med tanke på att jag bara har mobilcameran och ingen som helst talang vad det gäller att fota så struntade jag i det. Eller jag tog de här 2 bilderna men inte mer än så ^^


10/3 Skogspromenad kanske?

Tror att jag ska gå ut i solen och gå en riktigt lång promenad! Man får ju passa på och göra sådana underbara saker när man ändå har huset i Åby alldeles för sig själv. Här kan man gå i skogen och njuta av tystnaden. Stan (Norrköping) är helt enkelt inte lika mysigt! Nej nu går jag ut och njuter ett tag ^^

Tette är Redå att entra Åby (Glottern) skogen


9/3 Guten Nacht!

God natt! Carin ska sova över här. Hon "snor" Gustafs säng, jag tar mammas ^^. Synd att man sover så dåligt här ute bara. Man sover helt enkelt bättre i sin egna säng!

Det var allt från oss för denna gång ^^


9/3 rådjur ^^

Skjutsa Nicke till Norrköping så han kan åka till jobbet

Ta Audin till Verkstaden

Hämta Carin

Handla med carin

Åka ut till Åby med Carin

Ha tacokväll med Carin :-D


Nu så står Carin i köket och steker köttfärs :-D Jag har skurit en hel del grönsaker och ska skära upp några till men var bara tvungen att visa vad vi nyss såg :-D Ett rådjur som går över isen. Visst ser det mysigt ut! Ibland skulle jag vilja vara ett rådjur. Verkar så fridsamt att äta upp andras blommor och stå och njuta på åkrarna. Fast det är klart, det är ju det där med jaktsäsongen också...



Men hurra, man typ NÄSTAN ser att det är ett rådjur...


9/3 Guten Morgen!

God morgon!


Dagen ser ut som följer:


- Skjutsa Nicke till Norrköping så han kan åka till jobbet

- Ta Audin till Verkstaden

- Hämta Carin

- Handla med carin

- Åka ut till Åby med Carin

- Ha tacokväll med Carin :-D


Ingen som är imponerad av att jag är uppe så här dags föresten? Bara för att Nicke absolut vill vara inne i norrköping lite över 7 så vi kan hälsa på hans mor ner på café Röda stugan.


8/3 "titta i bakgrunden"

Blev visst ett inlägg till i alla fall. Nicklas syster Nelly och Nickes pappa Conny var i tidningen i torsdags så måste ju visa bilden ^^. Lycka till med att hitta de i folksamlingen bara :-P



och så med Zoom såklart ^^


8/3 Husvakt ^^

God morgon! Har sovit ut idag och det var riktigt riktigt skönt! Min Familj (Mamma, Pappa, Erik och Gustaf) har åkt till fjällen och det betyder att lägenheten kommer att överges (ganska nu direkt) och Nicke och jag kommer att sno huset. Jag har lovat att vara husvakt :-D

   Blir nog inte mycket mer bloggande än såhär idag för när vi väl kommer till Åby blir det vin och bubbelbad och fullständig njutning ^^!!!


Rättelse (7/3)

Som Maria så fint påpekade, vi SÅG PETER PAN och MULAN inte Illusionisten. Den tog jag ut från DVDn för att kunna se de andra två filmerna! SÅ det SÅ ^^

7/3 The Survivor ^^

Gick ganska bra ändå men de satte sig på mig och kittlade mig. Det värsta som kan hända en kittlig person som mig! Men bara för det så fick jag lov att publicera denna bilden på äkta schlagerbögen Henke :-P HAHAHAHA XD


7/3 filmkväll och allmänt mys ^^

Blev så sent innan vi kom hem 17.45 så jag bloggade ingenting innan Maria kom! Men här kommer en bild på 4 Disney filmer som jag bara MÅSTE ha, någon som vill köpa de åt mig eller? Det är Pinocchio, Törnrosa, Aristocats och Robin Hood ... Nicklas nya hårddisk är jätte snygg. Blev en i militär grön färg. Mycket passande :-D




Maria och jag hade en asmysig kväll och kom fram till att det snart är dags igen. Vi tittade på den tecknade Peter Pan och så kollade vi på Illusionisten eller det gjorde vi nästan inte för vi var ganska så upptagna med att snacka så mycket då. Vi drack te/thé iaf. Maria drack ur min nya Ior mugg som jag fick av Sara och Magnus på Nickes fest i februari. Annars insåg jag att jag glömde fota något under kvällen... Men här ser ni iaf mig och sen Marias urdruckna thé mugg och en gammal bild från Harrys när jag och Maria var ute och åt med gamla grupp L.




Oj nu ringer det. Henke, vad sjutton vill han?


HAHAHAHAHAHA! Henke har nu officiellt blivit schlagerbög :-P Angelica som vann biljetter till andra chansen här i Norrköping tog med sig Henke när Ville inte kunde :-D Henke kommer hit snart för han har visst ingen lust att åka hem riktigt än. Hahaha, vad kul, Nicklas kommer att mobba ihjäl honom. Eller så kommer de att mobba ihjäl mig. Fuck, måste ladda upp med vattenballonger eller nåt!


7/3 Good morning again ^^

God morgon (för andra gången idag) men nu har jag vaknat på riktigt kan man säga :-D Förut var det ju liksom i någon slags dvala jag bara var tvungen att berätta om igår och lägga ut bilderna ^^. Nu har jag även fått upp Nicklas från sängen. Vi ska ner till Media Markt en sväng för nicklas ska köpa en "extern hårddisk". Heter det så? Blir väl även att titta förbi hos hans far och Nelly en snabbis och ta en fika. Sen vid 18-tiden kommer Maria från "gamla grupp L" hem till mig för vi ska ha en filmkväll! (eller som vi säger, allt för att undvika att titta på schlagern" ^^). Nej dags att sticka ^^ Over and out!


7/3 (fast 6/3) ;-) Gårdagskvällen och Nickes ”Palaceragg”

Tänkte berätta lite om igår. Vi kom i TID :-D Eller okej, ca 1 minut över 18 kom vi till Becca och Doddo men Maria och Ted kom inte förens kvart i sju så vi var verkligen i tid om man jämför med de :-D. Det blev en mysig kväll med lite dricka och mycket snack. Det blev även Sing Star och en omgång av "Med andra ord" som verkligen är ett roligt spel! Maria hade även med sig Trixie, en liten lagom stor hund som var mer rädd för mig än vad jag var för den. Jag vågade till och med klappa den :-D Tyvärr så gick Nicklas och jag redan halv tolv så vi kunde gå in på Palace medans det fortfarande var gratis. Snålt? Nej jag tycker inte det för B&D skulle ju upp tidigt och jag har bara betalt för att vara på Palace en gång och det är INTE värt att betala för! Inte om man kan komma in gratis :-D På Palace träffade vi Danne och Thomas och det var verkligen skitkul för då kunde jag dansa med alla 3 och inte bara med en tjurig och motsträvig Nicklas :-P.

Lite bilder från kvällen (Maria är inte med på någon bild men det är inte mobbning, det är hennes egna val), för att se alla bilder från kvällen klicka här.

  




Dock hände en riktigt skum sak. Inte för att det egentligen stör mig men jag måste ju trots allt berätta om händelsen för den är ganska så intressant!

   Jag står och dansar med Nicklas och Danne men så känner jag att det är lite väl varmt så istället sätter jag mig ner ett tag och dricker ett glas vatten och snackar med Thomas. Så går jag upp på dansgolvet igen och fortsätter att dansa med Nicke och Danne. Då bakom Danne kommer det fram 2 brudar. En ganska så snygg och en Supersnygg! Tyvärr så dansar de ju bakom Danne så han kunde inte se de. Men Tette som alltid löser alla problem tog tag i dannes tröja och vände honom om och så puttade jag in honom mellan de 2 tjejerna så han kan dansa och flörta lite :-D.

   Den snyggaste av de två brudarna (blond med någon typ blå tröj/linne/kläning på sig) verkar inte jätteintresserad av Danne dock utan börjar kasta en hel del smygblickar på Nicklas. Varken jag eller Nicke tänker på det först men hon slutar liskom inte så helt plötsligt viskar Nicke till mig att det verkar som att hon flörtar och så går vi och sätter oss och snackar med Thomas ett tag. Dock så kommer tjejerna istället och dansar framför vårt bord och fortsätter att snegla/flörta med Nicklas. Vi slutar tänka på det och går upp och dansar igen och då tar den blonda tjejen och dansar mot mig och sen stöter bort mig med hennes bak men jag fattar inte riktigt det utan ber bara om ursäkt och går fram till Nicklas igen och fortsätter att dansa :-D.

   Så fortsätter kvällen verkligen så hela tiden och den tjejen är som en magnet på Nicke som börjar bli mer än lätt besvärad. Han börjar i princip hångla med mig på dansgolvet så att den tjejen ska sluta (behöver jag berätta att det inte funkade eller?) utan den tjejen var verkligen KONSTIG. Tur att Nicklas snarare blev nervös istället för uppmuntrad för jag själv tyckte det var ganska så kul faktikst :-D

   Men så blev det dags att gå hem. Då vi står i jackkön för att hämta ut jackorna så kommer den tjejen och ställer sig bredvid Nicklas. När hon får sin jacka före oss så säger hon (och sneglar på Nicklas) "Jaha, ska man behöva gå själv hem ikväll igen då". Så vad var det för människa egentligen? Då skrattade inte ens jag utan sa bara (som om jag inte hade hört henne) "visst ska det bli skönt att komma hem till sängen, älskling" (med betoning på älskling). Förhoppningsvis slipper vi träffa den bruden igen :-s Men om DU mot all förmodan läser detta så snälla flörta mindre med min pojkvän nästa gång annars kanske till och med jag blir ARG!!!


Lite Palace bilder, för flera, klicka här:



6/3 (eller egentligen är det nog 7/3)

 för klockan är ju herregud halv 4. Hög tid att gå och lägga sig... Har haft en skitkul kväll i alla fall men jag får ta och lägga upp bilderna från kvällen imorgon. Hur var din kväll/natt?


6/3 Partyredå!

Jag fattar ingenting! Vi måste inte ens stressa! Jag är klar för att åka till Becca och Doddo och Nicklas är klar för att åka. Hoppas Ni får en trevlig kväll, jag vet att jag kommer att ha!


Nicklas och Tette partyredå ^^:


6/3 städkläder...?

Kan någon förklara varför jag är så knäpp för? Varför jag tar på mig jättekonstiga kläder och sen går omkring och städar i de? Haha. Nu kommer snart Nicklas hem. Då blir det att sova någon timme till 16 ungefär och sen blir det att köpa pizza och sen blir det att göra oss i ordning och bege oss till Becca och Doddo. Den här gången ska vi komma i tid. Vi ska vara där klockan 18...


Tette i hennes hemma städ kläder? För det är ju säkert normalt att städa i kjol och skjorta?


5/3 SKUGGbildsförsök...? :-P

Jag kan inte sova... Imorgon kommer Nicklas hem ungefär vid 15 tiden och sen framåt kvällen så ska vi till Becca och Doddo och dit kommer också Maria och Ted. Vi ska tydligen på parmiddag utan middag ^^. Fast bara en stund för B&D ska upp till båtmässan på lördagen så Nicklas och jag tänker fortsätta kvällen på Palace för det var väl säkert 100 år sen senast jag var där!


Varför kan jag inte sova för? I och för sig är det tidigt (eller klockan är inte över 12 i alla fall) men jag måste ändå sova för imorgon blir en intensivdag! Skulle väl kunna strunta i Palace men det VILL jag INTE :-D


----- ----- ----- ----- -----


Nu hittade jag något att göra! Jag sitter och fotar min skugga. Normalt? Kanske inte, men verkligen konstnärligt, tycker ni inte :-P ^^

Skuggbildsförsök: :-P


5/3 Diska så det spricker...

Jag kan fan inte ens diska ordentligt? Här (eller mer korrekt ute i köket :-p) står jag och diskar i lugn och ro... Har bara några glas kvar när jag helt plötsligt skär upp hela handen och i princip skriker rakt ut! Då har ett glas gått sönder i handen på mig? Hur i hela fridens namn gick det till?



Har för övrigt bara 9 sådana glas kvar nu. Jag har (nyss) haft sönder ett och Carin har vart så vänlig och haft sönder 2 åt mig :-P Fast det som gick sönder på vinden var verkligen mitt fel och jag skäms ohyggligt för det fortfarande...


5/3 working hard...

Märkte ni att jag förbättrar mig? Inget inlägg innan jobbet imorse :-D Tyvärr måste jag erkänna att det beror på mig att jag låg och snoozade så många gånger att jag nästa kom försent i alla fall. Har inte hänt något som har vart värt att rapportera från jobbet idag. Eller jag fick "prova" en ny tjej som var sådär på att städa men hon kan nog lära sig hon också bara hon får prova några fler dagar...





Nu ska jag diska lite medans jag fortfarande har arbetskläderna på mig. Sen blir det en mysig och lite längre dusch och välbehövlig hårtvätt. Jag tvättade nämligen inte håret varken i förrgår eller igår för jag visste ju ändå att jag skulle jobba och jag behöver (tack och lov) inte lukta shampoo på jobbet...


4/3 MENINGSLÖST babbel och The West...

Tror jag börjar bli smått bloggberoende igen... Kan inte låta bli att skriva meningslösa inlägg! Om någon av Er tänker börja spela The West, skriv att ni vill gå med i staden Fenris då. Bara så ni vet. Ok, tack och god natt!


4/3 Toppendag på toppenjobb ^^

Toppendag idag på jobbet!!! Alltså det har verkligen vart en helt fantastisk dag! Jag har städat med Peter och vi brukar ha jättekul när vi städar men idag har vi inte bara haft kul, vi har haft världens TUR också!

   I det näst sista rummet vi gick in i (sviten 501 blev sista rummet för dagen) men i alla fall. I näst sista rummet (tror det var 503 om någon bryr sig) hittade vi en hel FRUKOSTVAGN och de som hade beställt upp den hade nästa inte ätit NÅGONTING! Så vi hittade alltså en vagn full med gottegrejer! Frukter och wienerbröd bland annat... så vi tog en (lång) paus på nästan 30 minuter där vi bara satt och åt och njöt av frukten :-D

   Men turen var inte slut där inte! I sviten sen hittade vi 20 kronor i dricks alltså en tia var. Nej jag vet att det inte är så mycket pengar men man blir glad vad man än hittar i dricks eftersom svenskar i allmänhet är väldigt snåla ovana med att lämna dricks. På det hela taget var det alltså en riktig toppendag idag :-D




Bjuder på bilden av mig som njuter av ett wienerbröd och även bilden på hela frukostvagnen innan Peter och jag plundrade den alldeles ^^


4/3 GOD MORGON

God Morgon>! Jag måste sluta med den här ovanan att sätta på datorn och blogga innan jobbet på morgonen. Det är kanske mer begripligt när "kändisbloggare" gör det men jag undrar hur många läsare jag egentligen har vid 8 tiden på morgonen? Haha, har ca 15 läsare om dagen nämligen och det känns ju som om ni/de kan klara sig utan helt meningsläsa morgoninlägg :-P


3/3 ett litet tillägg...

Glömde säga att det iaf blev en bra sak med den här dagen. Jag fick även tider så jag ska jobba på onsdag och torsdag också :-D Blir kanske inte så mycket bloggande för om jag jobbar på dagarna brukar det inte hända så mycket annat som kan vara av intresse för er att höra...


3/3 SNÖkatastrof!!!

FY SJUTTON säger jag bara! Någon där uppe gillar verkligen INTE mig idag! Som ni vet så skulle jag ju egentligen vart med Becca idag men Eva ringde så jag fick jobba istället. Inget med det egentligen utan jobb är ju pengar och pengar är något jag verkligen  behöver just nu så :-D Hur som helst så tänkte jag fuska lite och ta bilen till jobbet imrose.


Men jag tror att Gud eller någon annan, bara bilen kanske, ville straffa mig. För det första är ju bilens rutor täckta med ett tjockt lager is men det gör inte så mycket för jag kan givetvis skrapa rutorna, är inte så korkad som man kan tro ni vet :-P Så när jag väl fått rutorna klara känner jag mig lite lätt stressad för det tog lite längre tid än vad jag räknade med... Sätter mig i alla fall i bilen och vrider om startnyckeln. Då HELT UTAN ANLEDNING öppnar sig den förbannade takluckan och släpper in ca 3 ton snö i bilen och även i nacken på mig! Kan nästan inte beskriva hur arg/frustrerad man blir...




Tog det här kortet på passagerare sätet när jag (alldeles för fort) körde iväg mot vildmarshotellet för att jobba. Gick för övrigt bra på jobbet men jag var på fruktansvärt dåligt humör... det blir så efter en SNÖ katastrof på morgonen...


3/3 Bye Becca, hello work

Bara för att jag skulle träffa Becca och mysa och luncha på stan idag så ringde jobbet nyss. Så säger bara god morgon och nu ska jag iväg och jobba! Ha en bra dag allihop, och till Becca: Hoppas du klarar dig utan mig ;-)


2/3 Änglabebis...

En bild säger mer än 1000 ord.

Himlen har fått en ängel, jorden har förlorad ett barn...



VI GLÖMMER INTE!

28/2- 1/3 Helgen/jobbet och babyproffsen???!!! XD

OBS: En varning till Er som inte gillar inlägg som är lite längre än de vanliga- läs inte :-P

Den här helgen blir det det en massa jobb. Eller nu måste jag verkligen säga att jag överdrev. Vi ska vara på Högby så den här helgen kommer det att bli riktigt mycket sittandes och njuta i bubbelpoolen. Ibland älskar jag mitt jobb. Har Ni hört det förut eller?

Gaah, första missen när vi kom fram till Högby.... Poolen, bastun och ångbastun fungerade som vanligt men just bubbelpoolen (som jag sett fram mest emot) var tömnd på vatten och så höll de på att reparera sidorna på den. Men bara för att fylla ut inlägget lite nu när jag inte kan beskriva mitt bubbelbadande i detalj så får ni njuta av härliga bilder på stället istället:



Så kurade vi ihop oss i soffan allihop för att "MYSA" framför melodifestivalen. anledningen till att jag (som inte kollar egentligen) tittar just idag är för att Cynthia och Johanna känner 2 av grabbarna i Next 3. Ni vet man måste ju givetvis heja fram Norrköpingspågarna ^^

Ajdå. Skulle kanske inte hejat... Varje gång jag hejar på någon i melodifestivalen så går det åt helvete för de. Undrar om det är något man ska tolka som ett tecken. Typ Tette SLUTA HEJJA! :-P Fast när jag hejjar på brorsan så vinner de ju. Men Dolphins verkar oslagbara just nu så det kanske inte räknas? ^^


Nu (om någon fortfarande läser?) kommer allas intressesumarfar att göra flera bakåtvolter för det jag nu ska berätta är ohyggligt intressant... Jag har INTE sovit inatt för att sängen har knakat så dant att jag har väckt mig själv när jag har rört på mig. Erkänn visst var det ohyggligt intressant information ^^


HAHAHAHAHAHAHAHAHA XD. NU har jag något RIKTIGT ROLIGT att berätta. Fast det är nog mest roligt för Er som känner Nicklas. Ni andra kanske inte riktigt kan uppfatta det roliga ^^.Men iaf Nicklas ringde mig idag:

"Hej Gumman, du kan ALDRIG gissa i vilken affär jag har varit idag?!"
Öhm, HM kanske?
"Nej nej, mycket värre än så!"
Vad kan du tycka är värre än HM, lustboden?
" Nej men kom igen nu! GISSA!"
Nej men jag vet inte. säg bara!
"Babyproffsen!"
Va??? Stopp nu, vad gjorde du inne på babyproffsen. Med vem var du där? Hur sjutton fick den personen in dig där?
"jag var där själv"
Haha nej men seriöst, berätta nu då. Vem var du där med? Vad gjorde du där?
"Jag var där SJÄLV"

Så tjatade jag massa mer och tillsist fick jag veta hela historien. Nicklas har en Soldatkompis i stockholm som ska bli pappa nu i April. Så de ska tydligen ha en speciell sorts vagga från babyproffsen. Grejen var den att just den vaggan tydligen var slut i ALLA babyproffsen butiker i Stockholm (vad är oddsen för det?) och närmsta butik med den vaggan låg i Norrköping. Så alltså ringde Nickes kompis honom och bad honom att gå och hämta ut vaggan. Och Nicklas som alltid ställer upp gjorde givetvis det... Men historien är inte riktigt slut än. När nicklas fick vaggan i famnen var han tvngen att fråga om det verkligen var rätt för det var den fulasta sak han någonsin sett! Och jag håller med! Någon form av Hippie vagga som består av tjocka rep och ska hänga i taket... HAHAHAHA...

Nej. Det var typ min helg. Nu blir det som vanligt en söndagkväll. Mysa med Nicklas framför Beck och försöka att skjuta upp måndagsångesten som alltid drabbar oss stenhårt...


27/2 Nada .. .. .. .. ..

Har (som vanligt) saker att blogga om men eftersom det är fredag så ska jag diska och plocka lite innan Nicke kommer och sen ska jag "hänga" med honom.

Ska försöka att inte blogga så mycket när han är hemma. Liksom finns ju bättre saker att göra tillsammans än att sitta vid varsin dator och glo :-P

Så vi höres imorgon (för då jobbar jag så då kan jag lika gärna blogga) :-P

26/2 efter sjukan...

Jag har kommit hem igen nu och kan (tyvärr) konstatera 2 saker. Jag HATAR verkligen sjukhus och om man ska ta med sig någon som moraliskt stöd och sällskap så bör denna personen verkligen inte vara jag. Illa säger jag bara...

Vi sitter och snackar lite med docktorn som frågar min kompis "hur mår du" och sen helt plötsligt vänder sig docktorn mot mig och frågar "och Hur mår du" för då sitter jag helt likblek på en stol och ser antagligen ut som jag ska svimma och jag håller så hårt i stolen att händerna är precis vita :-S

Kort sagt: Jag TÅL inte sjukhus.

Men nu har man överlevt även den här dagen och imorgon kommer ju Nicklas hem igen. Det blir säkert mysigt. Sen ska jag jobba lördag 09.00 till söndag 17.00. Men nu är det ju faktikst bara torsdagskväll, så varför prata om helgen redan :-P 

26/2 Vrinnevi

Ska följa med en kompis till sjukan idag. Det känns läskigt. Har inte kunnat sova ordentligt. Det är ju väldigt konstigt att jag inte kan sova ordentligt för att jag ska följa med en kompis... Man borde ju tycka att jag borde kunna koncentrera mig ändå, men nej nej :-S Jag GILLAR INTE sjukhus. Trots att de räddar liv så tänker jag nästan alltid på Erik (brorsan) och alla hans operationer så fort jag ser ett sjukhus...

Men gud, nu måste jag verkligen åka och hämta kompisen annars kommer vi att komma försent! Man ska INTE sätta på datorn en morgon när man ska iväg alltså. Det är ju som en förbannelse. Men det är riktigt roligt också...

25/2 Pengar in- pengar ut..

Så kom ju lönen till kontot idag. Det blir precis så man klarar att betala alla räkningar och ändå få (hör och häpna) 200 kronor över. Fast är fortfarande skyldig Nicklas 500 kronor förstås... och de 200 som blir över får definitivt gå direkt till matpengar.

Äta bör man annars dör man...

GE MIG ETT JOBB NÅGON?

25/2 klappat o klart

OK. Jag fixade det som skulle fixas. NU är det städning av lägenheten som står på schemat. Nej den är inte så särskillt stökig men jag vill ha det fint tills Nicke kommer hem på fredag. :-D

25/2 NU gäller det!

NU ska jag vara effektiv! Idag ska jag fixa allt det som jag inte fixade igår.

-Jag har duschat och tvättat håret
- tagit på mig sköna kläder som jag trivs i
- hittat kuvertet som jag ska lämna hos chefen

Dags att gå på en riktigt riktigt lååång promenad...

EGObild- NU ska jag gå...


24/2 Känslan av ilska och hat

Jag har bara 2 känslor i kroppen just nu. ILSKA och HAT, och båda känslorna är för mig själv! Jag är jättearg och besviken på mig själv. Jag HATAR mig just nu. Efter att CC hade gått hem idag så gjorde jag INGETING! Jag har en HEL DEL saker som jag ska göra, men jag gjorde INGENTING! Jag bara "fanns". Nu ska jag gå och lägga mig, kanske dör i sömnen så jag slipper mig själv

(OBS: Det där sista menade jag egentligen inte)

24/2 Vaknat ^^

Hurra för oss, Carin och Tette är upp på benen och RÖR SIG! Vi liknar visserligen levande lik men vi rör oss!!! Man riktigt hör hur folket jublar, fanorna vajar och trumpeterna spelar ^^


en gammal bild på oss SUPERSTARS på Palace

23/2 Carin och Tette och dryckeskatastrofen!

Har haft en helkul kväll med Carin. För övrigt så ligger hon på min soffa just nu ^^. Blev lite senare än planerat så CC får helt enkelt sova på soffan. Ingen förtjänar att GÅ hem denna mörka måndagsnatt. Det knäppaste som hände denna kvällen? Säkert att ni vill veta :-P

Jag hade ingenting (dvs: ingen läsk eller saft) att dricka utan alkohol och vi skulle ju INTE ha vinkväll så... Efter lite letande inne i köksskåpet lyckades jag dock hitta en citron dryck (2,0) som jag fick av min farmor när hon vart på en marknad i november tror jag. Det stod på flaskan att den skulle serveras väld kyld så jag stoppade den i frysen ett tag.

Problemet:
Jag (eller egentligen VI, för CC påminde mig inte) glömde ta fram den ur frysen igen så när vi satt och tittade på Lilla Sjöjungfrun 3 kom vi helt plötsligt på att vi var törstiga... jag öppnade frysen och upptäckte att det hade läckt lite från flaskan men inte så det var en katastrof. Men det jobbiga blev att all drycken fryst till IS. Och när en dryck med kolsyra i fryser till is blir det en läckande KATASTROF när det tinar! Det vet jag nu!!! Det bara rann och bubblade ur hela flaskan!!! Men det var riktigt gott i alla fall :-D
Tack för god citrondryck farmor ^^

Kvällen klockrenaste kommentar:
T: Då får den stå här och coola ner sig lite
C: Bättre om den tinar upp annars kanske

Den förädiska drycken (som läckte över HELA mitt kök)

23/2 Väntar besök :-D

Hurra för mig :-D Min älskade CC kommer hit för att roa mig ett tag. Det blir säkert riktigt roligt som vanligt :-D Vet inte alls vad vi hittar på idag men vi ska väl äta något. Om det ens går att fixa något ätbart av det som jag har i mitt kylskåp? Klart det går :-D Har jag något att dricka föresten? Måste kolla,

over and out!

23/2 god morgon

Haha alla är i chock över vad jag gör uppe så här dags? Nicklas går ju upp klockan 6 på måndagsmornar och jag tyckte inte det var någon idé att ligga kvar utan följde med upp för att få lite frukostmys! Nu har han iaf gett sig av mot skövde så nu är jag ensam igen... Målet med dagen är att försöka att INTE sitta klistrad framför datorn och göra ingenting utan istället att ha en bloggfri dag och vara ute mycket... För det kommer ju att funka :-S

22/2 Mera jobb mindre Nicke :-S

Så eftersom man har vart på läger hela veckan är det ju självklart att man givetvis måste jobba idag också... Fast synd att klaga egentligen det är bara det att det känns som att jag aldrig får vara själv med Nicke och bara njuta. Men vadå, vi har väl hela livet på oss :-D

21/2 Grattis säger jag till:

Min lillebror Erik fyllde den 19/2 18 år!!! Min mamma Susanne fyllde 50 år den 20/2!!!

(som ni vet jobbade jag då men bilder från när de får och öppnar sina presenter och så det kommer givetvis senare) :-D


Bara så Ni vet, jag tog de fulaste bilderna jag kunde hitta på mamma och brorsan (nyåret 04/05)

21/2 SÅ SKÖNT!

Jag ÄLSKAR att vara hemma. Just nu är det fantastiskt skönt att vara hemma. Inga mer krävande ungdommar. Ville (med det här inlägget) bara säga att jag är hemma NU ^^. NU är det dags att GOSA med Nicke...

21/2 Och så missar man ALLT?!!!

Man kan verkligen inte lämna Er och åka iväg i en vecka va? Man tycker ju att Ni skulle kunna klara er men Nehä?! Och jag som inte ens har kunnat ringa, har kunnat vara som jag brukar- en räddare i nöden kanske? Haha XD Ödmjuk är jag verkligen inte??? :-P Nej, slut på skämtandet: Allt detta har hänt under den veckan jag har varit borta:


•-       En kompis har blivit särbo

•-       En kompis har "åkt dit" för obetald TV-licens

•-       En kompis har krockat - verkligen krockat!

•-       Bettan har dött :-(

•-       En kompis har INTE bjudit mig på hennes tjejkväll

•-       En släkting hade behövt hjälp :-S

•-       En kompis har fått en idé och vägrar tala om vad det är

•-       En kompis har blivit gravid

•-       En kompis har tjatat massor om nån himla film

•-       En (underbar) kompis skickade världens härligaste MMS :-D


Jag tror jag har fått med allt. Men visst är det HEMSKT att ALLT ska hända just den veckan då jag jobbar... "Min tur i ett nötskal" som CC skulle ha sagt ^^


16-21/2 Missmyra...

Sammanfattning Missmyra lägret.

Måndagen: Tillbringades bara med att vi åkte till lägret som ligger mellan Åtvidaberg och Linköping och sen fick vi stå ut med lite bråk och besvikelse när alla undommarna inte kunde få de rum de ville ha.


Tisdagen: Idag lyckades någon/några av undomarna ha sönder ett stort skåp i entrén allt medans vi ledare satt och åt. Så på ungefär 5 minuter hann de krascha skåpet...


Onsdagen:
Mucho rolig PULKAÅKNING ^^ Fast det är inte så enkelt som det låter, släpa ungarna upp för backen, sätta de i en pulka, putta de ner för backen och sen själv skynda sig ner för att hämta upp de igen. Men jag och Cynthia hann ju trots allt med några roliga åk själva ^^.




Torsdagen: Har bland mycket annat gjort en riktigt tjusig pärlplatta idag. Är ni inte imponerade av min enorma skicklighet och mycket konstnärliga sida? :-P




Fredag: Har lärt mig något nytt idag! Grillad banan med choklad. Det var verkligen UNDERBART gott! Lätt en hit på alla härliga fester i sommar!




Lördag: Typ packa åt 16 ungar och sen köra tillbaka mot Norpan. Varken så enkelt eller så kul som det låter... MEN GUD SÅ SKÖNT ATT KOMMA HEM!


16/2 jobb jobb

Nu ska datorn packas ner... Bara för att det här är sista veckan (innan N sticker) och han är ledig så ska jag såklart (tyvärr) tillbringa min vecka jobbandes på Missmyra. Kommer att jobba från klockan 10.30 idag Måndag tills klockan 14.30 på Lördag. Klarar ni ännu en dålig nyhet? Mobilen lär inte funka där så jag kan inte ens höra av mig :-(


Vet heller inte om jag kan få tag i något internet där... Men annars ger jag er en kort sammanfattning av veckan när jag kommer tillbaka på lördag. Men snälla ni, känn er välkomna att SMS:a om ni vill något så får jag höra av mig när jag får "mobtäckning".


15/2 tack:

Kom på att jag har ETT STORT TACK att rikta till alla rara människor som kom och även uppvaktade mig och Nicklas. Tänk att vi fick presenter fasten vi hade festen nästan 6 månader för sent!


-       Av Sandra med familj fick Nicklas ett jättefint (som jag kallar) toastset

-       Av Molén, "YT", Johan K och Per fick Nicklas en riktigt fin whiskey, Ardbeg och jag fick fin (och mkt god) choklad.

-       Av Sara och Magnus fick jag 4 stycken Disney (Nalle Puh) muggar ^^

-       Av Linda, Krille, Thomas och Johan P fick vi en flaska vin och en korg fylld med godis

-       Av Lisa fick Nicklas en flaska Asti :-D


15/2

Idag är jag "på fötter igen". Nu ska jag dra med mig Nicklas ut på en snabb promenad och sen ska vi nog mysa resten av dagen. Man är ju ändå lite seg i kroppen eftersom det tar en dag att återhämta sig från ett sådant "brak-party" som vi hade i fredags ^^

Så här ser jag ut när jag inser hur mkt det är att städa efter en fest:


14/2 Alla hjärtans dag (igen)

Kom på att det är alla hjärtans dag idag. Då är det nästan exakt ett år sedan jag började blogga regelbundet. Är fortfarande inte så förtjust i konceptet på den här dagen. Är så ofattbart sorgligt att killar och tjejer ser fram emot den här dagen bara för att få "uppvaktningskort", blommor och annat av vänner/familj/kärleken.


SE TILL ATT TA HAND OM VARANDRA ALLA ANDRA DAGAR OM ÅRET OCKSÅ!!!


14/2 FESTEN :-D

Är fortfarande extremt seg. Måste säga att jag beundrar Sandra och Ida om ska ut ikväll igen! Förstår bara inte hur ni ska orka, fast skyller lite på att ni iaf har sovit och det är mer än vad stackars jag har gjort :-P


Festen igår blev iaf extremt lyckad. Nästan alla som var där hade riktigt roligt men det bästa av allt var att Nicklas hade det extremt kul och det var ju precis som det skulle vara. Jag har lust att skriva hur mkt som helst men jag orkar verkligen inte. Så istället får bilderna tala för sig själva! För att se alla bilderna klickar ni bara här och snälla ni glöm inte att lämna en kommentar om ni ser något värt att kommentera ^^!

En bild får ni här iaf ;-P (Haha, varför välja en charmig bild när man har en sådan här vacker bild? ^^)


14/2 Sorry C.C

Sorry Carin. NU har vi vaknat till och trots att man ALLTID bör ställa upp för sin bästis så går det verkligen inte ikväll/nu jag måste få sova idag bara...


14/2 Så trött...

Fy faan vad trött jag är! Vi har precis kommit hem. Lämnade över nyckeln till de som ska ha lokalen idag klockan 12. Så skjutsade "Sotarn" till tåget också och så har vi vart och handlat Coca Cola och Pizza, efter igår behöver man härlig frossa mat för att kunna överleva.

   Nicklas har redan somnat fast jag lät honom (och alla andra översovare) att sova till klockan 10 idag. Själv gick jag upp klockan 6 och började städa för att vara säker på att hinna klart i tid. Men i alla fall ville bara komma med en uppdateringen... NU ska jag gå och lägga mig ett tag till.


RSS 2.0