25/7 Stackars familjen :-P

Jag gillar mitt samtal till pappa nyss.

"Hej! Är boden i ordning? Jag ska sova där inatt, det vet du va. Jag ska på fest i Åby och börjar jobba redan 8 imorgon så jag orkar inte åka tillbaka till stan. Och så vill jag inte vara helnykter heller"

Jag tar den gula tröjan och de vita "genomskinliga" thightsen idag. Det kommer att funka va? För övrigt är det ganska pinsamt. Jag har ingen present till Sara men jag tänkte köra en kombinerad inflyttnings och baby present senare. Vad tror ni om det?

FEST :-D


25/7

Idag kommer att bli en fruktansvärt rolig dag :-D Eller inte riktigt till att börja med kanske men senare. Nu ska jag nämligen iväg till jobbet men sen blir det den årliga födelsedagsfesten hos Sara. Och hennes fester är alltid roliga men just födelsedagsfesten är verkligen extra rolig. Så Sara, jag har STORA förväntningar!

9.30- 16.30


24/7 Inga kort :-O

Med tanke på att jag och Senita är fotojunkies så är det EXTREMT pinsamt att erkänna att vi inte har en enda bild från grillkvällen! Men nästa vecka blir f*cking super. Kan redan nu säga att jag LÄNGTAR tills på ONSDAG :-D YES

24/7 Time for GRILLPARTY :-D

Idag åker Senitas föräldrar och mina kära kollegor Fadil och Nijada till Bosnien och Kroatien och ska vara borta en hel månad. Senita ställer givetvis till med PARTY bara för att fira att hon och syrran ska ha det FF under en hel månads tid. Så nu när man slutat jobbet blir det att dra sig emot Senita och grilla och mysa.

24/7 Ledig dag- Hell no!

Idag har jag en ledig dag. Rättelse: Jag SKULLE haft en ledig dag! Men jag tog/fick Idas dag då hon hade viktigare saker för sig än att hänga på hotellet idag. Synd och klaga ändå liksom. En dag till ger lite extra klirr i kassan.

Det kanske märktes att jag bara bloggade en gång igår och det beror på att jag STUPADE i sängen när jag kom hem. Hemskt. Eller förlåt, SKÖNT menade jag ju. Det var riktigt trevligt! Att sova när man är så förbannat trött är något jag varmt rekommenderar att fler borde göra för nu känner jag mig helt utvilad och fräsch idag.

Nu måste jag ta mig ner till bussen igen. Hej då så länge.

9.30- 16.30


23/7 Bussen 07.05 :-(

Måste hinna med bussen som går 07.05 igen. Känns verkligen skönt. Inte. Skulle nog tagit det lugnare med alcoholen igår. Men det var ju så trevligt så jag glömde bort mig lite. Även om jag inte var ute så sent så hann man visst få i sig en del. Fast det märkte jag inte igår. Men det känner jag verkligen nu. BLÄH.

Mot bussen, mot hotellet, mot skitiga holkar ;-) Me and my glamorus life ^^

08.00- 16.30


22/7 After Work :-D

Så har man kommit hem efter en trevlig middag på världens bar. Dock var vi ett riktigt tunt gäng den här gången :-O. Det var bara Jag, Albin och Wiwi. Men inte hade vi mindre trevligt bara för det. Nej då det var drag på det minsann. Vi började (som jag redan skrivit) med mat på världens bar men då vi trättnat på att det var relativt dött där bar det av emot Saliga Munken. Det var verkligen trevligt att snacka och lära känna sina kollegor bättre där men tyvärr var det ett ganska dumt ställe för mig för det spelades musik och det sabbade mycket när man inte hänger med i vad folk säger. Men dumt att förstöra en helbra kväll med sådana detaljer. RIGHT?! :-D

Eftersom jag dock ska upp och jobba imorgon så valde jag att avsluta kvällen relativt tidigt. Det blev att ta spårvagnen hem medans Albin och Wiwi fortsatte upp emot utomhusbion. Sorry att jag inte hängde med den här gången vänner men vi lär ju ses igen.

Här kommer bilderna från kvällen (OBS: Blev bara 3 stycken):


Albin i action!

RÄTTELSE: Det blev bara en bild :-O. Jag vet att jag har flera men de verkar inte ha hamnat på datorn? Jag kanske  är för onykter för att göra det här ikväll?

22/7 After Work igen!

Nu är det onsdag igen och det betyder också att det är dags för "after work" igen. Men för att något ska vara AFTER work så måste man först gå till jobbet. Så dit är jag på väg nu. Det blir att jobba 9.30 - 16.30 idag. Önska mig lycka till och VI SES IKVÄLL?




9.30- 16.30

 


21/7 Go och Gla KexChoklad

Men typ YES. Är riktigt stolt över mig själv nu. Efter jobbet idag var jag riktigt trött men trots det så har jag nu dammat av hela lägenheten så här inne är en svag och fräsch doft av citron. Det tycker jag om. Och nu ska jag stupa ner i sängen med gott samvete och en härligt doft i näsan.

21/7 Tidigt morgon.

Bläh. Jag är inte ett "fan" av tidiga mornar. Men jag jobbar 8 till 16.30 idag så det är bara att ta sig ur sängen och mot hotellet. Allting skulle ju kännas mycket lättare om inte bussen hade gått redan 07.05 men nu är det så och det får jag leva med.

Idag när jag kommer hem ska jag INTE iväg på fest/tjejkväll/middag/bio eller något sådant. Vad säger ni om det va! Istället tänker jag plocka iordning lite i lägenheten. Känner att det var ett tag sen då det blev dammat här inne.

Nu "of to work"


20/7 PINSAM FILM!

Nu är det upp till Er. Ska jag lägga ut en film på mig, mills, Erik och Gustaf där vi disskuterar håriga tår, skägg och mustach eller ska jag komma här ifrån med hedern i behåll och gå och lägga mig nu? Puss puss

20/7 MILLS :-D

Gissa vad! Millan kom och lekte med mig idag. Det vill säga; Jag och Millan, nästan nakna på bryggan, spanandes på "den snygga nyblivna pappan i det gula före detta mögelhuset". Är inte livet bra underbart? Men ju mer härligt något är destå säkrare kan man vara på att det inte kommer att fortsätta.

Lagom när pappa och Erik kom hem och Erik också skulle leka med mig och millan och precis kommit ner till bryggan men badbrallor och allt så kom de mörka molnen och säkert bara 2 sekunder senare en regnskur. Så det var bara att packa ihop allting igen. Och när vi väl gjort det och kommit upp på altan så sken solen lika starkt igen!

Här kommer en bild på mig, Mills och Erik på altanen, vi bestämmde oss efter regnskuren för att sitta på Altanen och Erik visade bilderna från VM i Paris på cameran.



Sen kom, antagligen bara för att jävlas, mer och mer regn och det VILLE ALDRIG SLUTA. Så nu resten av eftermiddagen har vi vart innomhus. Men det är riktigt kul det med. Så inte går det någon nöd på oss inte.

Over and out/// Tette, Milla, Erik (även Guss, mor och far hälsar ;-) )

20/7 Grattis säger jag till:

ALBIN!!! Hurra hurra på din dag ^^.


20/7 Vad händer idag då?

Det är otroligt soligt och fint ute. Jag vet vart jag ska. MOT ÅBY och NYA BRYGGAN :-D. Annars får ni mer än gärna höra av er om det händer något kul idag? Jag är alltid på i så fall det vet ni ju :-D. Men have a lovley day ;-)

♥ Nya bryggan ♥

19/7 Världens otacksammaste unge?

Jobbigt jobbigt jobbigt. Det känns så himla skönt att ha familjen hemma igen. Samtidigt har jag insett hur hemsk jag är. Jag är så fruktansvärt värdelös och förbannat elak!!! Och jag är så himla himla EGO centrerad. Om det inte handlar om mig är jag inte intresserad?

Man ska vara tacksam för så himla mycket här i livet. Och jag har världens bästa familj. Så jag har OTROLIGT mycket att vara tacksam för men ändå sitter jag nu i lägenheten och SKÄMS över mig själv. När mamma och mormor kom hem från Paris fick jag en t-shirt av de. Klart jag sa tack men jag tänkte "gud så ful". Det var en vit t-shirt med Eifeltornet på. Hemskt. HEMKSTA ATT JAG KAN VARA SÅ FÖRBANNAT OTACKSAM!

Men ja ja. Ibland behöver man skämmas. Jag menar inte att vara elak. Jag kanske är född till att vara ett svin? Hur ska jag någonsin kunna förklara för min familj att jag älskar de. Att de är de bästa som finns. Förstår de att jag tycker det. Eller tycker jag inte det eftersom jag inte blev glad för tröjan, är det ett tecken på att jag ite älskar min familj tillräckligt mycket...

För övrigt så är det här inlägget bara strunt, klart att det egentligen inte är en tröja som stör mig. Men ivland är man deprimerad bara. Ibland vill man inte vara stor. Ibland vill man sitta i mammas knä, lyssna på pappa och skratta åt bröderna.

Jag vill inte vara gammal!

19/7 hotellet...

 

09.30-16.30


18/7 Jobb UTAN framtid

9.30- 16.30 på vildmarkshotellet

Fördelar med mitt jobb: Kollegorna

Nackdelar med mitt jobb: Dålig lön (inget OB), Bara 6,5 h om dagen, långt reseavstånd, mycket slitigt på kroppen och inget jobb med en framtiden som kan leda till fast anställning.

Det känns väldigt tråkigt när nackdelarna är fler än fördelarna...

17/7 måste rusa :-S

Börjar 8 idag. Känns skönt att komma på det nu. Får bli att racerköra, skulle ändå ta bilen eftersom jag åker direkt till Åby för att äta gott och se brorsans medalj ^^. Blir en lugn helg för mig! Puss

08.00- 16.30


17/7 Välkommen HEM :-D

Idag landar planet och superstjärnan och VM-medaljören Erik Nylander i Sverige igen. UNDERBART. Och bara för att jag är riktigt avundsjuk så tänker jag lägga ut den mest förnedrande bilden jag kan hitta på honom ^^. Ännu en gång GRATTIS BORSAN :-D



OBS: Om någon inte skulle förstå det så larvar sig Erik rätt rejält bara han är ju mer vältränad än de flesta egentligen ^^

16/7 pinsamt...

Jag glömde blogga om en mycket viktig sak i tisdags. Fast jag har pyttelite försvar till varför jag glömde i alla fall. Vi ska nämligen fira honom på SÖNDAG då även pappa och Erik har kommit hem så jag tänkte aldrig på att det var en STOR dag i tisdags.

MIN LILLEBROR GUSTAF FYLLDE 14 ÅR!!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS



tänk att du en gång i tiden vart så här liten, Elvis ;-)


16/7 Hell yeah!

Haha gissa om det var mer än lovligt JÄTTE JÄTTE skönt att inte behöva gå upp tidigt imorse. Har dock vart så pass snäll att jag har skickat iväg lite snälla tankar till kollegorna som är ute på hotellet idag och städar toaletter istället för mig. Det känns så skönt att ni jobbar och inte jag.
   Mina planer för dagen är obefintliga. Jag vet att man kanske borde vara lite duktig och planera upp dagen bara för att man är ledig men jag orkar inte riktigt. Antingen dyker något riktigt roligt upp eller så är jag bara ensam och har en mysig dag med mig själv. Är dock lite sugen på att lägga upp "resten" av bilderna från igår samtidigt som det känns ganska dumt eftersom de redan ligger på min bilddagbok och det är ju SÅ segt att lägga upp bilderna på bloggen.

Vad säger ni alla vänner om sommaren? Ska vi ses och göra något kul? Jag kan hitta på roligheter mellan 18-24 varje dag :-D Har så himla mycket folk jag verkligen känner att jag vill träffa men känns inte som om det kommer att bli av. Det är lite trist när Nicklas är borta för det är ju många av hans/våra gemensamma vänner jag inte träffar så mycket då. Fast jag kanske springer på er på krogen istället. Och det är ju bara ca 6 veckor kvar tills Nicklas kommer hem ett tag igen.

Nej usch, nu ska jag försöka resa på mig och testa om det går att få någonting ganska vettigt gjort eller om den här dagen bara kommer att gå åt till att göra absolut ingenting (min favorit syssla) ;-)

15/7 After work

Kvällen har verkligen vart heljusté! Svårt att breskriva allting med ord men det blev lite skvaller om mindre populära människor på jobbet och se blev det självklart en hel del skratt och löljiga foton tagna. Allting som en riktigt rolig kväll har att erbjuda alltså. Så blev det även lite "efterfest" för mig och Senita eftersom ingen av oss skulle upp och jobba.

Jag bjuder på lite bilder strax och på bilderna kommer ni att se mig och de andra trevliga människor som var med och gjorde denna kvällen oförglömlig: Albin, Cathrin, Helen, Jessica, Matilda, Sanna, Sara, Senita, Therese, Rebecca och Wiwi.



Fler roliga bilder: min bilddagbok!


15/7 VM brons!!!

Shit, jag kan knappt fatta det! MIN lillebror har tagit ett VM brons. Fatta VM. Alltså världsmästerskap! Det är ju helt otroligt. Det går inte att förstå! Så himla underbart!

VM brons VM brons VM brons :-D



Grattis Erik DU ÄR EN STJÄRNA!!!


15/7 VM i Paris (del 5)

Artikeln är kopierad från nt.se, för att se hela artikeltn och även bilderna till klicka på länken!

Svensk bronsglädje i Paris

Rullstolsbasket, Norrköping

Sekundrysaren i Paris slutade med svensk bronsglädje tack vare Dolphins Joakim Lindén.
- Han vann bronset åt oss, sa en lycklig Åke Björck från den franska huvudstaden.

Det svenska U 23-landslaget lyckades skaka av sig den värsta besvikelsen från den tunga 47-62-förlusten mot Spanien i semifinalen och vinna bronsmatchen mot Australien med 58-57. Det blev en rysare av klass innan VM-bronset var bärgat.

 

- Matchen var både vunnen och förlorad och vunnen igen innan allt var över. Det här är en stor framgång för vår basket, menade Åke Björck.

 

Sverige rivstartade och spelade ut Australien i den första halvleken. Laget hade med sig finfina 36-21 i halvtid, men så vände allt. Australien hämtade in allt och var förbi, för första gången i matchen vid ställning 54-56.

 

- Vi blev för passivt i vårt försvarsspel och slarvade för mycket, men på något sätt lyckades vi få ihop allt.

 

Dolphins Joakim Lindén spelade en högst avgörande roll för den lyckliga, blågula utgången. Han kvitterade först till 56-56 med dryga minuten kvar på tavlan.

 

- Vi drog på oss en osportslig foul i det läget, men Australien satte bara ett av sina straffkast och missade också i sitt anfall.

 

Med 56-57 på tavlan och sex sekunder kvar lyckades Lindén få utrymme för ett skott och sänkte de avgörande poängen. Poängmaskinen Bill Latham fick en chans till, men missade.

 

- Joakim drog ett tungt lass, men också våra andra Dolphinsspelare i Joakim Lindbom och Mårten Lilja var riktigt bra, tyckte Åke Björck.

 

USA blev världsmästare, när man utklassade Spanien i finalen med 77-54.

FAKTA Bronsmatchen

SVERIGE-AUSTRALIEN 58-57 (36-21)

 

Poäng, Sverige: Joakim Lindén 24 (9 returer+2 assist), Joakim Lindblom 12 (1+6), Robin Meng 10 (7+3), Christian Seidel 8 (7+1) och Mårten Lilja 4 (8+6).
Australien: Bill Latham 24, Kim Robins 12, Shawn Russell 11, John McPhail 4, Dylan Alcott 2, Nicholas Radovich 2 och Cobi Crispin 2.Det svenska U 23-landslaget lyckades skaka av sig den värsta besvikelsen från den tunga 47-62-förlusten mot Spanien i semifinalen och vinna bronsmatchen mot Australien med 58-57. Det blev en rysare av klass innan VM-bronset var bärgat.

 

- Matchen var både vunnen och förlorad och vunnen igen innan allt var över. Det här är en stor framgång för vår basket, menade Åke Björck.

 

Sverige rivstartade och spelade ut Australien i den första halvleken. Laget hade med sig finfina 36-21 i halvtid, men så vände allt. Australien hämtade in allt och var förbi, för första gången i matchen vid ställning 54-56.

 

- Vi blev för passivt i vårt försvarsspel och slarvade för mycket, men på något sätt lyckades vi få ihop allt.

 

Dolphins Joakim Lindén spelade en högst avgörande roll för den lyckliga, blågula utgången. Han kvitterade först till 56-56 med dryga minuten kvar på tavlan.

 

- Vi drog på oss en osportslig foul i det läget, men Australien satte bara ett av sina straffkast och missade också i sitt anfall.

 

Med 56-57 på tavlan och sex sekunder kvar lyckades Lindén få utrymme för ett skott och sänkte de avgörande poängen. Poängmaskinen Bill Latham fick en chans till, men missade.

 

- Joakim drog ett tungt lass, men också våra andra Dolphinsspelare i Joakim Lindbom och Mårten Lilja var riktigt bra, tyckte Åke Björck.

 

USA blev världsmästare, när man utklassade Spanien i finalen med 77-54.

FAKTA Bronsmatchen
FAKTA Bronsmatchen

SVERIGE-AUSTRALIEN 58-57 (36-21)

 

Poäng, Sverige: Joakim Lindén 24 (9 returer+2 assist), Joakim Lindblom 12 (1+6), Robin Meng 10 (7+3), Christian Seidel 8 (7+1) och Mårten Lilja 4 (8+6).
Australien: Bill Latham 24, Kim Robins 12, Shawn Russell 11, John McPhail 4, Dylan Alcott 2, Nicholas Radovich 2 och Cobi Crispin 2.

15/7 LEEDDDIIIIGGGGG!!!!!!

Om någon skulle missförstå rubriken så kan jag stolt medela att jag är LEDIG idag. Så nu först ska jag styra omkring och fixa med lite saker i lägenheten och senare ikväll så blir det "after work" på världens bar. Blir nog en toppen kväll. Bilder och annat kommer senare.

14/7 VM i Paris (del 4)

Artikeln är kopierad från nt.se, klicka bara på länken för att se hela artikeln och även bilderna till!

Rullstolslaget föll i VM-semifinalen

Rullstolsbasket, Norrköping

Första förlusten i U23-VM kom mot Spanien i semifinalen.
- Vi lät dem göra poäng på samma sätt alltför ofta, berättade team managern Åke Björck.


Sverige gjorde sin sämsta match när det väl gällde och föll i semifinalen mot Spanien med 47-62 (29-30).

 - Vi tappade allt i den tredje perioden, sa team managern Åke Björck med sjungande spanjorer i bakgrunden.

 Svenskarna öppnade annars bra och ledde med 14-8. Spanjorerna tog inte tag i taktpinnen förrän det var fyra minuter kvar av andra perioden.

 - De är långa och några spelare i vårt lag orkade inte riktigt hela vägen.

 Underläge med ett poäng (29-30) i halvtid förvandlades snabbt till underläge med tolv efter ett starkt ryck av de regerande europamästarna.

 - Det blev mentalt jobbigt för oss och vi började skjuta trepoängare på chans. Det var slarvigt, tyckte Björck.

 Dolphinsspelarna utmärkte sig som vanligt, trots en något sämre match framåt. Joakim Lindblom gjorde 17 poäng och hade fem assists, Joakim Lindén satte 13, tog hela tio returer och hade fyra assists och Mårten Lilja bidrog med två poäng och fem assists. Erik Nylander fick ingen speltid.

 - Båda Jocke och Mårten spelade hela matchen och det tar på krafterna. Vi har tyvärr en tunn trupp.

 Men Björck är, trots allt, nöjd med sina grabbar.

 - Ja, och än är det inte över. Vi har en bra chans att ta bronset mot Australien. Det här är redan största framgången på ungdomssidan i rullstolsbasket.

 I dag avgörs bronsmatchen mot Australien. Spanien och världsmästarna USA gör upp om guldet. Sverige gjorde sin sämsta match när det väl gällde och föll i semifinalen mot Spanien med 47-62 (29-30).

 - Vi tappade allt i den tredje perioden, sa team managern Åke Björck med sjungande spanjorer i bakgrunden.

 Svenskarna öppnade annars bra och ledde med 14-8. Spanjorerna tog inte tag i taktpinnen förrän det var fyra minuter kvar av andra perioden.

 - De är långa och några spelare i vårt lag orkade inte riktigt hela vägen.

 Underläge med ett poäng (29-30) i halvtid förvandlades snabbt till underläge med tolv efter ett starkt ryck av de regerande europamästarna.

 - Det blev mentalt jobbigt för oss och vi började skjuta trepoängare på chans. Det var slarvigt, tyckte Björck.

 Dolphinsspelarna utmärkte sig som vanligt, trots en något sämre match framåt. Joakim Lindblom gjorde 17 poäng och hade fem assists, Joakim Lindén satte 13, tog hela tio returer och hade fyra assists och Mårten Lilja bidrog med två poäng och fem assists. Erik Nylander fick ingen speltid.

 - Båda Jocke och Mårten spelade hela matchen och det tar på krafterna. Vi har tyvärr en tunn trupp.

 Men Björck är, trots allt, nöjd med sina grabbar.

 - Ja, och än är det inte över. Vi har en bra chans att ta bronset mot Australien. Det här är redan största framgången på ungdomssidan i rullstolsbasket.

 I dag avgörs bronsmatchen mot Australien. Spanien och världsmästarna USA gör upp om guldet.


14/7 Back in lägenheten

Har jobbat idag (9.30- 16.30). Nu är jag tillbaka i lägenheten och mamma och mormor är tillbaka i Sverige. Det var riktigt skönt att vara i Åby förra veckan, synd bara att vädret inte var så bra så man kunde inte bada lika mkt som jag hade viljat. Mamma kom hem mycket sent inatt och jag hann inte hälsa på henne imorse eftersom jag åkte till jobbet då hon fortfarande sov men det gick bra ändå.

Det gick riktigt bra att jobba idag och imorgon så är det den första "after worken" med hotellfolket och det kan nog bli riktigt riktigt roligt tror jag. Det bästa är att jag dessutom är ledig på torsdagen så ingenting stoppar mig egentligen från att festa riktigt mycket.

Lite segt utan Nicklas men jag måste säga att man märker knappt att han är borta nu när man ändå jobbar så här mycket. Så det känns som att de här nio veckorna utan honom kommer att gå riktigt fort ändå faktikst. Ja det är ju visserligen riktigt lätt att säga nu efter mindre än 2 veckor utan honom men ändå. En del förstår vad jag menar och en del gör det inte.

Nej det var väl allt "for now" så att säga. Jag hoppas ni har haft en riktigt bra dag också. Nu ska jag ta och läsa lite vänners bloggar bara för att det är riktigt kul :-D Over and out ^^

13/7 Hotellet (tidigt morgon)

God Morgon!

Hoppas ni andra får lite mer tid att sova ut än jag men idag så börjar jag klockan 8 så det är bara att le vackert mot världen, ta på sig arbetskläderna och med ett glatt humör bege sig mot vildmarkshotellet.




08.00- 16.30


Storasyster och lillebror mår bra nu :-D

Ni som har barn eller är lika barnsliga som jag har säkert sett den teckande serien "storasyster och lillbror" någon gång. Kom och tänka på den idag. Imorgon natt kommer nämligen mamma hem igen från Paris och då flyttar jag tillbaka till lägenheten och Norrköping och lämnar mamma och lillebror i Norrköping.

Tack snälla Gustaf för en riktigt härlig vecka tillsammans.



Livet utan syskon vore fruktansvärt tråkigt... ♥

9/7 VM i Paris (del 3)

Artikeln är kopierad från nt.se, klicka bara på länken för att se hela artikeln och även bilderna till!

Dolphinsduo bakom ny seger

Rullstolsbasket, Norrköping

 
 Efter segern är Sverige klart för kvartsfinal. Norrköping Dolphins Joakim Lindén och Joakim Lindblom visade Sverige vägen mot tredje raka segern i U 23-VM i Paris.

 Lindén gjorde 20 poäng och tog tolv returer medan Lindblom satte 19 poäng när svenskarna enkelt besegrade hemmanationen Frankrike med 64-37 (41-17) under torsdagen.

 - Inte mycket till match, vi hade 18-0 efter drygt fem minuters spel. Vi vann på vårt starka försvar, sa team managern Åke Björck från Norrköping.

 Dolphins Mårten Lilja gjorde tre poäng.

 Efter segern är Sverige klart för kvartsfinal.


8/7 VM i Paris (del 2)

Artikeln är kopierad från nt.se, klicka bara på länken för att se hela artikeln och även bilderna till!

Ny vinst för Sverige i U 23-VM

Rullstolsbasket,Norrköping

Sverige följde upp premiärsegern mot Mexiko på bästa sätt.
- Nu hoppas vi på avancemang, sa team managern Åke Björck efter segern mot Japan.

Det var en nöjd Åke Björck som summerade matchen i U23-VM sent i går kväll. Efter segern mot Mexiko i premiären hoppades han på ännu en vinst i match två. 



Det var en nöjd Åke Björck som summerade matchen i U23-VM sent i går kväll. Efter segern mot Mexiko i premiären hoppades han på ännu en vinst i match två.

 Han fick som han ville, även om det blev betydligt tightare och tuffare än senast.

 - Det var oerhört jämnt, särskilt i början. I halvtid låg vi under med 21-22, men sedan gjorde vi ett litet ryck och ledde med 37-35 efter tredje perioden. Jag är glad och väldigt nöjd att vi höll ut till slutet, sa Björck efter matchen som slutade 52-45.

 Efter två matcher och lika många segrar är det positiva miner i det svenska laget, som möter Frankrike senare i dag. Imorgon tar man sig an Kanada, ett lag som Japan krossade i premiäromgången.

 - Vi är redan nu så gott som klara att spela om platserna fem till åtta, men eftersom Kanada förlorade mot Japan borde vi ha en chans också mot dem. Vi vill självklart ta oss vidare, sa Björck.


7/7 Skorpion katastrof!

Klart att det skulle hända just den dagen då min lillebror var där. Klart att det skulle hända just oss. Jag skulle vara en snäll syster. Men nej, jag höll på att låta min lillebror bli SKORPIONMAT. Ja om man ska tro honom i alla fall.

Vi går in på tropicanan och står i rummet där de extremt söta aporna hoppar omkring löst. I samma rum fast längre bort har de även grodor, spindlar och skorpioner. När vi (jag och lillebror G) står och spanar in pilgiftgrodorna, de grodorna som har otroligt vackra färger, så hör vi "tanten" brevid skirka till: "JAG KLEV PÅ NÅGOT O HERREGUD DET ÄR EN SKORPION" och den befinner sig självklart ca 10 centimeter från Gustafs fot. Vi båda hoppar undan och bara står och stirrar på det stackars djuret. Gustaf blir självklart jätterädd och vill ut ifrån rummet så snabbt som det bara går men jag blir istället alldeles stirrig och måste absolut få stå kvar bara för att kolla hur det går med skorpionen. Tillsist kom personalen och fångade in den i en burk och den var inte skadad trots att "tanten" råkat kliva eller kommit emot skorpionen.

Efter den här händelsen så hölls sig dock Gustaf till mittgången och intresset för att närmare studera ormarna fick jag minsann göra alldeles själv. Så förlåt lillebror, men jag försökte i alla fall!



Bilden är hittat här!

7/7 Mot tropicanan ^^

Så bär det av nu då. Ska bli kul att se vad brorsan tycker om dagen. Känner liksom att jag måste få göra något roligt med honom när jag är ledig och vi ska vara ensammna en vecka. Tycker ju så himla synd om honom som måste vara ensam hela dagarna när jag jobbar hela tiden. Tror inte han lider av ensamheten dock för jag brukar hitta honom omgiven av vänner men men ;-)


6/7 Planering

Efter jobbet idag satte jag och lillebror Gustaf och planerade upp hela veckan. Dels så slåss vi om datorn hela tiden så det kommer inte bli mkt bloggande för min del och dels så vill jag njuta av Åby naturen och badet och så när jag är här.

Vi har gjort en matsedel för hela veckan så att jag kan slappna av och vet att Gustaf äter på dagarna och lika så slipper jag planera kvällsmaten efter en lång dag på jobbet och så har vi kollat runt lite vad vi ska göra mina lediga dagar och så.

Nu känner jag mig verkligen duktig. Tänk att det är så enkelt att planera när man är 2 personer. Imorgon har jag en ledig dag så då ska jag och Gustaf åka till tropicariumet och kolla på hajarna. Låter väl som en toppen idé att ta med Gustaf in dit, han som är rädd för både spindlar och ormar.

Så här blir nog veckan iaf (så ni vet eftersom jag kanske inte kommer att blogga något alls)

Tisdag 7/7: Tropicariet

Onsdag 8/7: Hotellet 9.30- 16.30

Torsdag 9/7: Hotellet 9.30- 16.30

Fredag 10/7: Hotellet 08.00- 16.30

Lördag 11/7: Det Gustaf vill, dvs, jag är ledig och lillebror bestämmer

Söndag 12/7: Det Gustaf vill, dvs, jag är ledig och lillebror bestämmer

VIKTIGT: eftersom jag befinner mig i Åby nu och i mina föräldrars hus så är inte mobilen så bra då täckning saknas här. Ni som behöver ha tag på mig kan ringa "hemtelefonen" eller maila. Och för att få nummret till mamma och pappa är det bäst att maila.

Puss puss ^^

6/7

9.30- 16.30


6/7 VM i Paris (del 1)

Hoppas ni alla har läst tidningen idag? Alla norrköpingsbor har förhoppningsvis läst NT och alla ni andra har väl självklart läst på nt.se? Haha- några som inte vet vad jag snackar om? Jag snackar om SVERIGES LYCKADE VM START :-D Heja Sverige, heja ERIK!

Artikeln är kopierad från nt.se, klicka bara på länken för att se hela artikeln och även bilderna till!

Lyckad VM-start

Basket, Norrköping

U23-VM i rullstolsbasket har börjat på bästa sätt för Sverige och Norrköpingsspelarna.
- Det är kul att landslaget har anammat vårt spel, sa Dolphinstränaren Åke Björck i telefonen från Paris.


Sverige vann inledningsmatchen mot Mexiko med 79-31 (45-10) efter stor dominans av Dolphinskvartetten Joakim Lindén, Mårten Lilja, Joakim Lindblom och Erik Nylander.

 - Alla fyra var inne på planen i andra perioden när vi gjorde ett ryck på 28-5 och tog över matchen. Det är kul att landslaget har anammat vår spelstil med hög press, sa klubbtränaren Åke Björck.

 I början av matchen låg dock Sverige under med 4-5. När sen laget började pressa vände siffrorna till 17-5 efter första perioden.

 - Vi var nervösa i början och satte endast två av tio layups. Men sen släppte det och vi tog över, förklarade Åke.

 Topp tre i poängprotokollet och hela 63 av lagets 79 poäng kom från Dolphinsspelare.

 - Lindén stoppade, som så många gånger förr, i 29 poäng. Lilja gjorde sin bästa match någonsin och slutade på 20 pinnar, och Jocke Lindblom petade i 14. Men även Erik spelade bra trots att han inte gjorde poäng.

Nästa match spelas på onsdag mot Japan och Åke Björck hoppas på ytterligare en vinst.

- Vi siktar på att gå så långt som möjligt och räknar med att vinna minst två matcher i gruppen


5/7 ...packning... utan resa ...

Haha vad segt det är att packa trots att man vet att man inte ska resa någonstans. Mamma och Mormor åker till Paris imorgon för att heja fram brorsan till en förhoppningsvis VM SEGER :-D Så då blir min yngsta lillebor själv hemma och det gillar han inte :-P Så nu ska jag "flytta" till Åby i en vecka.

Fördel:
Det är så kul med brorsan och vi har HUSET för oss själva :-D.
Nackdel: Hmm, svårt att festa inne i stan när man måste ut i skogen och sova ;-).

Nu har jag nog fått ner det viktigaste: Pengar, pass och p-piller. Nej just det, jag skulle ju inte utomlands. Det är nog bäst jag tar och packar om allting igen ;-) För övrigt gick det riktigt bra att jobba idag.




Bild: Google, hittade lite snygga väskor bara för att ha en bild liskom XD Dock tar jag självklart en sportsbag, jag ska ju bara till Åby i en vecka så behöver knappast en stor resväska :-O


5/7 Work...

Hotellet idag igen då. 9.30- 16.30


4/7 I Åby

Woho, fixade denna arbetsdag trots att det var lite segt då jag inte riktigt är van vid att börja redan klockan 8 på morgonen. Eller jo det är jag väl egentligen men det blev segt ändå ;-) Idag blir ingen vanlig fest för mig utan det blir en myskväll med mamma och Gustaf ute i Åby. Pappa och Erik har ju åkt till VM i Paris och på måndag åker även mamma och mormor så... Nästa vecka blir det mkt jobb och sen party party i Åby när Gustaf och jag styr och ställer själva.

RSS 2.0