5/6 Friskförklarad!

Har bestämmt för att friskförklara mig själv. Ska i alla fall iväg till hotellet idag och kolla hur det går att jobba. Kan ju fan inte vara sjuk jämt heller. Så är det ju dessutom fredag så Sofie kommer och sover på soffan (hon jobbar mkt tidigt i Linköping) och jag kanske ska låta henne sova och gå ut och dansa eller något i den stilen?

Nåja, nu ska man inte göra upp världens planer utan först och främst så blir det att överleva en dag på hotellet!


09.30- 16.30

4/6 Avlösare...



15.00- 22.00

4/6 Sorry Maria :-(

Är fortfarande dålig. Ska visserligen jobba en snabbis på avlösarenheten men det går bra (15-22) eftersom jag inte behöver göra så mycket.

Där emot skulle jag egentligen ha träffat Maria från gammla grupp L mellan 10 och 14 och det känns riktigt trist eftersom jag inte kan göra det nu. Vill inte nysa på henne direkt och så är det dumt för jag kanske gör mig själv mer sjuk också och det vill jag inte heller.

3/6 Vad skulle man göra utan YouTube när man är sjuk?!


3/6 Sjuk iaf

Suck. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Skitdag


09.30- 16.30

2/6 Ledig och sjuk? (2)

Jag mår inte ett dugg bättre trots att jag större delen av dagen har legat till sängs (utom en snabbis när jag försvann till ICA för att köpa Coca Cola, man får det när man är sjuk). Så nu blir det att lägga mig igen för börjar jobba 9.30 imorgon så jag MÅSTE bli frisk.

2/6 Ledig och sjuk?

Så vaknar man "äntligen" upp. Jag är LEDIG IDAG :-D MEN, jag mår inget bra alls. Huvudet sprängs, näsan rinner och ögonen tåras. Underbart. Klart som tusan att man ska bli sjuk IGEN :-S Ska bädda ner mig nu igen. ville bara ha lite sympati och upplysa alla om att jag är sjuk på min lediga dag :-(

1/6 Trött

Jag ska däcka nu.
Är ledig imorgon.
Ska sova HELA morgondagen.
Så det Så!

1/6 Lång dag igen...

Så är det dags att jobba igen. Efter hela denna långa och intensiva helg. Fast idag känna det verkligen i kroppen att man inte soovit som man ska på sista tiden. Alltså det känns riktigt tufft och segt idag. mycket värre än vad det känndes i helgen så jag tror att det är "typ" NU som tröttheten kommer ifatt en. Som studentevckan ungefär för att festa och jobba som jag har gjort under den här tiden gjorde jag inte ens under studenten!

Blir en "lång" dag idag.



08.00- 16.30

31/6 Mors dag

Så är väl ALLA bloggar fyllda med mors dags inlägg antagligen. Så jag tänker inte ens påstå att min mamma är världens bästa mamma. Jag VET ju att hon är det. Mina bröder VET det. Men många andra älskar självklart sina egna mammor mer. Tur är väl det. FAst jag vet också folk som tycker OTROLIGT BRA om min mamma. Och det känns riktigt skönt faktiskt!

Vi har i alla fall haft en riktigt mysig kväll. Det blev att se Harry Potter och den flammande bägaren och att njuta av godis och Coca cola som min "present" till mamma bestod av.



Therese  Mamma Susanne

31/6 The surviver

Så är man helt enkelt bäst. fixade jobbet idag. Efterom det även är Mors dag så blir det nu att åka hem till mammsen. Ska dock inte ge henne någon särskillt bra present eller så utan jag tänker ta med Cola och Godis så kan vi säkert krypa ihop i soffan och se någon bra film och bara njuta helt enkelt. Vet (eller tror i alla fall) att hon kommer att uppskatta det mer än någon dåligt improviserad mors dags present. 

31/6 SEEEEEEEEEEEG!

Är INTE motiverad att gå till hotellet idag. Det måste jag ärligt erkänna. MEN jag SKA fixa det. Får väl annars sluta vara ute och festa hela nätterna  





9.30- 16.30

30/6 PALACE (med massa kändisar!)

Shit vilken fantastiskt überkul kväll det har vart på Palace alltså! Massa härliga människor som jag kände så jag sprang från "gäng till gäng" och bara snackade/dansade med folk. Det var verkligen WOW helt enkelt :-D

Så hamnade man även på en (mindre bra) vimmelbild.

Från vänster: Peter, Sutisa, Jag, Happy och Sofie.

även andra kändisar (från hotellet) hamnade på vimmelbild :-D

MO (jobbar ej på hotellet men en kändis ändå) och Saylaman

Men i alla fall, förutom allt hotellfolk som jag dansade/snackade med (Peter, sutisa, Happy, Sofie, Salyaman) så träffade jag också Mo, Becca, Doddo, Sofie, Matilda, Lisa, Sandra, Ida och "hon som jag ALDRIG kommer ihåg namnet på".

VERKLIGEN EN TOPPENKVÄLL!


30/6 Det där med att festa hemma hos arbetskompisar.

Usch. Jag gillade inte Swaibouns lägenhet. Den var (är) scary. Men palace är kul. Riktigt kul.

30/6 Parkhäng ^^

Så har man vart iväg till folkparken ett tag för att "fira" Matilda som fyller år på måndag. Hade inte ens en present eller annat roligt till henne utan tog med 2 stycken av "isbitarna" som kan blinka eftersom de flesta som fått sådana av mig har blivit JÄTTEGLADA. Men som sagt, en riktigt present är det ju inte...

Riktigt trevligt var det i alla fall. Men tyvärr var jag tvungen att gå rätt tidigt. Hade ju även bestämmt med Sofie, Swaiboun och Happy att förfesta med de och sen blir det att träffa allt folk på Palace igen senare. Eller jag tror att Becca, Matilda, Sofie, Swaiboun, Happy, Sofie 2, Sandra och Ida ska dit.

annars träffar man ju alltid någon i alla fall :-D

Denna bilden är tagen från Matildas bdb. Bilden föreställer (om någon inte ser det, mig och Sofie och är tagen av Matilda)


30/6 Fy faan...

Usch. VILL INTE JOBBA IDAG! Men jag är vaken i alla fall. Det kommer dock att vara lite segt att parta ikväll igen tror jag. Blir parkfest med Matilda och Becca och sen blir det lägenhetsfest med några från jobbet och så kommer kvällen att avslutas på Palace (idag igen ;-)) och så blir det imorgon att gå upp igen och jobba IGEN.

Måste dra, over and out!


9.30- 16.30

29/5 TOPPEN KVÄLL/NATT

Om vi BORTSER från att jag nu har en bula större än ett bowlingklot i huvudet så har det vart en fantastiskt rolig kväll/natt.



Men låt mig börja från början.

Grillningen hos Marie var hur härlig och rolig och trevlig som helst. För det första är ju hennes ungar OTROLIGT söta och roliga men sen är ju även hennes karl hur trevlig som helst. och det gör verkligen mycket för att en kväll ska vara lyckad. Utan trevligt sällskap: INGEN BRA KVÄLL ^^. Vi satt och snackade massor och åt himla god mat. Jag hade bidragit med salladen :-) (som för övrigt även den var riktigt god :-D)


Så blev det i alla fall dags för mig och Sofie att gå till Palace och dansa ^^. Vi gick in när det var gratis (ovanligt va) XD och sen så försökte Sofie att lura dit lite mer folk. Det blev Boa (från hotellet) som kom med en hel massa andra männsikor i släptåg. Tydligen några ryska byggare som hon av underlig anledning lärt känna?!


Vi kan ju lite lungt säga att det var då kvällen smått spårade ut en bit. En av ryssarna (om de ens var ryssar) han som man ser på bilden verkade vara hög på något och han dunkade in armbågen hans i mitt huvud så j*kla hårt att jag verkligen ville gråta alltså!!! Så hade jag huvudvärk resten av kvällen men jag DANSADE hur bra och vackart som helst ändå XD :-D Som alltid ;-)

Bilden är "snodd" från Palace Norrköpings hemsida.


29/5 Bortgjord..

Insåg precis eller ok, nästan nyss när jag fick skjuts hem av Anna att jag är ganska så knäpp. (hur många tänker nu "big news"? ;-) ) Iaf. Anna bor nästan granne med Marie som jag och Sofie ska till alldelles strax ju. Men vad gör jag? Jo jag "Går av" hemma hos mig istället så nu är vi riktigt sena och ska åka.

HEJ DÅ, HA EN BRA KVÄLL I KNOW I WILL ^^

29/5 Das Hotell igen.



09.30- 16.30

28/5 Soffsan!

NU är Soffsan här. Imorgon ska hon vara i Linköping och sen blir det Grillning med Marie och Palace på kvällen :-D Och på lördag blir det också Palace men först en lite sammankomst i parken eftersom Matilda fyller 20 på måndag. Och på söndag blir det att sova. Allt det här plus att jag ska jobba. Bara så ni vet. HÄR händer det minsann grejer ;-) Usch. Varför krockar jobbet med allting som är roligt? :-D *smile*

28/5 Tack föresten!

Kom på att jag TACKAR CONNY och EVA för mina snygga linnen. Jag hade nämligen fått ett presentkort på HM för 250 kronor och det använde jag nu. Och så finns det pengar kvar till mer roligheter! Tack tack :-D


28/5

Haha. Idag har jag typ värsta ångesten istället. Känns ju livsfarligt att ha en ledig dag. Tänk om jag fortsätter i samma stil och JÄMT handlar under mina lediga dagar. Vad gör jag då? Kommer ju jag bli vräkt och otroligt smal för då blir det ju aldrig pengar kvar till hyra och mat! Men så illa kommer det nog aldrig att bli va :-P

Nu ska jag iväg till hotellet. Det blir att jobba mellan 9.30 och 16.30 och sen ikväll så kommer Sofie hit för att stanna och ställa till oreda i ett par dagar. Kanske behövs i min välorganiserade tillvaro?! XD




09.30- 16.30


27/5 shopping fynden!

Wow. Det var verkligen en lyckad heldag på stan. Jag har nästan glömt hur det känns att handla alltså. Svaret: Det är FANTASTISKT. Bra att man inte gör det för ofta bara för du hade jag nog inte njutit så himla mycket :-D Men nu ska jag inte hålla er på halster längre ;-) Här kommer bilder på "utfyllnaden till min garderob"



Cubus: Jeans 199 kr, Svarta "jeansleggings" 179 kr
Vero Moda: Gult långt Linne 99 kr
Lindex: 3-kvarts thigts svarta och vita 100 kr
New Yorker: "Sjömansklänning" 179 kr, Kjol 169 kr, vit "kavaj" tröja 199 kr
HM: 3 stycken linnen 178,50 kr






LYCKAD DAG!


27/5 ShoppingPAUS med fika!

Så blev det lite tid för en paus i all shopping. En mycket god bakelse och härligt sällskap i form av min mor. Livet är underbart ^^





Tette  Mamma Susanne

27/5 BRÄNNA STÅLAR!

Idag rycker det. Pengarna som kanske borde sitta på sparkontot. NU ska jag nämligen handla nya kläder. Så himla häftigt ska det bli!

 SHOPPING

26/5 Morgondagens planer!

Woho! Imorgon ska jag göra något som jag knappast har gjort på ett halvår. Jag tror faktikst det är sant hur konstigt den än låter när man säger det så men det var nog 6 månader eller mer sedan jag senast HANDLADE. Och då pratar vi givetvis kläder/skor/accesoarer och inte mat. För stamkund på Ica supermarket i eneby det är jag verkligen.

Så i alla fall. Imorgon blir det att träffa Becca ett tag från klockan 12 till 15 ungefär och där efter blir det att fortsätta att göra stan med mamma :-D. Det ska också bli roligt för vi snackar alltså ÅR sedan jag närmast handlade med min mamma. Eller med någons mamma iofs för den delen ;-)

SPÄNNANDE! Har kollat upp massa saker jag vill ha. Undrar vad det blir sen när det verkligen gäller bra :-S Aja det får ni se imorgon ;-)

26/5 God Morgon NU drar jag...

Vart?

Till det alltid lika älskade hotellet såklart?! Vart annars?!



10.00- 16.00

25/5

Någon som kan gissa vad jag ska göra idag? Jasså ingen? Haha så svårt var det väl ändå inte:



08.00- 16.30

24/5 SAKNADEN :-(



25 dagar kvar. 25 oändligt långa dagar kvar.
Det är på helgerna det känns mest. Då man är van att ha dig här. Usch vad segt livet är ibland. Fast vi kan klara av det :-D

(och om det var 71 dagar från början, vad är då 25 dagar kvar egentligen)?!

24/5 Nicke News!



Största bajsmackan i Historien tydligen. Nu ska han vakta "någonting" i 6 h, vila i 6h, vakta, vila, vakta, vila... Visst låter det kul. SÅ han är inte glad och han längtar hem. Han lägntar JÄTTEMYCKET hem. Men det går bra... Han har ju kompisarna där i alla fall. Även om de är på lika dåligt humör de också...

23/5 Super Härlig Kväll!

Har haft en riktigt riktigt härlig kväll! Fast ibland är Anna verkligen rolig. Det var ju "för hennes skull" grillningen och hela sammankomsten ägde rum. Och vem kommer sent då? Jo Anna och pojken kommer och har dessutom redan ätit så vi hade suttit (ashungriga) innomhus och väntat helt i onödan ^^.

Annars har den här kvällen också lärt mig att jag suger på Wii. I alla fall om det är Wii och Super mario. Haha kommer inte ens på vilket mario det var. INTE Mario Cart iaf, för det är jag VÄRLDSBÄST på! Men alltså nu kunde jag inte få gubben att göra något av det jag ville. suck... Måste helt enkelt träna massor på Wii

Bilder från kvällen! (Några i alla fall)


Becca, Doddo (eller Beccas vinglas) och Tette

Kärleksparet :-D



SKÅL :-D

23/5 blixtvisit i lägenheten.

Så har man landat i lyan. Ska få på mig något annat än jobbarkläderna och så ska jag försöka komma ihåg att packa ner cidern och köttet sen gäller det att vandra vidare emot Haga för där blir det fest till Annas ära ikväll ^^. Blir nog en mycket rolig kväll med trevligt folk: Anna & Norrbaggen, Becca & Doddo, Yanken & Matthias och så det lite mer "udda" paret Åsa och Jag :-D

Nej nu är det hög tid att rusa iväg. Tar ju tillräckligt lång tid att hitta rätt lägenhet ändå tror jag! Bilder kommer när jag kommer hem igen. Eller imorgon om det blir utgång och en alldeles för sen kväll ^^.

23/5 En extra TIDIG morgon!

Så är det lördag morgon! Härligt. Eller snarare jobbigt och tröttsamt XD Idag är det så att jag dessutom börjar jobba extra tidigt! Så blir en lååång dag på hotellet och sen blir det snabbt hem för att byta om och hämta alkohol och sen blir det party med Anna och hennes Norrbagge- spännande :-D



08.00- 16.30

22/5 Saknar dig...

Saknar dig! Fast jag saknar Nicklas mer ;-)

Min BÄSTASTE BÄSTIS CARIN!!!



Carin den här är för OSS!!!! För VI ÄR BÄST! (och så kan vi se det som en liten hyllning till Sean Connery också för han får ju inte så mycket plats på bloggen) ;-)

22/5 God Morgon typ



9.30- 16.30

21/5 Det märks att man vart sjuk:

Detta roar mig OTROLIGT mycket nu när jag vart sjuk...
Usch den här sista alltså... Snacka om att jag känner mig romatisk och ENSAM!

21/5

Nästan i mål. Nästan. Snart frisk! Snart!

20/5 Handkassan och sjukdom- inget intressant!

Idag är det enda som händer att jag ska gå och lämna handkassan till chefen. Sen blir det definitivt att packa ner mig i sängen. Jag SKA vara helt frisk tills på fredag. Jag SKA!

19/5 SJUKANMÄLD!

Jag vet- snälla SVIMMA INTE!

Jag har sjukanmält mig från jobbet idag! Det känns verkligen hemskt men jag mår så himla dåligt så det känns inte som någon idé alls att gå till jobbet. Det är fullt med feber i min kropp, jag kan knappt andas med näsan som är helt igentäppt och dessutom håller huvudet på att sprängas av smärta. Mycket mycket omysigt!

Jag kommer nog inte ens att sitta så mycket vid datorn och så heller för jag måste se till att bli frisk. Nackdelen är ju att genom att vara sjuk och hemma från jobbet idag får jag som 3 lediga dagar på rad nästan för jag kommer inte jobba varken onsdag eller torsdag tyvärr...

18/5 Mår Inge Bra... Inte bra alls faktikst!

Skulle nog struntat i att de ringde. Nu känner jag mig jätte sjuk igen. Precis som i fredags. Usch. Bara att vila upp mig ordentligt då för imorgon ska jag till hotellet igen...

18/5 INRINGD!

Hotellet ringde nyss och frågade "vart är du". Jag som fråga särskillt noga igår om de verkligen inte behövde mig eftersom jag kunde jobbat... Men då sa Eva att "Nej imorgon är det fullt" men tydligen stod jag med på listan över vilka som skulle jobba... BRA JOBBAT CHEFEN ATT INTE UPPLYSA MIG OM DET!

Men men, NU ska jag dra ut och jobba iaf, och Sofie ska ta tåget hem... Great day, or not...



INRINGD: 09.00- 16.30

17/5 Hemma och LEDIG!

Imorgon ska jag vara ledig så vi har bestämmt att Sofie ska stanna en natt till för då kan vi ha en massa roliga äventyr imorgon ;-) Nej men då kan vi ju ut på stan och handla allting som jag bestämmt mig för att köpa. Och det är en del. Och det behövs verkligen också!

Men nu är jag iaf hemma igen efter jobbet på hotellet och vi ska sätta oss och mysa med en härlig film. Typ Dirthy Dancing eller något annat som vi bara älskar!

SOFIE♥THERESE                  THERESE♥SOFIE


Bara för att vi verkligen vet ingridienserna i en bra film: "Nobody puts baby in a corner"
TRYCK HÄR ---> http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo

17/5 och så ska jag givetvis jobba...

Kom på vart jag skulle vilja vart just nu. Fatta att vara i Norge idag när de dels vann igår och så är det ju deras nationaldag. Kul :-D

Men jag är hur som helst på väg till jobbet... ska vara på hotellet mellan 9.30- 16.30 så det blir riktigt härligt ^^, eller kanske inte...



9.30- 16.30

16-17/5 Grattis Norge!

Som ni kanske fattade så orkade jag inte stanna hela kvällen. Åkte hem med spårvagnen som gick strax efter 23. Men fick iaf veta att det tydligen var Norge som vann. Och att Sverige kom typ sist. Chockerande...

16/5 Bilderna!

Här kommer lite bilder från kvällen. Som vanligt är de "skitdåliga" för det är jag som har fotat de med mobilcameran och det brukar ju bli ett "sådär" resultat om vi säger så...

Kvällen var i alla fall HELKUL och det var:
Becca & Doddo, Mia & Ted, Linda & Krille, Matilda, Sofie, Johan P och JAG :-D








16/5 Schlagerkväll ^^

Jag är fortfarande sjuk. Men orkar inte låta det stoppa mig! Nu blir det att ge mig av till Becca och Doddo och så är vi en hel sammling trevligt folk som ska ge oss av till Mia och Ted där det blir en härlig "Eurovision song contest" kväll. Fast eftersom jag är sjuk så blir det nog en ganska så kort kväll för mig men mycket roligt att vara med i alla fall :-D

Lägger väl upp lite bilder från kvällen sen när jag kommer hem igen. Puss puss


16/5 Nu bär det av igen :-D

Så har man jobbat klart för idag och imorgon igen blir det hotellet. Sofie och jag ska nu köra lite gemensam förfest hos mig och sen ska hon iväg till Buarin och jag ska iväg till Becca och Doddo och sen ska vi till Mia och Ted där det blir Schlagerfest.

Vad är en förfest UTAN dipp och gurka?
om nu inte gurkan kommer fel på vägen mot munnen alltså...


16/5 Avlösare...

God Morgon.

Sofie kom inramlandes lite innan 3 inatt. Skönt. Eller inte kanske. Det hade gått lite bättre om hon inte viljat berätta om hela kvällen men det är sådana smällar man får ta ;-). Nu ska jag iväg till jobbet så har inte så himla mycket mer att säga!


Avlösare: 8.30- 14.30

15/5 SEX SPEX

Varför spårar förfesterna alltid ur när det är jag och Sofie som är tillsammans för? Usch, har nästan lust att följa med ut ikväll. Men det ska jag INTE. Ska ju upp och jobba 8 imorgon och så är jag ju dessutom sjuk.


15/5 sjukare än sjukast...

Vi var tvugna att åka ifrån Norrköpings City redan klockan 15. Jag fick världesn feber yra och orkade knappt stå på benen längre alltså. En bra sak: Vi gjorde inte av med några pengar eftersom vi "bara" var där i 2 timmar. En dålig sak: Sofie får parta ensam med andra folk från Hotellet för jag ska typ SOVA REDAN NU!!!

15/5 Lite bättre, lite sämre...

Jag och Sofie ska ut på spännande äventyr i Norrköping city nu tänkte vi. Jag mår fortfarande riktigt dåligt och jag tror definitivt inte att jag följer med ut till Krogen ikväll om nu Sofie ens tänker gå ut. Jag ska ju ändå upp och jobba imorgon så...

men jag blir så himla ledsen. Varför ska man bli sjuk bara för att en kompis ska komma ner och man ska ha kul (eller lite kul) och man ska dessutom jobba. Det är verkligen mitt liv när det är som värst...

Men nu är det dags att gå på äventyr:

Tette to the city:


Soffsan: Redå för först stan sedan Palace...


The babes ;-)

(man ser verkligen på den bilden att jag är sjuk. Ser väldigt blek och trött ut även om jag ler)

15/5 NEEEEJJJJJJJJ!!!

Vad gör jag uppe nu 06? Ja det kan man ju verkligen fråga sig! Sofie kommer snart så jag tänkte bädda soffan så att hon kan ligga och vila lite innan vi hittar på något.

Dessutom:

JAG ÄR SJUK! Vaknade upp nyss och jag mår verkligen SKIT! Jag kan inte andas med näsan för den känns helt igentäppt och känner mig helt febrig och allt. Vad ska jag göra liksom? Har idag på mig att bli frisk för sen så ska jag jobba resten av helgen...


RSS 2.0