22/6 Mys med Nicke och bloggtips!

Nicklas är hemma :-D Imorgon åker han tillbaka till Skövde i en vecka och sen har han semester i nio veckor... Det är så mysigt att bara kunna gosa med honom.


Bloggtips!

Tänkte tipsa om de bloggar som jag brukar läsa och kommentera: Tipsar dock bara om de folk som jag känner, det vill säga, har träffat "in real life" sen har jag numera en del folk som kommenterat min blogg och som jag läser och kommenterar regelbundet, men Er får jag spara till en annan gång ;-)

   Jag har valt att tipsa om bloggarna i alfabetisk ordning bara för att göra det lätt för mig och för att inte missa någon!


http://angelicasgnallbank.blogg.se/

Den här bloggen tillhör gymnasiekompisen Angelica. Här på min blogg mycket mera känd som IQ. Hon bloggar om vardagen och alla hennes inköp, vill ha din smak och talang att shoppa med IQ ;-).


http://bergenbrant.blogg.se/

Sofia skriver blogg i ett härligt tonfall, som man blir glad av! Vi ses inte längre om vi inte säger hej på cykelvägen mellan Åby och Norrköping, men Sofia är en nära vän till Milla som är (har vart) som min lillasyster ;-)

http://bullobull.devote.se/

Anna och Johannas blogg. Tjejerna som nu befinner sig i Norge och arbetar. Anna var Beccas kompis men nu har jag också snott till mig en del av henne :-D Allra roligast med denna bloggen är att se deras fylleideér :-P


http://bumbii.blogg.se/

Towe, en riktigt gammal skolkompis. Samma klass mellan 4- 9:an men numera ses vi inte alls längre utan är mer MSN polare. Dock hoppas jag på att lura med mig denna tösen till Barcelona någon gång i September, vilket inte borde vara allt för svårt ;-). Bloggen innehåller bara korta inlägg så skönt att slippa läsa så mycket :-D.


http://carinclasdotter.blogspot.com/

Min allra bästaste bästis (som Pumbaa skulle ha uttryckt sig!) Man kan göra precis allt med Carin och så kan man göra ingenting! CC- du är BÄST!!!


http://efterkamila.blogg.se/

Min lillasyster som har blivit så stor :-D Om någon skulle missuppfatta så är vi inte syskon för fem öre, inte ens släkt! Vi är tjejerna som kommer överens trots att vi är så löjligt olika att det är skrattretande att se!


http://estetiskt.blogg.se/

Fröken talang! Karin måste vara den enda personen som har lyckats att få bra bilder på mig! Den här bloggen ska ni läsa om ni vill se hur människor med talang lever sin vardag. Karin kan både sy, sminka och fota!


http://gluffsan.blogg.se/

Har bara träffat Ida en gång och på grund av tequilan den dagen minns jag verkligen inte mycket av det mötet ;-) Vet dock att det måste vara en bra tjej eftersom Sandra hänger så mycket med henne. Om du ser det här Ida får du gärna skicka kort på Nicke som liten till mig då jag vet att han AVSKYR sådana bilder :-D.


http://mallzawillow.blogg.se/

Malins blogg som handlar mycket om hennes vardag och det som händer just nu. Malin känner jag via LiU där vi båda pluggar till lärare. Vi träffas inte så ofta men stöter ändå ihop med varandra på en del fester.


http://malmberg.blogg.se/

Sandras blogg med de allra sötaste små djuren i bakgrunden! Vi gick tillsammans på gymnasiet men har även hållit kontakten sen studenten och nu stöter vi ihop med jämna mellanrum på olika fester eller arrangemang. Sandra har lätt coolaste blogg layouten med tanke på hur enkel den är.


http://mariaskriver.blogg.se/

Polaren från grupp L som är den absolut bästa personen att umgås med om man ska göra något ute i naturen/skogen. Marias blogg är läsvärd och enkel.


http://rebeccabf.devote.se/

Beccas blogg i de skrikiga färgerna! En bra blogg om man vill hålla sig a-jour med vad som händer i Beccas liv även om det har vart dåligt med uppdateringar på sista tiden. Det roligaste med bloggen är att jag blir omnämnd ibland och att bilderna som ligger där visar hur kul vi har tillsammans! :-D


http://smulananna.blogg.se/

En till grupp L:are. En söt blogg och eftersom Anna inte är den som sitter still brukar det vara roligt att läsa men tyvärr har det på sista tiden saknats uppdateringar - så man får helt enkelt anta att hon har något bättre för sig! Kom igen nu Anna!!!


http://sweetball.blogg.se/

Emmy, vad mer kan man säga än att livet är en fest? En till från Grupp L som är riktigt rolig och enkel att umgås med! Gör man något med Emmy så kan man vara säker på att det är något roligt, eller så är det en rymdvarelse som tagit hennes kropp i besittning!


http://tilduus.blogg.se/

Matilda, ännu en blogg, som jag snott från Becca och roar mig med att läsa. Matilda brukar jag träffa på fester med Becca. En riktigt trevlig och enkel tjej att umgås med som också bloggar om vardagen och det som händer.


http://yanken.blogg.se/

Annas kompis som jag bara träffat 2 ggr än så länge men jag tänker nog stöta ihop med denna tjejen fler gånger. Hon bloggar om vardagen, men just nu är bloggen inte så rolig att läsa då hon är sjuk ;-P


Det här betyder alltså att jag läser och kommenterar 16 bloggar dagligen, borde inte jag då ha 16 kommentarer på varje inlägg?


21/6 Traditionell midsommar!

Där mamma och pappa bor, på Loddbynäset i Åby, firas alltid midsommar på midsommardagen istället för midsommarafton. Detta för att alla familjer ska kunna vara med på sina egna midsommar fester "den riktiga dagen" och ändå fira lördagen också!

   Så idag blev det att cykla ut till Åby för att fira en mer traditionell midsommar än vad jag gjorde igår. Det var så härligt att få dansa kring stången och tävla i femkampen. Jag glömde dock bort att gå tipspromenaden i år men det kommer väl fler chanser.

  

Jag tror att jag är rätt mycket för traditioner ibland, skulle nog ha väldigt svårt att vara någon annanstans än på midsommarängen med familjen på midsommardagen! Det är en tradition som betyder så mycket, det är som att fira jul utan familjen, det låter som en omöjlighet i mitt huvud.


Kort sagt blev det här en underbar dag och jag gillar verkligen traditioner! :-D



Jag i en av tävlingarna i femkampen :-D


20/6 Otraditionell men underbar midsommar!

Vill önska er alla en riktigt trevlig midsommar och jag hoppas ni får det riktigt bra vad ni nu ska göra!


Oj vilken bra midsommar det blev :-D. Det började med att jag fick ta bussen tillsammans med Carin ut till Henke (eller så när Henkes hus man kan komma i alla fall) Sen kom han och hämtade oss på hållplatsen och gav oss skjuts hem till honom.

   Där satte jag igång och grillade min fläskfilé med honungsmarinad. Det blev riktigt gott, men en smula med åt det "råa" hållet än åt "well done" hållet. Men kanske skulle kunna förenkla det och kalla det för medium? :-P Till det blev det stora gurkbitar med Holidaydipp och lite pomme fick man sno från Henke om man ville.

   Så blev det att sitta vid bordet och äta och prata och dricka lite om man ville såklart. Det var mycket trevligt även om midsommar snapsen fattades och inte ens den ännu viktigare och traditionella sillen fanns där ;-).  Så blev det dags för Alex och Linus att dra sig mot stan så då funderade jag, Carin och Henke på att ha film maraton.

   Det blev aldrig så utan istället åkte även vi in mot Norrköping för att vara hos Henkes syster och spela Nintendo Wii :-D. Jag ÄLSKAR verkligen det spelet. Vi skulle köra lite mario kart men istället blev det en helkväll med Wii sports.


Som sagt, en otraditionell men UNDERBAR midsommar!

Mer bilder: http://theresenylander.bilddagboken.se/


19/6 En springande pälsmössa...

Skulle ha träffat Becca idag och hittat på något riktigt roligt men det fick bli ändrade planer. Har ingen lust att tala om varför, men vad det än kan ha varit så är det löst nu så om någon (mot all förmodan) skulle undra och oroa sig, så sluta med det ;-P. Så i alla fall fick bli en annorlunda dag.


En rolig sak som jag och Nicklas gjorde dock var att besöka hans farmor och farfar. Han var tvungen att kolla så att alla pinnarna till tältet (som han ska ha när han åker iväg över midsommar) fanns där. Det skulle ju kännas ganska dumt att sätta upp tältet på gräsplätten här utanför min lägenhet så vi valde att åka till Svärtinge.

   När vi kom dit möttes vi av Sveriges gulligast lilla levande pälsmössa! Det visade sig att hans farmor hade köpt en liten pudel och den var så söt! När han gick såg han ut som en liten igelkott som vankade fram. Fast mest så sprang den! Eller vad det nu heter när en sådan där lite pudel skuttar fram! Kan inte förstå att hundar kan vara så små och söta :-D. Synd att de lär sig skälla sen bara L.


Men det var nog allt för denna dagen, enjoy!




(Ps. Alla pinnarna till tältet fanns så ikväll åker Nicklas med några kamrater för att fira midsommar i Motala, ha det så kul älskling!) ;-D


18/6 Modell och Fotboll!

Dagen började klockan 04.00 för mig då Nicklas telefon börjar att ringa som bara den. Det visade sig att han glömt att han skulle jobba hos hans mamma så han stack klockan 04.15 och då kunde inte jag somna om så jag satt vid datorn till ungefär klockan 07.00 för då var jag astrött igen!


Som en glad överraskning senare den dagen ringde Karin och frågade om jag var ledig idag och kunde tänka mig att vara med på lite bilder. Visst svarade jag och så bar det iväg till Klocket för att få vara lite modell :-D. Det var verkligen jätteskojigt även om jag inte var någon vidare toppen modell, så fort sminkningen var klar började mina ögon rinna massor och jag hade heller inte ett särskilt vackert och levande ansikte... Men vad kan man göra? Det är ju så jag ser ut! Så en verkligt stor eloge till Karin som lyckades ta riktigt bra bilder på mig!


http://www.estetiskt.blogg.se/
:titta in och ge henne en kommentar som belöning för hennes hårda arbete!

Foto: Karin Johansson
Idé: Karin Johansson
Smink: Karin Johansson
"Modell": Jag :-D




På kvällen bar det av till Becca och Doddo för att njuta av fotbollen. Det var i alla fall vad jag hade tänkt att göra men vad kan man säga egentligen! Sverige utslagna ur VM på grund av Ryssland. Alltså, det var en så pinsam match att jag inte ens orkar skriva mer än så här om den. Tyvärr blev det heller inte en astrevlig kväll för jag blev SÅ TJURIG efter att Sverige åkt ut att jag var löjligt dåligt sällskap!


Bilderna från kvällen: http://theresenylander.bilddagboken.se/


17/6 IKEA och dammsugning (allra minst) :-P

Så bar det iväg till IKEA idag! Vi behöver köpa en hylla att ha DVD filmer med mera i för att vi ska få bättre plats i den bokhyllan som filmerna stod i först. Det roligaste med denna dagen vara att det VAR NICKLAS IDÈ att vi skulle till IKEA! Det är ju en smula ovanligt att killen kommer på en sådan utmärkt idé, eller hur?! :-D!

   Det blev en riktigt fin hylla i ek faner som får perfekt plats i det annars så "omöjliga att utnyttja hörnet". Tyvärr kan jag inte lägga in en bild på Hyllan just nu för jag kan inte hitta kabeln som leder mellan telefonen och datorn.

   När vi köpt hyllan fick vi en OTROLIG lust att städa då vi nu hade en fin hylla och till det givetvis behöver en välstädad lägenhet :-D.  Men för att ni ska veta vad jag snackar om så kommer bilder givetvis snart! Så håll ut någon gång inom en relativt snart framtid kommer bilder på min hylla och min numera städade lägenhet :-D.


Det var allt från denna dagen!

Er tillgivna fröken Tette.


16/6 Riktigt dålig dag...

Så börjar dagen med ett telefonsamtal från chefen klockan 08.05 på morgonen. Hon undrar om det finns någon möjlighet för mig att ta mig ut till hotellet och jobba hela dagen, inte vad Nicke och jag hade tänkt, men att jobba betyder pengar så visst- självklart ger jag mig av för att arbeta...
   Det börjar väl relativt bra på jobbet men bara för att göra nästan samma misstag som igår så lyckas jag även idag att dunka i huvudet. Denna gången i ett dörrhandtag och jag lovar: DET GÖR SKITONT! Så det kändes inte som en särskillt bra dag eftersom jag har en ganska obehaglig och smärtsam huvudvärk.

På plussidan är att Nicklas hade lagat mat när jag kom hem :-D Det kan rädda en dålig dag! Så kom vi också fram till att vi ville hyra en film och att det var dags att storhandla. Det blev att fara till City Gross och jag menar verkligen att vi storhandlade... Hade vi vetat att vi skulle handla så mycket hade vi tagit en vagn istället för två (men vi hade minst behövt 3) korgar! Totalt handlade vi för 800 kronor vilket kanske inte verkar så mycket men för mig som vanligen bor själv är det VÄLDIGT mycket! Så hittade vi något spännande på City Gross... Coca Cola cherry... Ja vi var givetvis tvugna att köpa en burk för att kunna testa!

Så bar det iväg att hyra en film. Det blev en actionfilm som enligt recensionerna skulle vara i stil med matrix fast men ännu mer späckat action och coola dataanimerade scener. Jösses vilket misslyckat filmval det var! Det måste vara bland det absolut sämsta jag någonsin sett. Jag orkade inte ens titta klart så bedrövligt var det! Nicklas nästan bara satt och skratta så chockad var han, det var absolut inget action och filmen hade ingen handling alls, jag kan inte ens tala om för er vad den handlade om för jag har verkligen ingen aning!!!
   Som om det inte vore nog med världens absolut sämsta film så var Coca Cola cherry det mest vidriga jag någonsin har drukigt! Det var så sött och så vidrigt att vi var tvugna att hälla ut den!!!

 BLÄH FÖR DESSA GREJER!!!

15/6 Hundvakt

Idag har man vart på jobbet hela dagen och råkat dunka huvudet in i en soptunna (tänker inte ens försöka förklara mig!). Hur som helst kommer jag hem och är på ett riktigt jäkligt humör! Sådär asförbannad och riktigt arg på alla/ allting bara för att mitt stackars huvud gjorde så ont!

Då ringer Nickes mamma (oj så ovanligt det är)... och behöver hjälp då Ruffsan, Nicklas hund, är hos de en månad över sommaren. Nicklas mamma tyckte att vi kunde vara hundvakt då Nelly (nickes syster) inte hade tid.

Så sagt och gjort, ännu en gång har en hund vart i min lägenhet...

Nicklas och Ruffsan busar: (jag håller mig på avstånd!)

14/6 Fotbollsfest! (NEEJJJ- ändra det till total katastrof!)

Heregud! Det är 30 sekunder kvar och Spanien petar in ett mål så att matchen slutar 2-1 till "fel" lag. Hur orättvist kan livet bli? Är så himla tjurig och besviken. Ännu värre- hur ska jag kunna se spanjorerna på jobbet i ögonen imorgon :-S

Nej, dags att berätta om kvällen istället :-D Blev till att se matchen hos Becca och Doddo borta i Ljura. På vägen dit hade jag en liten jobbig grej med en enkelriktiad gata- men den historien drar jag en annan gång! (Eller troligen inte för det är faktiskt en löjligt pinsamm historia!)
   Hur som helst, när porschen var tryggt parkerad i ljura gick vi sista biten fram till B och D och knackade på. Lätt att de vann kampen för att vara snyggast klädd inför Sveriga matchen- båda i likadana Sverige tröjor och D vann på grund av Sverige kalsonger dessutom!
   Så åkte ölen fram och Tv:n på! Vi såg matchen och ängnade större delen av andra halvlek åt att gnälla på domaren. Snacka om att lätt ta Spanien parti i den halvleken! Nästan löjligt, tror att han blev mutad i pausen! Som ni vet blev slutresultatet- tyvärr- 2- 1 till Spanien.

För att muntra upp oss (eller framför allt übertjurskallen Tette) bjöd Mr D på hans UNDERBARA pasta Sallad som jag verkligen ÄLSKAR! Den är så löjligt god att man blir helt superglad av den. När maten var uppäten (av hushållsgrisen Nicklas ;-) ) så blev det dags för Sing Star...

Kort sagt: Det blev en RIKTIGT TREVLIG KVÄLL, även fast Sverige inte vann (Ja, jag har SVÅRT att släppa det!)


Kul att Becca var glad trots förlusten ;-P
http://theresenylander.bilddagboken.se

13/6 Fredag, tur eller otur?

Idag kommer Nicke hem... Fast kom på att det är fredag den 13:e så man får verkligen hoppas att inget händer med honom på vägen hem. Om någon av mina vänner har träffat mig idag eller kanske snackat med mig på MSN eller i telefonen så får ni jätte gärna breätta för jag har ingen aning om vad jag sysslat med idag!
   Eller vänta nu!!! Jag och Maria gick en mil idag! Det är inte så illa! Vi hade matsäck med oss, men jag glömde att ta kort, det var så härligt att bara gå och snacka så jag glömde liksom bort att fota! Vi gick det längsta spåret som vrinnervi erbjuder och vi cyklade dit så idag har man verkligen vart en riktig friskis! Fast visst blev det lite av en otursdag också- det bröjade spöregna ett tag när vi gick men eftersom vi är SÅ clever stod vi stilla under ett träd tills det slutade...

Hur som helst- det kanske kan förklara varför jag i princip totaldäckade när jag kom hem och inte vaknade förens klockan 18 av en mardröm (fast då trodde jag fortfarande att det var på riktigt). Jag drömde att Nickes tåg var med i en olycka och att han omkom. Så satte direkt på text tv för att läsa om katastrofen men just då kom Nicke in genom dörren. Dessutom iförd uniform, så min fantasi ändrades rätt snabbt ;-)

Bjussar på en bild föreställande menige Tette (mer på: http://theresenylander.bilddagboken.se )

12/6 IQ och Tette på Åby promenad!

Så var det ÄNTLIGEN dags att få träffa Angelica igen (i min blogg mera känd som IQ) Hon är hemma i alla fall två veckor till innan hon åker tillbaka till Eskilsyuna och jobbar. Stackarn missar alla filmerna på utomhusbion på grund av det jobbet. Bara jag som har rätt mycket tur med jobbet den här sommaren, fast kommer i och för sig inte att tjäna så jätte mycket.

Hur som helst idag var jag ute i Åby, eller mer exakt, skriketorp för att ungås med Angelica. Vi bestämmde oss för att gå på en liten promenad- det visade sig bli en LÅÅÅNG promenad men mysigt var det! Vi stötte på en märklig svamp, eller parasit, växande på ett relativt dött träd. Den var riktigt snygg och hade vuxit i flera lager. Vi "hittade" även ett riktigt äckelrör... någon sörja som färgade hela vattnet brunt- tyvärr fick vi inga bra bilder på det...

Ni som vill se fler bilder från dagen (promenaden) kan kolla in http://theresenylander.bilddagboken.se 

Här bjussas på en (hemsk) bild på mig som IQ tog i skogen (nej JAG VET INTE vad jag gör med ryggen eller varför jag står så konstigt!)
 


11/6 Who´s the mama?

Så fick man riktigt fin besök idag! Först Carin (men eftersom hon hade sovit över här så kanske inte det var särskillt oväntat besök?!) Däremot kom även Becca och det hade vi inte planerat. Så då blev det Sing Star för hela slanten! Behöver jag säga att Carin totalt krossade oss? Fast ingen är kanske förvånad... Oj eller vänta föresten! Innan Becca kom så vann jag över Carin på en låt! Jaha- so what? tänker kanske du men ATT VINN ÖVER CARIN i SING STAR är verkligen världens grej!!!

Vilka kom sen mitt i det roliga då? (Vilket gjorde det hela ÄNNU roligare!) Jo Fina och bebis dök upp, eller Leo kanske man ska säga, han får ju sitt namn den 27 juli. Hur som helst så var det en riktigt skrik och kräka bebis idag fast i och med att han är så söt så var det helt okej. Dessutom fick han ju full uppmärksamhet från 4 stycken brudar så kanske det blev way to much för honom? :-P

Så upp till er nu då? Vem är mamman? ;-)

Så blev allting löjligt fel och Tette hade ju något viktigt att skriva! (9/6)

OJOJOJ! Jag har gjort fel! Kan alla som ser det här ta och titta tillbaka till inlägget den 9/6 och glömma bort vad som står där. Det blev lite fel, eller kanske mycket fel! Visserligen var jag med Becca den dagen och vi hade riktigt roligt tillsammans men det var INTE det jag skulle blogga om ju!

Sandra M fyllde ju 21 år IDAG (idag som i den 9/6 alltså!) DET skulle jag ju blogga om! Ett JÄTTEGRATTIS till Sandra! Hurra hurra hurra för dig! Ingen födeslsedagsfest den här gången dock?  När jag pratar om Sandras födelsedag finns det en annan VIKTIG händelse jag måste nämna!
   Det var exakt ett år sedan jag träffade Nicklas för första gången! Förstå om inte Sandra hade fyllt år och Nicklas fått ett bra?! intryck av mig... Då hade allt sett riktigt annorlunda just nu...

Så SANDRA- OTROLIGT STORT TACK TILL DIG!


Sandra, den nu mer 21-åriga damen men då 20-åriga flickan :-P samt första synen av Nicklas ;-)

10/6 Sverige- Grekland

Fotboll för sjutton! Sverige mot Grekland!



Ikväll startar en av de ultimata festerna genom tiderna.
EM- febern drar igång.
EM-festen är det bara att haka på!
Hit kommer en del människor, kul att Carin dyker upp, var ALLDELES för länge sedan nu!

Jag satsar på att Sverige vinner - det är väl SJÄLVKLART eller?




Jaa- Sverige 1-0! Sverige gjorde mål- SKÅL!!!

Herregud, 2-0! Sverige gjorde mål, ännu flera SKÅL!!!


Otroligt bra match... Vad kan man säga egentligen? Tre poäng till Sverige. Nästa match blir på lördag, då mot Spanien.

9/6 Tette lekte med Becca

En lugn dag som ändå började väldigt tidigt (i alla fall om vi tänker på att jag är ledig den här veckan) med Becca. Vi hade bestämt ett möte på handelsbanken (då vi båda hade saker att uträtta där) så vi träffades där utanför redan klockan 10.

   Så blev det en snabbis uppe på stan där vi tittade på väldigt mycket och på ingenting ;-) Så kom givetvis hungerkänslorna ifatt oss, så det blev Sovlaki på "den grekiska restaurangen som jag aldrig kommer ihåg namnet på"

   Hur som helst, vi gick hem till Becca och Doddo och spelade Sing Star- alltid lika roligt! Det bästa är att de har andra Sing Star än vad jag har så vi spelade rock ballads och summer. Det är så kul med att få lite andra låter än de som man "brukar" köra. Usch, känns som att jag är VÄRLDENS STÖRSTA SING STAR NÖRD. Men det är jag ju inte :-D


Var en riktigt härlig och bra dag, tack för den Becca!

*Här borde det sitta en rolig bild men orkade inte* :-P


8/6 Leo

Världens coolaste unge...
Fick denna bilden av en verkligt stolt pappa Daniel, måste bara få lov att dela hela härligheten med er.



I övrigt har det vart en löjligt lugn och härlig dag med mycket mys med Nicklas. Jobbade även mellan 12- 17 men har inte särskillt mycket att säga om det...


7/6 Bortskämnd snorunge, eller en turunge?

Fick ett ljudsystem av Pappa.
HÄFTIGT- men hur gör man egentligen för att få det att fungera?
Lycka till Nicklas- är det någon teknisk person som läser detta får du verkligt gärna komma med råd!


6/6 Underbar fredag...

Grillning


Grillning med de man älskar


Grillning med de man älskar allra mest


Grillning med de man älskar allra mest på sommaren


Grillning med de man älskar allra mest på sommaren på det ställe som man älskar allra mest


Ibland är livet perfekt- så perfekt som det kan bli...


5/6 Grattis studenterna 08!

Idag blev det antagligen årets mest stressade dag för mig! Jag skulle vara hos 6 stycken studenter, men jag kom till 2 av de iaf! Och jag var på 4 utspring, så hann med en del i alla fall!

Vill rikta ett stort GRATTIS till: Johan, Anden, Danne, Titti, Line, Sebbe, Emma och Linn!!!

Nu börjar erat liv, vad ska ni göra? Jag hoppas verkligen att ni lyckas med allt som ni tar er för och att ni har det otroligt roligt på vägen...

Själv är jag på väg att skapa mig ett liv och mycket har hänt sedan jag själv sprang ut, men skulle jag skriva vad som hade hänt här hade det ju blivit ett rent "jag härmar Sandra inlägg", så det är kanske bäst att låta bli ;-)

Bilderna från en del av de studenterna och festerna finns på min bdb... Här lägger jag bara 3 småbilder föreställande Danne, Johan och Titti...


4/6 Lite tenta, lite Sofie, lite shopping

Så skulle man ju upp astidigt idag för att dra sig bort mot skolan och göra en tenta. Men inte går det som det ska för mig. När jag kommer till skolan visar det sig att mitt LiU kort inte är uppdaterat och då får man inte lov att genomföra tentan. Snacka om onödigt att ha pluggat så mycket för att göra en tenta i Augusti.

Träffade iaf Sofie från jobbet uppe på stan. Vi tog och käkade lite och så började vi med den eviga bikini/baddräcktsprovningen. Seriöst jag undrar vem de egentligen anpassar bikinis till, inte folk med normal kroppsform iaf- det är ju ett som är säkert! Kul att möta Sofie igen var det iaf :-D

Började tjuta för att mjölken hade gått ut! Man vet att man har haft en riktigt jobbig dag om man utan anledning börjar stortjuta och verkligen inte kan stoppa sig själv! Tror det berodde på allt, Tentastress, ingen bra bikini, samt att jag har en så underbar pojkvän som städat allt när jag kom hem! Det blev mycket känslor :-S

Köpte dessa bikinitrosor och en klänning: (http://theresenylander.bilddagboken.se)



3/6 Partytime

Norrköpingsborna har väl knappast missat att det är studentvecka nu och då är det givetvis obligastoriskt festande som står på schemat. Idag blir det utgång med några av 08 studenterna. Vet inte riktigt vart vi ska än då, men det löser sig säkert. Jag ska upp klockan 07.00 imrogon och ha tenta klockan 8 så får inte bli för mycket drickande ikväll, men lite utgån är det klart att man orkar med! Sen blir det att träffa Sofie och fika imrogon efter tentan.

Här är bilden på mig och Nicke på väg ner emot stan. Vill ni se lite bilder på vår förfest (som var i  min lägenhet kan ni titta på bilddagboken)

2/6 Folkrace och en allmänt trevlig kväll!

Så hade man fribiljetter till Folkracet- och det vore ju mer än löjligt synd att inte uttnyttja de! Nicke hade tänkt att gå på racet med Danne men det slutade med att både jag, Erik, Nicke och Danne gick tillsammans.
   Det var faktikst första gången som jag var på det här racet! Men oj så roligt det var. tyvärr så vann inte den bilden som jag satt och testade innan (se tidigare inlägg) men det var riktigt kul ändå! Hur som helst så var det absolut roligast att se starterna- och det som var mest spännande av allt var att det aldrig kom fram lika många bilar bakom kullen som det åkte in så man underade verkligen vad som hände där bakom ;-)
   En ordentlig volt fick vi se och en bil som totalt "rök" sönder- vilken otrolig doft det blev av det alltså! Usch säger jag bara! Hur som helst folkrace rekomenderar jag verkligen er att gå på för det var SÅ OTROLIGT ROLGT!

Folk som man gick in i där: Nickes mamma Anneli, Sandra och Svante, IQ med bror och far+ en del som inte förtjänas att namngivas för de hälsade inte ens :-S



Danne- Nicke och Tette på FOLKRACET (brorsan var med också- men han nådde inte upp till att vara med på bilden) ;-P

1/6 Sommarschema Juni...

1. Söndag: Jobba hotellet 9.30- 16.30. Fisketävling 13.15. 11.00 marmorbrukets invigning. Vasaparken 18.00

2. Måndag: 11.00 Arkösundsdagen. 19.00 Circus Olympia. 19.00 Folkrace!

3. Tisdag: "Vi som redan tagit studentenfesten" klockan 19.00 vasaparken, himpafältet och folkparken!!!

4. Onsdag: Tenta 08.00- 12.00. 12.30 träffa Sofie D.

5. Torsdag: Utspring studenterna 08, 17.30 Johans studentfest! Tittis studentfest!

6. Fredag: Nationaldagsfirande hörsalsparken, Grillning och bad i Åby

7. Lördag: 13.00 Brännbollsturnering på sommarängen. 07.00- 15.00 Himpaloppis

8. Söndag: 12.00- 16.00 information hotellet. Himpaloppis 07.00- 15.00. Vasaparken 18.00

9. Måndag: Sandra M 21 år. 1 år sen jag träffade Nicke för första gången!

10. Tisdag: 10  -  Cynthia fyller år! 

11. Onsdag:

12. Torsdag: Nicke och jag 10 månader tillsammans!

13. Fredag: OTUR!

14. Lördag: Himpaloppis 07.00- 15.00

15. Söndag: Himpaloppis 07.00- 15.00. Vasaparken 18.00, Mårten Larsson fyller 22!

16. Måndag:

17: Tisdag: Kalle M fyller 21!

18: Onsdag: Sofia R fyller 21!

19. Torsdag:

20. Fredag: Midsommar!

21. Lördag: 10.00- 16.00 Midsommarfirande på ängen. Himpaloppis 07.00- 15.00

22. Söndag: himpaloppis 07.00- 15.00. Vasaparken 18.00

23. Måndag:

24. Tisdag:

25. Onsdag: Jobba hotellet 9.30- 16.30

26. Torsdag:

27. Fredag:

28. Lördag: Jobba Hotellet 9.30- 16.30, Frida Eriksson (grupp L) fyller 25!

29. Söndag: Jobba Hotellet 9.30- 16.30

30. Måndag: Jobba Hotellet 9.30- 16.30

Detta schema fylls på hela tiden, just so u know :-P

31/5 Bil och Mc-dag på café Röda Stugan + Brorsans dansuppvisning!

Så har man provsuttit i folkracebil. Så himla cool man kände sig. Men oj ojoj vilket himla oljud det var när han startade motorn! Och då var det bara en bil! Tänk om det hade vart race på riktigt (om jag inte redan vore döv så hade jag lätt blitt det efter det där) :-P
   Längtar definitivt till racet på måndag nu- nu fick man verkligen upp ögonen för det där! Nicke fick också provsitta, men han hade mycket svårare att få plats än vad jag hade. Jag har helt enkelt en alldeles perfekt kroppsform :-D

Brorsan (Gustaf) har dansat street i en termin nu. Han har blivit riktigt himla asbra! Det var så himla roligt att se honom på scenen. Trodde inte ens han skulle våga gå ut först men inga problem alls! Synd bara att alla bilder blev så löjligt dåliga!

image136
Tesen- the folkrace driver...
image137
Lillebror G- the streetdancer...

http://theresenylander.bilddagboken.se

30/5 Fotbollsbrorsan och en överasning på filmkvällen!

I Åby i dag med bara för att möjligheten fanns :-D Jag och Erik fick order om att åka ner till humpen och kolla på Gustafs fotbollsmatch. De ligger överst i serien så det är faktikst roligt att titta på. :-D Matchen slutade för övrigt med 5-1 till Gustafs lag och han gjorde en supersnygg assist som det givetvis blev mål på :-)
   Det roligaste under matchen var när en kille i andra laget smedby tror jag det var. Blev så himla arg att han hoppade in i nätet (i målet alltså) och fatsnade med foten- jag och Erik höll på att dö av skratt.

Förutom fotboll bjöd dagen på en STOR överaskning. Jag skulle ha filmkväll med Henke och Carin men på väg hem till mig ringer Nicke och berättar att han stod utanför porten! Så Välkommen hem till röran Nicke (han skulle ju ha kommit på söndagen- och då hade jag hunnit städa!)

Men men- här är bilder (mer: http://theresenylander.bilddagboken.se)

image135

Jag och Eriken kollar på fotboll... Eller låtsas att vi gör det iaf :-P

29/5 Fiskmåsbaby och knockad av brorsan!

Så var det dags att (ännu en dag) tentaplugga. Som ni kanske vet så gör jag det helst på ett ställe, föräldrarnas tomt ute i Åby. Där är det soligt men ändå lite svalt och blåsigt vid vattnet och så kan jag bada om jag bli för varm.
   Började dock dagen med att gå till mammas jobb för att hämta ett recept på en jättegod potatissallad som känns sådär riktigt somrig och fräsch. Blev bjuden på lunch av mor och erbjuden skjuts hem om jag kunde vänta medans hon fixade 2 telefonsamtal till bara.
   Jag fick sitta på hennes jobbs riktigt stora altan och njuta av solen/plugga. Helt plötsligt blev det ett väldigt liv på en fiskmås. Det visade sig att de fått en baby och även om jag inte gillar fullvuxna fiskmåsar så måste jag säga att deras ungar är bra söta!

Hemma i Åby fick jag en hel del plugg genomfört men så kom även bröderna hem och då ville jag givetvis leka med de lite på studsmattan. Det slutade med att jag blev totalt knockad och att min näsa nästan knäcktes :-P Mycket roligt- eller inte :-P

Tillsist lite bilder från dagen: Mer finner ni på min bdb...

image132
Dagens outfit- lite intressant som vanligt när jag klär mig själv :-P
image133
Stolt mor och en nyfött fiskmåsbebis...
image134
Knockad av min älskade lillebror :-S

RSS 2.0