lite mer bilder från festen i onsdags:





lite bilder från festen i onsdags:

(lägger ut mer bilder på min bdb så här är bara några av bilderna och eftersom jag är EGO är det bara bilder med mig på, min blogg= bilder på MIG) ;-)


30/7 Sing Star kväll.

Jag MÅSTE ha ett playstation 3. Sing Star var mycket mycket roligare och allting är helt enkelt bättre på PS3. För övrigt så är Sanna en svikare. Hon dök inte upp, kanske alldeles för seg från gårdagens festande? Haha. Sorry S, var bara tvungen att skriva så. Tackar iaf ödmjukast Jessica och Albin för en riktigt trevlig kväll.



30/7 Hej och HEJ DÅ

Bilderna från igår får vänta lite. Festandet fortsätter nämligen ikväll :-D Nu bär det av till Jessika som ska ha Sing Star kväll. Fast vi blir inte så mycket folk från jobbet utan det blir Jag, Albin, Jessika och Sanna. Men det blir säkert en riktigt rolig kväll. Nej nu måste jag in i duschen.

30/7 Seeegggttttt!!!

Fy fan idag är det riktigt segt alltså! Otten igår var ASTREVLIG! Men nu måste jag iväg till hotellet. Har ca 3000 bilder (ok överdrev lite) från igår så efter jobbet idag tänkte jag om jag hinner lägga upp några av de på bloggen men de flesta kommer hamna på min bilddagbok. (Kommer en länk under bilderna sedan). Nej nu måste jag skaka iordning på huvudet och ta mig till bussen mot jobbet. SEGT!

9.30- 16.30


29/7 True Love

Bara så Ni alla vet, jag älskar Senitas Gay. Observera att hennes Gay är hennes lilla rosa supersöta dator. Den som jag har äran att sitta vid just nu ^^. Ville väl bara skicka Er alla en trevlig hälsning från en fest på väg att spåra ur. Puss


Best whises, Tette och Ita


29/7 Snabbis...

Vi är hos Idas mamma och pappa och byter om nu. Hennes bror kör oss till Åby sen, det är så nice. Over and out!

29/7 Jobb och WHITE PARTY :-D

Nu ska jag iväg till jobbet. Ska jobba 9.30- 16.30 idag men Ida och jag ska kolla om vi inte kan få gå lite tidigare och sluta klockan 16 istället. Det är nämligen Onzda på Otten ikväll och Senita tänker ha en ordentlig förfest och har fixat fram VIP biljetter och allting så vi ska till Åby så fort som möjligt och sen har vi VIP taxi till Otten. Soft.

9.30- 16.30 (16 i hope)

Nu måste jag packa ner lite smink, skor och alla vita kläder som jag har. För jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig så det får bli att låta de andra personerna välja. Men det kommer nog inget mer blogginlägg idag eftersom det blir PARTY :-D Antar istället att det blir mycket bilder och grejer imorgon så håll till godo med detta inlägg och vänta med spänning tills imorgon :-D

Vilka ser man på Otten Onzda, White Party ikväll då?


28/7 NICKE NEWS :-D

När livet är pest får man ett samtal som ändrar allt :-D Och det bästa var att han ringde på en ledig dag, det brukar ju inte riktigt hända annars ^^. vi kunde prata i nästan 20 minuter. 20 underbara minuter. Nu ska jag ut och gå, helt plötsligt fick man massor med trevlig, rolig, mysig energi :-D


28/7 ensamheten äter upp mig...

Ensamheten äter upp mig! Jag vill gå till jobbet men nej nej, ingen Tes som ska jobba idag. Jag ska jobba imorgon igen. Och sen ska jag jobba på torsdag, men jag vill verkligen inte jobba på torsdag för det blir riktigt stor fest imorgon. Men vad ska man göra liksom. Pengar är ju alltid välkommet. GAH, vad ska jag göra idag? Hur ska jag göra för att inte bli uppäten av ensamheten...

STÄDA?

27/7 DET SPÅRADE UR :-O

Jag måste verkligen säga att kvällen spårade ur något. Alltså det började med en riktigt trevlig omgång av Disneys Trival Persuit men det slutade med NAKENBAD i Glottern!

Nej men Jessica körde så hon hämtade upp mig och Sanna och så åkte vi ut till Senita i Åby där hade hon också hennes kompis Simon. Så vi satt och sncakade massor och satte igång och spelade. Vi hann även larva oss på en hel del kort men det är ju obligatoriskt så det räknas typ inte ^^. 
   Hur som helst så hann klockan bli väldigt mycket och vi bestämmde oss att det kanske var bäst att dra oss tillbaka emot stan eftersom en del av oss skulle upp och jobba. Men någonstans på vägen till bilen kom jag på den briljanta (eller så här i efterhand) ganska korkade idén att vi skulle åka förbi mamma och pappa och bada. 
   Sagt och gjort jag lurade med Sanna och Jessica till loddbynäset och "hej hopp" så var vi i vattnet. JAg kanske ska tillägga att vi inte hade planerat detta så vi hade inga badkläder eller någonting!

Här kommer några bilder från kvällen, tagna av Jessica:





27/7 Mer jobb och sen...

Mot hotellet idag då.

9.30- 16.30

 

och sen bär det av till Senita på en improviserad och snabbt påkommen men säkert mycket rolig spelkväll :-D


27/7 (fast 23/7) :-P

Insåg precis att jag har glömt att visa/berätta en sak för er. Var ju ute med Wiwi och Albin i onsdags trots att jag började redan klockan 8 på torsdagen. Men iaf, när man börjar 8 får man ibland börja med att köra ut vagnarna till våningarna. Det brukar gå bra för det är ett mycket lätt jobb. Men i torsdags så hände det här:

Min tvättvagn (fylld med REN tvätt) stod i korridoren på fjärde våningen och den var låst så den inte kunde rulla. Trots det så hörde jag världens smäll och hittade vagnen i trappan. Jag vill av hela mitt hjärta tacka den personen som puttade ner en LÅST tvättvagn från korridoren ut till trapphuset och ner för trappan. Det var så fantastiskt gulligt gjort. Verkligen. Tack, tack så himla mycket! Och vilken otur att ingen liten unge gick upp för trappan just då för att få en minst 100 kilos tvättvagn i huvudet brukar göra alla barn riktigt gott... Tack för 30 minuters extra arbete. Underbart. :-(


26/7 ZZZzzz

Jag se säng- säng varm och skön- jag sova säng- jag sova NU

Tette är SÅ TRÖTT.

Imorgon blir det fest igen men ikväll ska jag faktikst sova. Kalla mig tråkig om ni vill men söndagen bör ses som en vilodag XD

26/7 USCH!

Känner att det kommer att bli en fördjävlig dag på jobbet idag. Men jag har nog bara mig själv att skylla på grund av "det vilda festandet" igår. Drack i och för sig bara 2 cider och övergick sen till coca cola men jag blir ändå så seg. Jaja, jag kan nog vara en bitch och övertala de som jag ska jobba med att jag vill göra badrummen (då får man gå lite bakom i lugn och ro) och det brukar inte vara svårt att övertala folk för de flesta vill inte göra badrum ^^.

Nej bäst att dra :-O

08.00- 16.30


25/7 URKUL!

Vill tacka Sara för att hon lyckades med ett fantastiskt roligt party, ännu en gång! Riktigt kul var det också att se "lettland Sara" där för OJ SÅ LÄNGE SEN det var sen man såg dig! Hur gick kvällen och partyt till då? Det bjöds på riktigt god pastasallad men en massa snaskiga tillbehör bland annat mina två favoriter oliver och feta ost. Men det roligaste på hela kvällen var trots allt lekarna. På Saras fester är ju lekar lite av det obligatoriska och jag fick ställa upp på en riktigt rolig del. Det gick ut på att en kille som hette benjamin skulle ta av mig BH:n :-P Haha låter föresten mer skumt än vad det var för egentligen var det bara roligt trots att man känner sig lite dum av att stå där och inte kunna göra så mycket. Som vanligt efter en stor och rolig fest har man ju säkert 2000 saker man vill berätta men alltså det går bara inte. Ni som var där vet hur kul det var, ni andra har ingen aning om vad ni gick miste om :-P. Saknade dock Carin en hel del faktikst. Du hör hemma i närheten av mig: INSE DET ;-)

Här kommer bilder från kvällen istället. Fast de säger inte så mycket de heller om hur kul allting var. MEn se och njut och för att komma till fler bilder så tittar ni bara in på min bdb. Det får helt enkelt vara allting jag skriver, berättar om den här kvällen. Som jag önskar hade hållt på längre men börjar man klockan åtta imorgon så gör man. Det är så livet är helt enkelt.

JUST DET: Jag har nu smakat på ett stearinljus! En kille på festen, benjamin, åt upp ett ljus och då blev det en "do you dare" utmaning och som ni vet är jag ASTRÖG och kan bara inte säga ifrån när det gäller en utmaning så. Jag har käkat ett tårtljus :-D Det smakade inte mycket alls så det var inte så farligt men det var en mycket läskig kosnistens att ha i munnen sen.

Tette ätandes ett stearinljus:

RSS 2.0