16/8 Nope

09.30- 16.00


15/8 Tänkt igen: Drömmar

Inte den sortens drömmar som kommer när man sover. Den sortens drömmar som man vill uppfylla, saker som man vill ska hända innan livet tar slut. En del drömmar känns så ofattbart avlägsna. En del drömmar känns riktigt nära. Ytterligare en del andra drömmar har jag redan upplevt.

"Avklarade drömmar"

- Körkort
- Lägenhet
- Pojkvän/sambo som jag kan tänka mig att dela resten av livet med
- Trevliga vänner som inte tvekar att ringa mig och hitta på roliga saker

Drömmar eller saker som jag vill ha och önskar ha gjort innan jag dör: (Obs står ej i någon rangordning)

- Köpt hus med STOR trädgård
- Tågluffat genom Europa (många huvudstäder iaf)
- Backpackat i Asien
- Rest genom och verkligen upplevt USA
- Jobbat i Australien
- Jobbat i Storbrittanien
- Jobbat i Norge
- Jobbat på Irland
- Vart på Island och sett mig omkring!
- Åkt på kryssning i Karibien
- KENYA!
-
Ha fixat en Utbildning
- ha ett fast jobb- lärare?
- Skafft barn (snälla, söta och tysta barn) ;-)
- Läst iaf någon kurs eller liknande i ett främmande land

Oj, nu när man ser det så här inser jag att jag måste ha himla mycket pengar bara för att uppleva ens en eller två av mina drömmar. Haha jobbiga drömmar. Vem vet hur många jag klarar av att uppleva ^^


15/8 Ingen rast ingen ro vs massa rast massa ro...

Jag går inte till jobbet idag. Ringde och sjukanmälde mig redan igår. Jag ska ta hand om mig själv och bli riktigt frisk nu först innan jag går till jobbet igen. Tyvärr betyder det att jag missar både idag och imorgon. Och så ska jag inte jobba på måndag så 3 hela lediga dagar. Men det kommer nog att gå bra. Man får ju tid att tänka och ta hand om sig själv i alla fall ;-)



9.30- 16.00


14/8 Tänkt lite på att vara SJUK

Haha rubriken säger ju ganska tydligt hur ett normalt liv jag har? Nu mår jag lite bättre. Har i princip vart i sängen hela dagen. Och legat och tänkt lite. På drömmar, på saker som jag vill hinna i livet. På saker som jag aldrig kommer att hinna, jag kan ju inte ens tillåta mig själv att vara sjuk. Det är inte normalt. Man kan ju inte må bra precis hela tiden. Och jag kan inte vara på hotellet i resten av mitt liv. Inte varje dag. Det orkar ingen, särskillt inte kroppen.

Jag ska helt enkelt bli bättre på att vara sjuk. Jag vet, det låter så dumt. Men när man ändå är sjuk, ska man inte få en chans att ta hand om sig själv då? Att ge sig själv en chans att bli bättre. Jag hade kunnat tagit ett varmt bad idag, lagt ansiktsmask, bodyskrubb och tagit hand om mig själv riktigt ordentligt. Det ska man kanske unna sig i vanliga fall, men jag tycker det alltid finns något roligare att göra. Så jag ska helt enkelt utnyttja tiden då jag är sjuk till något bättre. Att ta hand om mig själv :-D

Ett gott skratt förlänger livet och om man tar hand om sig själv lever man ännu längre :-D

Therese- den nya STORA filosofen med den lilla hjärnan ;-)


14/8 Fy- Hjälp

Förlåt att jag är extremt gnällig nu. Men idag mår jag hemst dåligt. Verkligen hemskt dåligt. Vilken ofattbart dum idé det var att åka till Gröna Lund igår. Känns det som idag i alla fall. Och jag som ska jobba och allting imorgon och på söndag. Snälla HJÄLP mig bara att bli frisk. Jag är SÅ SJUK :-(


Jag är verkligen löjlig när jag är sjuk!


13/8 Ajaj ont

Jag vill verkligen TACKA Ida, Sutisa och Peter för en riktigt toppendag. Eller ok, visserligen har det regnat större delen av dagen, det har vart skitkallt och jag har vart riktigt riktigt kall. MEN ändå, jag lyckades följa med till Gröna Lund och jag hade det riktigt roligt. Åkte alla karusellser UTOM FRITT FALL för det vågar jag absolut inte. Men annars har jag vågat allt. Konstigt att man fixar uppskjutet men inte fritt fall. Men jag pallar nog inte att åka sakta upp i luften. Den nya insane var inte alls så insane som jag hade trott bara. Det gick jättefort så man hann inte ens vara rädd.

Nu måste jag verkligen bädda ner mig bara. JAg tror att febern säkert är uppe i minst 40 grader och resen av kroppen ska vi inte ens tala om hur den mår. Jag åkte nog till grönan mot bättre vetande faktikst. Men ibland gör man ju saker bara för att det är så enormt kul. Och jag somnade på en bänk på grönan i 2 timmar i alla fall och det behövde jag verkligen. Och så har jag sovit i bussen hem, men nu längtar jag till min egen säng och efter en alvedon.


Hela gänget innan Grönan.

13/8 BILDER från Grönan.


Det snyggaste gänget Ever, Tette, Ida, Sutisa och Peter

Jag som är LIVRÄDD för utklädda människor får en kram :-(

Jag somnade och sov på en bänk 2 h efter det mådde jag bättre!

The posers med gorillan som skrämmde mig :-D



Therese och Ida- i kärlekstunneln, så SÖTT

Avslutar med mig i lustiga huset kanan ^^


13/8 Gröna Lund och 39 i feber!

Jag mår inte ett dugg bättre idag. Snarare sämre. Men jag ska till Gröna Lund ändå. Ida och jag ska ha riktigt roligt. Och så är det bara. Men vet inte om jag hinner bli frisk så jag kan jobba sen. MEn nu ska jag hålla mig frisk på Gröna Lund i alla fall för jag måste åka den nya insane, det verkar riktigt roligt :-D Fast det hade nog vart ännu roligare utan feber, utan halsont och om jag hade kunnat andas med näsan.

12/8 Hoppsan :-P

Haha, jag hittade en bild till från festen i lördags med Jonny och Petter? Fy sjutton så jag ser ut alltså. Jag borde nog sluta gå på fester efter att ha jobbat en hel dag. Eller så borde jag sluta dricka alcohol jag blir bjuden på utan bara dricka mitt egna skit ^^


OBS: Om någon nu inte skulle förstå det så LARVAR jag mig faktiskt bara på bilden ^^

Nej usch. Nu ska jag definitivt bädda ner mig i sängen igen. Jag måste verkligen bli friskt tills imorgon MÅSTE MÅSTE MÅSTE.

12/8 Nej nej nej!

God Morgon på Er, jag har INTE ALLS EN GOD MORGON. Jag har en riktigt hemsk morgon. Jag skulle börjat jobba redan klockan 06.30 imorse. Men det SKET sig så det heter duga. Kan inte jobba alls idag, jag gick upp inatt och mådde så fruktansvärt dåligt. Jag tror det är någon "där uppe" som driver med mig. Jag har klarat hela sommaren med massa jobb och massa fester men nu gick det inte längre. Allt bara för att jag ska till Grönan imorgon? MEN JAG SKA DIT OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR. Nu, åter till sängen. Stackars barn som får leka i ett stökigt lekrum idag...



9.30-16.30


11/8 simply the best

Det gick ASBRA idag på jobbet. Alla var taggade, alla jobbade på och den enda sommararbetaren som SÖG SÅ HÅRT att det var hemskt och åter igen hemskt att jobba med henne kommer aldrig mer att komma tillbaka. Men det är inte det bästa. Det absolut bästa är att jag definitivt kommer att vara ledig torsdag och fredag och då bär det av till STOCKHOLM OCH GRÖNA LUND men några av jobbarkompisarna. Imorgon ska jag dessutom börja redan klockan 06.30 och städa lekrummet så det blir säkert en rolig historia.

Det är redan ett gäng från hotellet på Gröna Lund idag, de var ju tvugna att dela på oss för annars finns det ju inga städare kvar och då blir det himla svårt att få rummen klara. Men det är min tur på torsdag och nu är jag garanterad plats. Eva kommer INTE att ringa så jag behöver inte bekymmra mig om att jobba. Trallallala. Nu måste jag ut och försöka putsa min cykel, börjar undra om det inte är choklamjölk i alla fall eftersom skiten (som stinker av choklad) är ASSVÅRT att få bort!


11/8 SABBAD CYKEL!

Men så kul livet är ibland alltså. När jag kom tillbaka till Norrköping (åkte bussen från Svärtinge) och gick av i Eneby tror ni inte min cykel som stått parkerad i Eneby centrum är halvpajad då? Fy tusan så himla trött och arg man blir då. Jag orkade inte ens blogga om det igår. Utan tar det nu när jag ska iväg till bussen till jobbet istället. :-P. Tette den välplanerade varelsen ;-).

Men i alla fall, min cykel låg på backen och så var några av ekrarna böjda ganska mycket i det ena hjulet men ingen eker hade gått av och inget av hjulen hade blivit snett tack och lov. Men det konstigaste och av okänd anledning det mest irriterande. Den som haft ner cykeln på backen hade tömt ut chokladmjölk över hela cykeln! Så det var riktigt mysigt att cykla hem på den måste jag ju tilläga.

Usch för att man inte kan ha sin cykel stående i stan. Usch för att folk hela tiden ska vara på saker som inte ens är deras egna. Usch för chokladmjölk. Och nu usch för att behöva GÅ ner till busshållsplatsen eftersom min cykel är mer än lovligt kladdig. MYS...

9.30- 16.30


10/8 Lyckligt lottad.

Jag har haft en sådan himla tur i livet. Jag förstår inte vad folk jag känner kan göra emot varandra alltså. Hur kan man behandla varandra så illa. Alltså jag har verkligen 6 stycken kompisar som lever i riktigt dåliga och rent utsagt destruktiva förhållanden. Jag ÖNSKAR det finns någoting jag kan göra. Hur kan man leva med att bli slagen av sin man/kvinna. Hur kan man orka bråka om alla dessa struntsaker hela tiden? Och hur kan en del ha sådant extremt kontrollbehov. Det är ju verkligen hemskt. Kan inte en del bara komma till insikt om att det är 100 ggr bättre att leva lycklig som singel än olycklig i ett förhållande.
   Varför har ni så bråttom för? Är man närmare 30 så kanske det känns hårt att vara ensam men när man inte ens har fyllt 25, kom igen nu. Det måste finnas bättre saker än att må dåligt hela tiden. Jag bryr mig inte om mina vänner är tillsammans med någon eller lever det glada singellivet. Jag har lov och möjlighet till båda delarna. Jag förstår att alla inte kan ha det som Nicklas och jag men snälla, hur står ni ut med kontrollerande idioter? Man får åka på kompissemester! Man behöver inte tillbringa varje vaken sekund tillsammans. Jag tycker inte det i alla fall. Och om jag hade vart en karl: Jag hade aldrig rättat mig efter de bitchiga fasoner som en del brudar har, killar ni är värda något bättre. Brudar: Kontrollfreaks kan ni släppa taget om...

Ville bara skriva det, så jag antar att jag är redå för en massa elaka kommentarer nu? Om jag har sårat någon så var det inte min mening, jag är bara oroliga för er, tjejer OCH killar- för ALLA mina kompisar (och alla andra) tycker jag förtjänar att må bra!

Tackar för övrigt Doddo, Becca, Matilda, Sofie och Ted för en riktigt trevlig och rolig kväll :-D. Vi får se om jag får några bilder från Becca, kanske imorgon. I så fall hamnar det på bloggen, annars inte :-P


10/8 Quick stop!

In och Ut, Ut och In :-P Hemma från jobbet- nu mot Svärtinge och träffa lite trevligt folk och grilla och mysa. Men först duscha och försöka hitta något passande att ha på sig och det är ju också ett projekt för sig. Eftersom min kamera är rätt så paj och mobilen FYLLD med bilder så kanske det inte blir några från mig ikväll. Men kanske får av Becca sen, hoppas. Hej så länge!

10/8 Jobb innan party!

Så skulle man ju egentligen vart ledig idag men nu är det inte så. Fast det gör egentligen ingenting. När jag kommer hem efter jobbet får jag köra en snabbvariant av dusch och klädsel och sen blir det party ute hos Doddos föräldrar (som inte är hemma) i Svärtinge. Lite dricka, trevligt folk och grillat. Visst låter det väl helt perfekt. Men nu först jobb. Måste fokusera och sluta fastna vid datorn så länge varje morgon :-P

9.30-16.30


9/8 Hotellet och sängen!

Jag har jobbat lång dag idag. 08.00- 16.30 så nu känner jag mig riktigt trött faktikst. Hände inget intressant på jobbet heller så har inte så mycket att rapportera. Har insett att jag stör mig på ganska många männiksor på hotellet men tror att det var mycket för att jag var så himla trött också.

08.00- 16.30

Har i alla fall bestämmt mig för att gå och lägga mig nu. Känner att jag behöver en tidig kväll i säng. Dessutom (jag skulle var ledig imorgon) men jag fick en extra dag så jag ska jobba imorgon igen. Sen på kvällen är jag medbjuden ut till Doddos föräldrar där det blir lite grillning och mys. DET TYCKER TETTE OM :-D

PS: En "rolig"/viktig sak hände ändå på jobbet idag föresten. TÅRTKALAS :-D Det är dags att säga hej då till alla sommararbetarna. Idag var sista dagen på deras schema nämligen! Fast en del av de kanske man ser rycka in extra då och då, men annars HEJ DÅ Jessica, Wiwi, Cathrin, Sara, Caroline, Cissi, Matilda, Therese, Albin och Helen, hoppas ni får en bra höst med allt spännande som händer!


8/8 SÅ OHÄLSOSAMT TRÖTT!

Är hemskt trött. Ohälsosamt trött. Men det var en riktigt riktigt rolig kväll. Men jag är fruktansvärt dålig på att dricka om man jämför med de 2 karlarna alltså! Haha när de hade halsat varsin smirnoff ice hade jag halva kvar :-D.

Blev 2 bilder av värsta sämsta kvaliten i alla fall. Nu måste jag verkligen sova. Tackar för en trevlig kväll men fy vad jag kommer att hata att behöva gå till jobbet snart. Riktigt snart. Usch.

som sagt fruktansvärt bra bilder... Verkligen. NOT.


8/8 Glöm och dröm

Så kunde vi glömma det där med en jättelugn lördag nu då. Korthåriga Jonny (min palace danspartner) tyckte jag skulle festa med honom ikväll så nu blir det visst bara att byta om och sticka iväg igen. Skulle möta honom och hans polare vid filmstaden typ. De fick till och med muta mig med riktigt söta kattungar för att jag skulle orka komma. Nej måste väl dra, men i alla fall, ska försöka ta nått kort eller så ikväll för var riktigt länge sen nu jag tog bilder inser jag :-O.

Hoppas ni får en bra lördagskväll :-D


8/8 God morgon!

Alldeles för tidigt att vakna och gå upp nu. Det anser i alla fall jag att det är. Men tycker inte det verkar finnas asmånga alternativ direkt när man måste till jobbet och bussen går redan 07.20. Men det är lungt, på vardagarna går den ju faktikst redan 07.05. Annars är planerna för den här lördagen att ta det ofattbart lungt ikväll. Men kommer ni på något roligare som ni kan tänka er att göra tillsammans med mig så hör av er, jag har ju typ festat och jobbat om vartannat hela den här sommaren så det orkar jag nog ikväll också.

08.00- 16.30


7/8 händelserik hemresa :-O

Efter kräftskivan när jag stod och väntade på bussen i Ättetorp var det världens största bråk! Tänk 2 personer som skriker på varandra så hårt, så mycket så att grannarna och annat folk runt omkring också börjar skrika på dem?

Och tänkt då att stå ensam i mörkret vid en busshållsplats och känna sig allmänt otrygg :-S

Men så kom bussen TILLSIST i alla fall och nere i Åby centrum sen gick Senita och Elin på bussen så då blev det trevligt med sällskap och allting :-D Fast de försökte övertala mig att hänga på ner till Hugos men när de insåg att jag hade joggingbyxor och en nerspilld tröja på mig så slutade de försöka. Undrar varför? :-O Haha.

Nej nu blir det definitvt att försöka sova för imorgon OCH på söndag börjar jag 8 på morgonen. Så nu behöver jag min skönhetssömn.

7/8 Toppen BÄST!

Idag blir det nog en riktigt rolig och mysig dag. Jag är ledig, mamma och pappa är lediga, bröderna är lediga. så det är väl inte ens någonting att fundera på utan nu bär det av emot Åby direkt för att njuta av lite familjesammankomst och ÅRETS FÖRSTA KRÄFTSKIVA :-D

Det kommer att bli en massa snaps, trevliga skämt, gott vin, ännu godare mat och allt det där som man bara upplever tillsammans med de allra närmaste och käraste. Så Nicklas, kom hem NU och var med du också, snälla? Men blir nog toppen ikväll i alla fall så nu åker jag "hem".

6/8

9.30-16.30

 

Är mycket trött idag men jag kan klara av det.


5/8 Helgalet :-D

Kvällen/natten blev alldeles helgalen och det ska bli fruktansvärt kul att se en del på jobbet snart eftersom jag har en känsla av att alla kanske inte kommer att må så bra. HAHA. XD. Redan på bussen blev det ganska så roligt för någon som suttit där innan oss hade satt dit ett sexigt läppavtryck på fönstret.

Så kan ju i alla fall jag och Caroline skryta med att vi är modigast, sexigast och bäst. Vi var nämligen de enda som vågade bada i sjön. Kallt uppfriskande och riktigt skönt. Eller kanske bara kallt.

Det blev lite pinsamt när mor och far kom hem dock eftersom jag ganska friskt hade bjudit runt på deras alkohol. Att inte alla föräldrar uppskattar sådant? Men de gick iaf iväg till grannarna sen så vi slapp ha dem hängandes över axlarna.

Sen gick vi iaf till bussen och lite av folket gick till Hugos och andra gick hem...

Bilderna är tagna av Jessica:





5/8 Jobb- after work- krogen

Nu bär det (ännu en gång) av mot vildmarkshotellet där det ska jobbas mycket hårt mellan 9.30- 16.30 och efter det ska jag och några co-workers sätta igång och ha bussfest för att efter det fortsätta att festa hos mina päron (som inte kommer att vara hemma) i Åby och när vi tröttnar på att sitta där blir det nog krogen.


9.30- 16.30


4/8 Imorgon-

Imorgon blir det After Work hemma hos mina föräldrar. Så det blir kul. 4:e after worken på rad. Fast den vi hade förra onsdagen kan ju kanske inte räknas helt eftersom det mest var förfest inför Onzda på Otten så. Men imorgon blir det fest med bara "workisar" igen. Meningsfullt inlägg? Kanske inte :-P

4/8 Vildmarkshotellet

Blir en väldigt väldigt ovandlig dag för mig idag. Eller nej just det, jag ska till hotellet som vanligt. VÄLDIGT OVANLIGT. Haha.

9.30- 16.30


3/8 Kräftpremiär typ.

Eftersom man är ledig idag ska jag ut till Åby. Där ska vi stoppa i burarna och börja ladda upp inför fredagen för då blir det kräftskiva med Nylander klanen. UNDERBART. Om vi får några kräftor i riktigt storlek alltså. Nej men nu så försvinner jag för idag. Hej då Norrköping ^^.


Bildkälla:http://www.strommagarden.se/Filer/Evenemang/kraftbur.jpg/

3/8 Sista schemaveckan!

Idag är det Måndag och det är även sista veckan på årets sommarschema från vildmarkshotellet. Jag kommer visserligen att få förlängt schema tills augusti också slutar men ändå. Dessutom är jag ledig idag. Knäppt :-P Det är helt otroligt och jättekonstig känsla att sommaren snart är slut. Efter agusti så är det ju höst. Men det bästa är att min födelsedag närmar sig med stormsteg och Nicklas kommer snart hem på sitt andra LiV, så himla underbart.

28 dagar kvar till min födelsedag,

34 dagar kvar till Nicklas återvänder till Sverige på blixtvisit :-D


SNART SÅ SNART...


2/8 Hårdare än hårdast!

Att gå upp och jobba på Vildmarkshotellet (9.30-16.30) idag var nog bland det jobbigaste som jag någonsin gjort tror jag. Det var olidligt att komma upp efter att bara sovit några timmar. Jag gick till och med och la mig innan festen var slut igår bara så att jag skulle kunna ta mig upp idag.

Det gick i alla fall bra att jobba idag på hotellet. Inga större katastrofer. Och snart är schema tiden slut så en av sommararbetarna som är skitdålig på att städa kommer vi snart att bli av med och det kommer att kännas så otroligt skönt. Men slapp den personen idag i alla fall. Jag menar om man är trött och har ett super slitigt jobb då orkar man faktikst inte vara snäll mot värdelösa idioter som anser sig äga hotellet!

Men åter till festen igår alltså, WOW, det var så himla kul. Och att snacka med sysslingen Anders Wihag ign, det var inte igår direkt heller. Så himla kul att återfå kontakten igen för att tappa bort den bara en dag senare. Men ändå. Sen kom ju förstås den enda av mammas kompisar som jag inte tål också men hon åkte rätt snabbt igen så då blev festen mycket mycket roligare. Jag måste även säga att jag är ganska så stolt över mig själv. Plockade undan tallrikar på löpande band, serverade dricka och lyckades plocka fram/undan mat och allt. Så mycket hårt arbete och samtidigt var jag ett socialt geni ;-).

Eftersom jag inte har pappas kamera med hem till mig så har jag inte alla bilder här men snälla "tant" Lena har skickat lite bilder till mig från festen så jag kan ju lägga upp de i alla fall.


2 riktigt glada människor, farbror Lassa och Birgitta

Mormor och Mamma <3

Bosse och Helen? Någon släkting till Nicke iaf för efternamnet är Hellgren ^^

Extremt hungrigt folk och min snygga rygg ;-)

Merja från Skåne och Britt-Marie, Anders mamma.

En lycklig 50-åring :-D Grattis älskade mamma!

Så kommer även en samling EGO-bilder:



1/8 STOR 50-års fest :-D

Nu smäller det. Ska åka upp och möta Sanna på stan för att hon ska lämna en klänning till mig som hon lånat av Senita och som jag nu ska låna. Sen ut till Åby och hjälpa mamma och merja i köket och sen kommer lite släkt och sådant redan vid 15-tiden och så kommer det riktiga party folket vid 19.

31/7 Vilodagen?

Enligt schemat från hotellet är detta min lediga dag. Men glöm och dröm. Så nu blir det hotellet. Sen imorgon är mammas STORA 50-års fest (hon fyllde 20 februari men sparade stora partyt tills sommaren). Så direkt efter jobbet idag blir det att åka till Åby och hjälpa till med en del av förberedelserna. Sen kommer även Anders och Merja från skåne upp för attt vara med på feesten imorgon så då stannar jag en snabbis för att få snacka lite med de också. Men nu först blir det hotellet som sagt, sen kanske ni får räkna med en bloggfri dag imorgon då jag ska (försöka) upp tidigt och åka till mor och hjälpa till.

9.30- 16.30


RSS 2.0