Absolut ingenting viktigt!

Hmm, känns som en väldigt klatshig rubrik :-P (NOT)

Idag har jag haft VFU (verksamhetsförlagd utbildning) alltså har jag vart på Hagaskolan och ställt till med bekymmer. Kändes dock som en helt ok dag och en del elever var till och med riktigt glada att se mig (vem hade kunnat tro det?! Så det var inte alls som jag hade fruktat faktikst!) Ska nästa vecka hålla i lektioner kring ämnet religion i "min" nia något jag egentligen inte ser fram emot fast efter idag känns det ändå som något jag kan klara av!

Jag har även vart hos kusinen idag och kom faktiskt nyss hem- ska nog sova nu...

Skulle blogga om något som jag disskuterade på msn nyss men nu kommer jag inte ihåg vad det var :-S Någonting om att komma hir på förfesten innan förfesten... Nåja...

Här skriver jag en intressant rubrik så att alla som läser också kommenterar...

Tittade på rent hus idag (det där nya programmet på 4:an) och oj vad stolt jag är över mig själv! Visst min lägenhet är inte särskillt ren men den är inte farlig för hälsan på något sätt. Men nu har jag städat och möblerat om och allting så nu är den väldigt ren. Eller det där var nog tyvärr en liten lögn, jag har inte torkat golvet än för det tänker jag göra imorgon. Nej, på fredag. Imorgon ska jag vara barnvakt åt kusinen så hinner inte göra något då. 

 Kusinen

Idag då? Jo bokrean :-D Jag gick egentligen för att leta reda på barnböcker till Finas och Dannes bebis men det slutade istället med att jag köpte en bok till mig själv. 1001 Cocktailes- gud vad roligt jag kan ha med den boken och den är verkligen frestande med alla fina bilder som ser riktigt goda ut och helt enkelt verkligen lockande :-D 

 Min fina bok
  
Jag har även hunnit med att jobba, fast eftersom jag gör det varje onsdag kanske ingen är direkt chokad :-P Det gick väldigt bra idag även om jag sjöng lika falskt som vanligt :-D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Satte mig ner för att blogga för att jag hade något att säga men nu när jag väl sitter här kommer jag inte ihåg vad det var. Ganska pinsamt... Men shit, vad i hela fridens namn är det jag skulle skriva egentligen!? Äsch lika bra jag lägger ner och fortsätter med mitt lektionsplanerande. (Haha, det tror ni ju på- INTE)

Suck- måste bli mer effektiv på att göra skolplaneringar!

Officiellt förvandlad till bloggnörd!

Nu är det kört för mig, har blivit en äkta bloggnörd ;-P Eller?

image11

Är mitt bloggande värre än mössan jag gärna STOLT bär? En äkta nördhatt, som jag ÄLSKAR!

Oj vilken dag!

Ni vet vad som händer när man har så mycket att göra att man inte orkar eller hur? Det slutar med att man inte får något gjort istället. Idag tillexempel borde jag ha planerat klart mina VFU- uppgifter och jag borde även göra en hel del skolarbete, istället har jag Sett på en film, Ett småkryps liv och jag har möblerat om och städat och planerat ungefär en halv sida, men borde ha hunnit göra mer!

Jo jag har hunnit att totalt göra bort mig på Facebook också, har ju upptäckt att youtube är ett ganska roligt ställe och hittade en riktigt rolig disneyvideo som jag skulle posta till mig själv men istället skickade jag den till alla 73 facebook vänner, inte så jättelyckat kanske!!!

Nåja, nu borde jag sova (men det kommer jag inte att göra utan kommer att fasna på Facebook eller Youtube men men) http://www.youtube.com/watch?v=_GGGAJ_2TvQ

Mycket att ta ifatt...

Först måste jag börja med en ursäkt till de läsare som undrat vart jag har hållit hus (3 stycken). Jag har jobbat först lördag kl 09.00 till söndag kl 17.00 (v. 7) och sen jobbade jag även Måndag klockan 10.15 tills idag (lördag klockan 14.30) v. 8 men nu ska jag försöka att se till att skriva ifatt lite. (Det har dock hunnit blivit måndag kväll för var med Nicke den återsående tiden av helgen) Jag tänkte inte berätta om vad jag har gjort när jag har jobbat men jag har vart på läger med utvecklingshandikappade och det har vart en intressant, lärorik och samtidigt väldigt jobbig vecka! (Detaljerna kommer om jag orkar och i så fall någon gång i framtiden!)

Nu till det jag tänker blogga om... Min kompis Henke... Varför? Jo för att han lovade att läsa min blogg om jag skrev något om honom och dessutom är han ju en bra kompis så varför inte?!
Hur som helst, snacka om att han är världens j*kla retsticka, han är som en storebror och om jag skulle få välja skulle jag faktiskt ta honom till brorsa! Om jag gör något dåligt/klantigt, så tjatar Henke om det i ett halvår. Om jag gör något bra så ignorerar han mig fullständigt i ett halvår :-P. Nej jag skojade bara...
Men kort sagt, en bra kompis är han iaf och det är kul med någon som retas jämt (eftersom även jag gör det) :-D

Nu tar jag ett raskt steg vidare till nästa blogg ämne... Varför klagar Gud all människor på mina msn- visningsbilder?
   Det började med att jag hade den här bilden på msn  Vilket jag tycker är en verkligt hemsk bild, dels sitter jag i min pyjamas och klockan var faktikst bara 08.15 på morgonen så jag var inte ens tillräckligt vaken för att vara med på kort så kort sagt gissa varför jag bytte bild!!!



Så var det alltså hela den här raddan där varje bild blev dissad av någon kär vän (oftast Henke eller Danne)
Den första bilden (från vänster) blev dissad av Henke för att jag såg alldeles för butter eller sorgsen ut och det är ju inte riktigt som jag är. Den andra bilden blev dissad för att jag ser tillgjord ut eller något sådant. Bild tre var det Danne som reagerade på med den något spydiga komentaren "Nej men oj vilka porriga bilder man använde på msn nu då" så då tänkte jag till och bytte till bilden men ljuset istället men den var tydligen ännu värre. Då tog jag fram bilden med mig vid dörren fast då sa någon (minns inte ens vem) "Varför har du en sån mesig bild på msn, ta något roligare istället" så då tog jag fram bilden med princess kronan men den är inget vidare som msn bild eftersom den är suddig och helt ärligt så gillar jag faktiskt inte den!

Så för tillfället är jag utan visningsbild på msn men bild 3 (i raddan) är faktikst den som jag gillar bäst! Har du en vettig åsikt så dela gärna med dig! Thats all for this time :-D

Lovade att blogga idag

Jag lovade Henke att blogga om honom idag och har desutom en annan intressant sak att ta upp men hinner inte nu, Nicklas kom... (vassego att tolka fritt)!

Alla älskar alla dagen, så rosa att man blir smått illamående...

Jösses vilken dag! Nej, inte för att det är Alla Hjärtans Dag eller så (det glömde jag till och med bort ända till jag fick ett SMS från Becca med en liten påminnelse) Tack för det gumman, det var gulligt :-D. Men i alla fall, det börjar med att jag vaknar alldeles för sent. Eller det är väl oxå en definitionsfråga om vad som är för sent och vad som inte är det. Fint väder var det dock och jag bestämmde mig för att ge mig ut på en promenad, första missen! DET VAR JU SVINKALLT! Hur som helst blev en superkylig promenad på en timme med ett stopp i en lekpark som jag aldrig sett förut. Väl där på gungan måste jag ha haft en dag-mar-dröm, tänker inte ens försöka förklara men började nästan gråta och det värsta är att min familj inte svarar i telefonen eller i någon av 3 mobiler så kan inte sluta tänka på min dag-mar-dröm...
   Hemma igen så somnade jag! En stor chock men jag kanske bara var trött? Vaknade iaf och lyckates att skjuta ytterligare på städningen (den är fortfarande inte gjord) Men jag har verkligen gjort det jag har svårast för att få gjort! Jag har diskat- HURRA!!!
   Äsch, vad håller jag på med? Varför skriva ner min dag, egentligen har det ju inte hänt ett dugg som är värt att berätta! Snacka om att bara ordbajsa! Ber verkligen om ursäkt för det (om någon skulle få för sig att läsa...) Oj, jag har inte hört något från NIcke idag! Konstigt... Hade det inte varit för att jag har ringt till människor angående jobbet så hade jag antagit att min telefon inte fungerar som en förklaring till VARFÖR INTE MIN FAMILJ SVARAR! VAR ÄR DE???

Nåja nu kanske jag ska säga någonting som faktikst spelar någon roll, visst är det VÄLDIGT gulligt med Alla hjärtans dag men samtidigt är det verkligen sorgligt! Tänk att en del människor behöver en dag för att visa att de tycker om varandra. Undrar hur det skulle vara om man varit gift i 25 år och enda dagen då man får blommor är alla hjärtans dag, det är sorgligt. Dessutom, precis som de sa på Lilla Aktuellt (japp jag tittar på det) är det en av dagarna då mobbningen är som allra störst! Tänk alla dessa rosor som delas ut i skolorna och tänk alla de stackarna som inte får någon! För att bli personlig så fick inte jag någon under högstadiet (då jag hade brytt mig, men under gymnasiet fick jag) Men iaf, det jag menar är att det kanske inte är en så strålande idé med rosor på skolorna?

Till mina vänner (och om någon främling tittar in- så även till dig) en vas med tulpaner, vackrare än rosor (eller i allla fall lika fina) och i färger som man blir riktigt glad av. (erkänn visst betyder det mer än en ros i skåpet ;-P)

image3

Halvårsdag/Alla hjärtans dag- 2008 Tettes blogg år!

Ok, nu är det så här... 2008 känns som att det kommer att bli ett riktigt roligt år, därför tänkte jag också försöka att faktiskt komma ihåg att blogga om allt roligt som kommer att hända. Visserligen hade det kanske vart bättre att börja i januari, eller kanske göra någon form av system till hur man ska blogga men nu blir det helt enkelt så att jag börjar mitt i februari, mitt emellan min och Nicklas halvårsdag och alla hjärtans dag.
   Allså faller dig sig också ganska logiskt att börja det här blogginlägget med att prata om Nicklas och min första date/dejt bara för att det är en väldigt rolig historia.

Den allra första gången vi såg varandra var när Sandra fyllde 20 år och hade fest. Jag minns inte alls Nicklas från den kvällen vilket kan berå på en massa olika saker, men jag är ganska säker på att tequila drickandet hade något med det att göra. Första och sista gången jag drack tequila för övrigt!

image1
Kanske inte så jättekonstigt att jag inte minns Nicklas från den här kvällen i alla fall?

Så måste jag bara få rikta ett stort tack till Sandra eftersom hon gav min MSN och mitt nummer till Nicklas och tack till Nicklas för att han inte av upp när han insåg hur svårt det var att få tag i mig. Kanske mest TACK för att jag fick EN CHANS TILL efter vår första date/dejt.

Vad gjorde jag då? Jo, vi spelade minigolf och av någon underlig anledning (som ingen med ett IQ på över 2% kan förstå) så började jag att dansa en improviserad dans med golfklubban i händerna och när jag gör sådana saker kan det bara sluta med katastrof! Jag ramlar över en minigolfbana och lyckas att drämma till Nicklas rätt mellan benen med golfklubban- det är INGET jag rekomenderar på en första date/dejt. Det är faktikst inget jag rekomenderar alls om jag ska vara ärlig!
   Hur som helst, jag måste ha haft riktig tur för Nicklas blev inte totalt skrämd och igår (tisdag 12/2-08) hade vi vart tillsammans i 6 månader. Kanske låter löjligt lite i era ögon men för en tjej som jag (som alltid säger vad hon tänker och dessutom krossar alla mäns kulor :-S) så är det OTROLIGT LÅÅÅNG TID!

Det jag vill säga är allså, HA EN RIKTIGT TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG OCH TA HAND OM ERA VÄNNER OCH KÄRASTE (och akta grabbarnas kulor!)

image2

RSS 2.0