5/9 Bilderna från en trevlig kväll!

Här kommer bilderna (från min utmärkta mobilkamera) :-( från fotbollskvällen. Det blev aldrig så att det togs några kort hos Danne så där ifrån har jag inga bilder tyvärr men det är väl bara att hålla till godo med dessa- jag tycker avslutningsbilden är charmigast eftersom jag och Totte har så himla fina namn :-D






Avslutningsvis: En bild på TETTE och TOTTE

5/9 Roligt men synd...

... synd att man inte kan dela på sig och vara på två ställen på samma gång. Eller det kan man nästan, nu är det nämligen så att jag och Nicklas ska hem till Danne ett tag men jag ska även hem till Becca och Doddo och kolla på fotbollen senare oxå. Så vet jag inte om Nicklas kommer med men det tror jag inte för han är nog väldigt sugen på att gå ut för det var ju väldigt länge sen han var hemma och ute med vännerna.

Men hur som helst, får se om det blir några roliga bilder ikväll då för i så fall så lägger jag väll upp de imorgon nu måste vi i alla fall skynda oss på lite om jag ska hinna socialisera med Danne och folket innan jag ska åka vidare upp och socialisera med nästa gäng! Over and out!

4/9 Bilder från kräftskivan :-D

Här kommer bilderna: (fast de flesta minnena och händelserna stannar i våra huvuden)


att komma "hem" till ett dukat bord- NICE

Kräftorna, de flesta är köpekräftor men 13 stycken är "våra egna"

STORA och GODA- den som ligger längst ner är egen kräfta så de var stora de med!

The Nylanders + Nicklas- smickrande bild, verkligen!

Snapsat så det satt sig direkt i huvudet! :-D

Mina ÄLSKLINGSgrabbar!!

Mor och Far :-D

Jag och Mamma fick för oss att det var en bra idé att gå runt sjön sådär mitt i natten. Och tysta och diskreta var vi nog inte heller ;-)

Och den avslutande bilden (och det som avslutade kvällen) får vara att pappa fick tag i en gardinstång och började spela LUFTGITARR :-D

Kan man annat än ÄLSKA min familj eller? :-D

4/9 Kräftskiva!

När man är i Sverige igen måste man ju passa på- eller hur! Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder ikväll men annars så blir det inga :-P. Planen är att dra oss ut till Åby och mina föräldrar för att bli bjudna på mat och dryck och helt enkelt ha det riktigt riktigt bra. Så blir det även att sova över i "min" friggebod så vi slipper "besväret" med att ta oss in till stan någon gång inatt!  

3/9 Typ "bloggpaus"...

... eftersom MITT HJÄRTA kommer hem så kanske det knappast blir mkt dator. Eller i och för sig, vi är ju lite nördiga båda två och det är himla skönt att sitta vid datorn och bara koppla av ibland. Men ändå, förvänta er ingen massuppdatering.

RSS 2.0