14/8 Fy- Hjälp

Förlåt att jag är extremt gnällig nu. Men idag mår jag hemst dåligt. Verkligen hemskt dåligt. Vilken ofattbart dum idé det var att åka till Gröna Lund igår. Känns det som idag i alla fall. Och jag som ska jobba och allting imorgon och på söndag. Snälla HJÄLP mig bara att bli frisk. Jag är SÅ SJUK :-(


Jag är verkligen löjlig när jag är sjuk!


Kommentarer
Postat av: Carin

Alla är löjliga när de är sjuka :p Så är det bara ^^ Fick du mitt sms om festen igår? Bara tänkte kolla för du svarade inte ^^ Men om du inte fick det så kommer vi nog inte iaf :( Tyvärr! Ha det bra kram!

2009-12-14 @ 10:37:13
Postat av: Angelica

Sv. Ja det kan vara svårt det där med att lära känna någon. Men jag tror det kan vara så att du gör en ny bedömning då varje gång? Jag menar du ser ju kanske en ny sida hos personen (vilket är bra) och då ändrar du uppfattningen. Precis så ska det ju vara istället för att man går in med en första blick och sedan är den personen så som man först trodde.



Jag tror vi själva måste släppa på sådana saker som att ta åt oss av om inte någon skriver fast den är online, den personen kanske gör något annat fast vi får för oss alla möjliga saker den personen kan ha emot oss. Jag tänker iaf börja tänka mer så för jag orkar inte gå och tänka på saker som KAN vara sanna, bättre att ta i den faktan som ÄR sann.



Jag påverkas mycket av mina hormoner så jag kan bli tjurig också för ingenting men jag tänker inte dölja vad jag känner, är jag tjurig så låt mig vara det liksom! =)

2009-12-16 @ 10:15:38
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se/
Postat av: Angelica

Sv.2 Mitt nyårslöfte kommer att bli att jag inte ska ta åt mig och lägga för mycket värdering i det andra säger. Jag har iof redan skrivit att jag ska det på bloggen men det kan kännas bra att ha det som ett löfte till mig själv så att jag ser till att jag följer det! =)

2009-12-16 @ 10:24:32
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0