19/6 En springande pälsmössa...

Skulle ha träffat Becca idag och hittat på något riktigt roligt men det fick bli ändrade planer. Har ingen lust att tala om varför, men vad det än kan ha varit så är det löst nu så om någon (mot all förmodan) skulle undra och oroa sig, så sluta med det ;-P. Så i alla fall fick bli en annorlunda dag.


En rolig sak som jag och Nicklas gjorde dock var att besöka hans farmor och farfar. Han var tvungen att kolla så att alla pinnarna till tältet (som han ska ha när han åker iväg över midsommar) fanns där. Det skulle ju kännas ganska dumt att sätta upp tältet på gräsplätten här utanför min lägenhet så vi valde att åka till Svärtinge.

   När vi kom dit möttes vi av Sveriges gulligast lilla levande pälsmössa! Det visade sig att hans farmor hade köpt en liten pudel och den var så söt! När han gick såg han ut som en liten igelkott som vankade fram. Fast mest så sprang den! Eller vad det nu heter när en sådan där lite pudel skuttar fram! Kan inte förstå att hundar kan vara så små och söta :-D. Synd att de lär sig skälla sen bara L.


Men det var nog allt för denna dagen, enjoy!




(Ps. Alla pinnarna till tältet fanns så ikväll åker Nicklas med några kamrater för att fira midsommar i Motala, ha det så kul älskling!) ;-D


Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken otroligt söt vovve :)

2008-06-23 @ 20:55:44
URL: http://brunettmalin.blogg.se/
Postat av: beautyangel

Kolla gärna in min blogg!



Take care ( :

2008-06-23 @ 21:02:36
URL: http://beautyangel.blogg.se/
Postat av: Malin

Söt hund. =)

2008-06-23 @ 21:03:39
URL: http://mallzawillow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0