22/6 Mys med Nicke och bloggtips!

Nicklas är hemma :-D Imorgon åker han tillbaka till Skövde i en vecka och sen har han semester i nio veckor... Det är så mysigt att bara kunna gosa med honom.


Bloggtips!

Tänkte tipsa om de bloggar som jag brukar läsa och kommentera: Tipsar dock bara om de folk som jag känner, det vill säga, har träffat "in real life" sen har jag numera en del folk som kommenterat min blogg och som jag läser och kommenterar regelbundet, men Er får jag spara till en annan gång ;-)

   Jag har valt att tipsa om bloggarna i alfabetisk ordning bara för att göra det lätt för mig och för att inte missa någon!


http://angelicasgnallbank.blogg.se/

Den här bloggen tillhör gymnasiekompisen Angelica. Här på min blogg mycket mera känd som IQ. Hon bloggar om vardagen och alla hennes inköp, vill ha din smak och talang att shoppa med IQ ;-).


http://bergenbrant.blogg.se/

Sofia skriver blogg i ett härligt tonfall, som man blir glad av! Vi ses inte längre om vi inte säger hej på cykelvägen mellan Åby och Norrköping, men Sofia är en nära vän till Milla som är (har vart) som min lillasyster ;-)

http://bullobull.devote.se/

Anna och Johannas blogg. Tjejerna som nu befinner sig i Norge och arbetar. Anna var Beccas kompis men nu har jag också snott till mig en del av henne :-D Allra roligast med denna bloggen är att se deras fylleideér :-P


http://bumbii.blogg.se/

Towe, en riktigt gammal skolkompis. Samma klass mellan 4- 9:an men numera ses vi inte alls längre utan är mer MSN polare. Dock hoppas jag på att lura med mig denna tösen till Barcelona någon gång i September, vilket inte borde vara allt för svårt ;-). Bloggen innehåller bara korta inlägg så skönt att slippa läsa så mycket :-D.


http://carinclasdotter.blogspot.com/

Min allra bästaste bästis (som Pumbaa skulle ha uttryckt sig!) Man kan göra precis allt med Carin och så kan man göra ingenting! CC- du är BÄST!!!


http://efterkamila.blogg.se/

Min lillasyster som har blivit så stor :-D Om någon skulle missuppfatta så är vi inte syskon för fem öre, inte ens släkt! Vi är tjejerna som kommer överens trots att vi är så löjligt olika att det är skrattretande att se!


http://estetiskt.blogg.se/

Fröken talang! Karin måste vara den enda personen som har lyckats att få bra bilder på mig! Den här bloggen ska ni läsa om ni vill se hur människor med talang lever sin vardag. Karin kan både sy, sminka och fota!


http://gluffsan.blogg.se/

Har bara träffat Ida en gång och på grund av tequilan den dagen minns jag verkligen inte mycket av det mötet ;-) Vet dock att det måste vara en bra tjej eftersom Sandra hänger så mycket med henne. Om du ser det här Ida får du gärna skicka kort på Nicke som liten till mig då jag vet att han AVSKYR sådana bilder :-D.


http://mallzawillow.blogg.se/

Malins blogg som handlar mycket om hennes vardag och det som händer just nu. Malin känner jag via LiU där vi båda pluggar till lärare. Vi träffas inte så ofta men stöter ändå ihop med varandra på en del fester.


http://malmberg.blogg.se/

Sandras blogg med de allra sötaste små djuren i bakgrunden! Vi gick tillsammans på gymnasiet men har även hållit kontakten sen studenten och nu stöter vi ihop med jämna mellanrum på olika fester eller arrangemang. Sandra har lätt coolaste blogg layouten med tanke på hur enkel den är.


http://mariaskriver.blogg.se/

Polaren från grupp L som är den absolut bästa personen att umgås med om man ska göra något ute i naturen/skogen. Marias blogg är läsvärd och enkel.


http://rebeccabf.devote.se/

Beccas blogg i de skrikiga färgerna! En bra blogg om man vill hålla sig a-jour med vad som händer i Beccas liv även om det har vart dåligt med uppdateringar på sista tiden. Det roligaste med bloggen är att jag blir omnämnd ibland och att bilderna som ligger där visar hur kul vi har tillsammans! :-D


http://smulananna.blogg.se/

En till grupp L:are. En söt blogg och eftersom Anna inte är den som sitter still brukar det vara roligt att läsa men tyvärr har det på sista tiden saknats uppdateringar - så man får helt enkelt anta att hon har något bättre för sig! Kom igen nu Anna!!!


http://sweetball.blogg.se/

Emmy, vad mer kan man säga än att livet är en fest? En till från Grupp L som är riktigt rolig och enkel att umgås med! Gör man något med Emmy så kan man vara säker på att det är något roligt, eller så är det en rymdvarelse som tagit hennes kropp i besittning!


http://tilduus.blogg.se/

Matilda, ännu en blogg, som jag snott från Becca och roar mig med att läsa. Matilda brukar jag träffa på fester med Becca. En riktigt trevlig och enkel tjej att umgås med som också bloggar om vardagen och det som händer.


http://yanken.blogg.se/

Annas kompis som jag bara träffat 2 ggr än så länge men jag tänker nog stöta ihop med denna tjejen fler gånger. Hon bloggar om vardagen, men just nu är bloggen inte så rolig att läsa då hon är sjuk ;-P


Det här betyder alltså att jag läser och kommenterar 16 bloggar dagligen, borde inte jag då ha 16 kommentarer på varje inlägg?


Kommentarer
Postat av: S

Hehe sött Tette =) jag har söta djur

2008-06-24 @ 14:14:28
URL: http://malmberg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haha, skrikiga färger?? haha, jaa du, kul har vi alltid tillsammans, måste iaf ses snart:)

2008-06-24 @ 14:40:55
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: matilda

usch, jag är dålig på att kommentera! ska försöka, jag lovar :)

2008-06-24 @ 15:25:43
Postat av: Johanna

Wie det var mig många bloggar. Härligt att höra att våran fanns med:D... Och på tal om de där dyra biljetterna tycker jag det var otroligt. 1500 betalade jag och min syster 2000 för bra sittplats. Puh, Madonna är dyr. Haha

2008-06-24 @ 15:44:53
URL: http://bullobull.devote.se
Postat av: Jannika

Nämen! :O Jag visste inte ens att du hade en blogg.

Fuck, nu måste jag bli friiiiiisk. Btw blev du snuskigt bra på bilden din vän tog :D

2008-06-24 @ 16:25:55
URL: http://yanken.blogg.se/
Postat av: Anna

fan vad nice att våran lilla blogg kom med på din superlista ;) när jag hälsar på i augusti kanske det kommer upp nån mer bild på dig dessutom? :D

2008-06-24 @ 22:59:56
URL: http://bullobull.devote.se
Postat av: LIFE BY Marielle

Åh skulle också vilja att någon skrev om hur min blogg upplevs :)



(svar) Tack för din åsikt, jag håller med dig! det är helt hemskt att bloggerskorna inte kan uttrycka sina åsikter längre utan att bli påhoppade.

2008-06-25 @ 00:16:50
URL: http://mariellem.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, snällt av dig att nämna min blogg. =) Va många bloggar du läser, jag läser väldigt få, men det är för att jag inte känner så många som bloggar.hehe

2008-06-25 @ 00:34:52
URL: http://mallzawillow.blogg.se/
Postat av: smulan

Vad go och rolig du är Tette!!! Nu skall jag verkligen se till att uppdatera bloggen...dock kan det bli svårt vissa perioder då jag kommer att vara utan min dator eftersom jag kommer vara på en del äventyr!!!! =)



Ha en underbar sommar med Nicklas.



Kram Anna!

2008-06-25 @ 10:03:30
URL: http://smulananna.blogg.se/
Postat av: Carin

Du är min allra bästaste bästis med Tette XD

Och jag vet att jag är dålig på att kommentera :p men jag gör det på bdb istället XP oftast.. :p

2008-06-25 @ 11:46:00
URL: http://carinclasdotter.blogspot.com
Postat av: Ida

Haha mmm kan kolla om ja hittar några när ja är hemma hos mamma :) hehe hon har hur många som helst på honom i sitt vita krulliga hår :P hehe

2008-06-25 @ 21:59:40
Postat av: Rebecca

Haha, äh skarpa som skrikiga;P. Ska snart uppdatera min blogg, lovar!

2008-06-26 @ 09:25:24
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: Anna

vi tjänar de stora pengarna i norge vettu ;) nja kanske inte riktigt... men en resa nån gång i vinter blir det nog allt! :D

2008-06-26 @ 23:42:41
URL: http://bullobull.devote.se
Postat av: Rebecca

Jaa, måste ju va lite hemlighetsfull, var ju du med för nåt inlägg sen:P Men nu vet du ju va det handlar om! Hör av mig senare idag:)

2008-06-27 @ 08:50:44
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: Angelica

whiiee jag fick stå först =D hähä, men bra reklam där för min blogg ;P drar nog igång den snart igen =D

2008-06-28 @ 20:41:25
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se/
Postat av: Maria

Nu får du 16 :)



Rolig idé med bloggtips! Jag kanske borde börja länka lite bloggar jag också. Tål att tänka på!

2008-06-29 @ 12:32:27
URL: http://mariaskriver.blogg.se/
Postat av: tessan

jag är rätt dålig på att kommentera, men läser din blogg med jämna mellanrum =)

2008-06-30 @ 12:58:01
URL: http://www.metrobloggen.se/ericasmamma
Postat av: Carin

Hej! Nu har du mer än 16 kommentarer XD

Dags att uppdatera Tette! ;p

Citatet i mitt senaste inlägg är från Titanic. När Jack och Rose står ute på däck, precis innan de träffar isberget. Rose säger att hon ska gå av båten med Jack och Jack säger:

- This is crazy.

Och Rose svarar:

- I know, it doesn't make any sence. That's why I trust it.

Och så pussas de ^^

2008-07-01 @ 10:03:21
URL: http://carinclasdotter.blogspot.com
Postat av: Carin

Jag såg precis att jag stavade fel till "sense", det ska vara med s XP

Men det är rättstavat i bloggen :)

2008-07-01 @ 11:15:44
URL: http://carinclasdotter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0