7/7 Skorpion katastrof!

Klart att det skulle hända just den dagen då min lillebror var där. Klart att det skulle hända just oss. Jag skulle vara en snäll syster. Men nej, jag höll på att låta min lillebror bli SKORPIONMAT. Ja om man ska tro honom i alla fall.

Vi går in på tropicanan och står i rummet där de extremt söta aporna hoppar omkring löst. I samma rum fast längre bort har de även grodor, spindlar och skorpioner. När vi (jag och lillebror G) står och spanar in pilgiftgrodorna, de grodorna som har otroligt vackra färger, så hör vi "tanten" brevid skirka till: "JAG KLEV PÅ NÅGOT O HERREGUD DET ÄR EN SKORPION" och den befinner sig självklart ca 10 centimeter från Gustafs fot. Vi båda hoppar undan och bara står och stirrar på det stackars djuret. Gustaf blir självklart jätterädd och vill ut ifrån rummet så snabbt som det bara går men jag blir istället alldeles stirrig och måste absolut få stå kvar bara för att kolla hur det går med skorpionen. Tillsist kom personalen och fångade in den i en burk och den var inte skadad trots att "tanten" råkat kliva eller kommit emot skorpionen.

Efter den här händelsen så hölls sig dock Gustaf till mittgången och intresset för att närmare studera ormarna fick jag minsann göra alldeles själv. Så förlåt lillebror, men jag försökte i alla fall!



Bilden är hittat här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0