1/4 Tar ifatt!

Eftersom bloggen har legat nere ett tag nu så måste man ju skriva en hel del innan man har kommit ifatt. Jag tänkte att jag skulle börja det här inlägget med fredagen den 28 då Carin och jag var på Palace.


Palace kvällen:

Carin kom till mig vid 20- tiden för att vi skulle förfesta lite. Egentligen var det redan då det började gå utför. Carin hade inte ätit någonting (mer än världens minsta tacos paj under dagen) så hon blir ju ganska snabbt full. Helt plötsligt gick ett av mina glas sönder (men har fortfarande 11 stycken kvar) en smula sorgligt ändå dock.


Sen när vi ska rusa till spårvagnen, fast den här gången var vi ute i riktigt god tid i alla fall, så hörs en duns inifrån min toalett och då är det Carin som råkade spilla ut hennes cider. Eftersom vi hade relativt bråttom så lämna de vi det dock till Nicklas att torka upp.


Väl på spårvagnen fortsatte vi att dricka Carins mystiska fruktsoda (vitt vin) då det på hållplatsen vid Haga går på två killar som visar sig vara elever i en av klasserna som jag är i. Ja det var en smula pinsamt att sitta på spårvagnen onykter med elever framför sig men det är bara att överleva.


Vi kommer in på Palace innan klockan 23 eftersom det då är gratis med LiU- kort. Ja, ibland är man faktiskt snål men det är det värt. Inte en kotte var där. Ja eller VÄLDIGT några var där men inga/ingen av betydelse. Så vi väntade inne på toan ett tag för att det skulle fyllas på med lite mer folk och det funkade för innan 24 hade det droppat in en hel del människor. Också snåljåpar som inte ville betala utan som använde sig av SMS:et.


Sen kom även Sandra, Svante, Anden, Linn plus några till som jag inte kan komma på namnet på dock vet jag att jag sett den grabben förut. Kanske något på J? Får för mig att han skulle kunna heta Jesper eller något sådant men det kan också vara något helt annat!


I alla fall utan förvarning började Carin att må lite dåligt så det slutade med att vi tog den sista spårvagnen hem till mig (stackars Nicke låg och sov) och så slutade hela kvällen med att Carin somnade på min soffa och jag försökte att sova men kunde inte riktigt så jag sov och var vaken om vart annat.

   Vid hållplatsen mötte vi en stackars tjej som blivit nerknuffad från trappan inne på Otten och hon var verkligen ledsen eftersom ingen hade följt med henne ut och eftersom hon var riktigt rädd att det skulle ha blivit något allvarligt då hon inte kunde se direkt efter fallet.

  
Dessutom hade Carin och jag också en intressant stund när vi gick över en fontän:

"Kom nu Carin så går vi runt de blå lamporna så vi inte ramlar"

?-       JA visst, svarade Carin och gick rakt igenom och halkade.

Jag gick ut för att hjälpa Carin upp och det var verkligen jättehalt
 "Så gå riktigt försiktigt nu så du inte halkar igen"

?-       Ja, sa Carin igen och halkade igen


Jaa du Carin, roligt tillsammans har vi ju i alla fall.


Nej nu får det räcka för den här gången för nu är jag trött! Skulle skriva och berätta om resten av helgen men det får väl bli någon annan gång!


Bilder m.m lägger jag in när jag orkar så ber verkligen om ursäkt för ett layoutmässigt riktigt trist inlägg!


Kommentarer
Postat av: Angelica

hähä ni verkar ju ha haft kul,, men du kasnke ska sikta framåt och skriva i nutid istället för det är ju svårt att komma ikapp ;P

2008-04-01 @ 22:58:03
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0