24/12 Hur man sabbar julen (eller det som kunde vart en underbar julaftonsnatt) ;-)

Nu säger vi så här:

Det var en gång en liten tjej vars pojkvän/sambo har jobbat "borta" hela december och de har inte kunnat träffas på länge bara för det. Så den lilla tjejen går och handlar "sexiga julunderkläder" för att vara snäll och trevlig med sin pojkvän när han kommer hem julaftonskvällen.
   Det blir ganska bra och pojken i fråga kommer hem lite tidagare än väntat. Så då åker tjejen och killen till tjejens föräldrar och sitter där och halvgosar med varandra och retas en hel del med varandra. Allt för att bli sådär lite småkåta helt enkelt.
   Så åker tjejen och pojken vidare till pojkens pappa för att även fira lite jul där. då pojken har vart vaken och jobbat i 23 h är han på gränsen till att somna så det blir så att pojken får köra och flickan får lite vin. Så får flickan mer vin. Ännu mer vin. ÄNNU mer vin! Tillsist har flickan nästan drukigt så mycket vin att hela boxen är tom. Vid det laget är julklappsutdelningen avklarad och tjejen och killen beger sig hemmåt.
   Båda är ganska så kåta och riktigt kära så hemfärden sitter tjejen och retas lite med killen bland annat genom att smeka honom och blotta sig lite.
   När de väl är hemma går allting väldigt fel. Tjejen börjar må dåligt, riktigt dåligt. Huvudet snurrar och magen verkligen krampar. För säkerhetsskull går hon in i badrummet. Väl i badrummet börjar hon kräkas. Riktigt mycket. Det blir verkligen inget stopp på kräkningarna och eftersom killen vet att tjejen är livrädd för att kräkas kommer han in och håller om henne och är allmänt gullig. Han städar även lite i badrummet... 
   När killen sen är klar med "städningen" kommer han ut och tjejen ligger där i de fina underkläderna men trots det är stämningen ganska så död och allt är borta...


SÅ sabbar man en julaftonskväll!!!

Kommentarer
Postat av: henrik

hmm... (av eget skäl ås är ja snäll o säger bara "illa för er"...) ((sen kommer besten in oskricker... "HAHAHAHAHA"

2008-12-28 @ 22:36:27
Postat av: henrik

hmm... (av eget skäl ås är ja snäll o säger bara "illa för er"...) ((sen kommer besten in oskricker... "HAHAHAHAHA"

2008-12-28 @ 22:36:42
Postat av: Angelica

Hähäh men vad elak du är Henke! =P fast iof lite trist var det juh. Bättre lycka nästa gång ;P

2008-12-29 @ 10:05:53
URL: http://angelicasgnallbank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0