14/10 Så var man tillbaka...

Har ni tänkt på att mina rubriker verkligen suger? Mina rubriker gör att man inte får någon lust alls att läsa min blogg, men jag vet ju att några gör det i alla fall så klart att man skriver en rad eller två i alla fall ^^.

Det var jättemysigt att träffa Anna och gänget idag, det var:
Anna (http://bullobull.devote.se),
Becca (http://rebeccabf.devote.se)  
Åsa (http://www.nogg.se/sodearly)
och Yanken (http://yanken.blogg.se)

Vi åt på världens bar och sen bar det iväg tillbaka ner på stan och tittandes i en massa affärer. Det var bara Anna som handlade lite dock. En annan är lite fattig för tillfället. Kul var det i alla fall och dagen bjöd på måna skratt men även lite allvar. Haha en typisk sak vi ägnade oss åt var "folkspaning". Vi satt på "alkisbänken" vid hörsalsparken och tittade på folk och gav en hel del vassa kommentarer och förutfattade meningar! Otroligt barnsligt fast helt enkelt jättekul!

För övrigt var det smokat med poliser på stan idag! Det måsta vara något väldigt viktigt på ge inne i tingsrätten för det var BEVÄPNADE snutar utanför. Då pratar jag alltså inte om någon liten tjänstepistol utan STORA jäkla vapen i Nicke stil! Jag är imponerad ^^

Nu är jag hemma igen och ska titta lite på tv och njuta... Är lite trött faktiskt så blir en lugn kväll! bye for now

Kommentarer
Postat av: sandra

Kul att du hade det kul på stan även om du "ältar" att du är fattig, en fråga, hade du köpt ngt om du inte haft bötern att tänka på?

2008-10-14 @ 19:32:15
URL: http://malmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0