7/10 Hemkommen

Så kan vi börja det här inlägget med att hata Fina som nämnde Coca Cola och fick mig att gå och handla och göra av med 177 kronor på ingenting ^^. Dessutom var jag ju tvungen att bära hem allting nu när inte Nicke är här och gör det åt mig så nu har jag tyvärr också ont i benhinnorna- stackars mig!

Seminariet idag gav ingenting men tack och lov så hade Sonja böckerna som jag behövde låna så jag fick tag i de i alla fall. Nu ska jag sätta mig och skriva klart de där 3 sidorna som jag ska lämna in på torsdag. Det får jag däremot tacka Fina för.

Haha, stackars Fina, jag vet visst inte om jag gillar eller hatar dig idag :-P



Kommentarer
Postat av: Sara

hahah jaa de klart :)



ha det bäst!

2008-10-07 @ 18:57:06
URL: http://atishpare.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Coca cola? Ajajaj Tette,nån gurka med dip oxå;P?

2008-10-07 @ 19:19:26
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: Anna

fan vad du bloggar numera :P

är du upptagen nästa tisdag, tänkte dra ihop ett gäng och hitta på nått då, ev. världens bar kanske...? eller nått annat :P

2008-10-08 @ 10:33:50
URL: http://bullobull.devote.se
Postat av: gladulle

Det är bland annat därför jag har valt att inte ha några bilder på oss i familjen, man vet aldrig vad det finns för dårar där ute. i bland känns det lite synd den skulle ju bli lite intressantare med bilder på oss när jag skriver. Sen jobbar min man med ett sånt jobb där han kanske inte alltid är så populär i vissa andras ögon, då är det bättre att vara anonym.

2008-10-08 @ 17:47:03
URL: http://gladafamiljens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0