13/9 Akutmottagningen!

Suck, varför ska alla bra dagar bli förstörda när de är som bäst. Redan igår kväll fick Nicklas otroligt ont i mellangärdet men jag förstod nog inte riktigt hur ont han verkligen hade. Idag diskuterade vi dock ganska länge om vi skulle åka till sjukhuset eller inte, men sen när Nicklas blev överraskad så blev det aldrig av. Nicklas har haft så ont så han har krampat flera gånger under dagen så nu går det inte längre. Klockan 21 var vi uppe på akuten och vi kom ganska så nyss hem (läs klockan 01.45). För att vara på akuten blev det inte en särskilt lång väntan men det räckte för att se den man älskar ha väldigt ont är väldigt plågsamt.

   Vi fick vänta i 40 minuter innan vi fick komma in och under den tiden hann jag trots allt bli lite lugn för hade det vart blindtarmen så hade vi säkert fått komma in väldigt snabbt och att det inte är blindtarmen borde ju vara goda nyheter. Hur som helst så började undersökningen tillsist och ca 2 timmar senare så kom docktorn in med ett besked. Nicklas hade åkt på en bakteriell infektion väldigt nära urinblåsan vilket förklarade kramperna och smärtan!

   Nu blir det medicin i 3 veckor och under den tiden absolut ingen alkohol. Varför är det ett problem då? Jo hans födelsedagspresent skulle ju vara biljetter till öl och whiskeymässan, men det går inte då det inte är så kul att besöka den mässa när man inte får dricka någon alkohol alls. Dessutom (alla ni som väntar på födelsedagsfest) nu får ni vänta ännu längre för hur kul blir det för Nicklas att ha fest om han inte får dricka någonting?


Så är läget just nu i alla fall, en smula deprimerande men nu satsar vi på att få Nicklas frisk och smärtan skulle förhoppningsvis gå över på 3 dagar!


Hurra bara 4 timmar här, något slags rekord?


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Usch o fy, men tur att de kom på sen var det va o att det är på bättringsvägen nu!

2008-09-18 @ 17:55:35
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: Rebecca

Usch o fy, men tur att de kom på sen var det va o att det är på bättringsvägen nu!:)

2008-09-18 @ 17:56:41
URL: http://rebeccabf.devote.se
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-18 @ 18:01:51
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0