Reseberättelse 14/1 Onsdag

Struntade i att ta med mig skrivboken ner till stranden idag men kan i alla fall berätta att jag drack en drink till. Cuba Libre. Har totalt drukigt 4 olika "riktiga" drinkar, Red Kiss, Orange Blossom, Casino och Cuba Libre men även en del vodka och läsk.

Annars har vi SNORKLAT idag, Har tyvärr inga egna tagna vackra bilder för jag tyckte det känndes som en dum idé att fota med mobilkameran under vattnet. Men är man vid Röda havet rekommenderar vi att ni åker på snorkelutflykt, det är absolut fantastiskt!  Man ser hur mycket fiskar och färglada koraller som helst!

Vi kom nyss tillbaka från en promenad från stan alldeles nyss. vi tänkte att vi skulle kolla in sovenirer att ge bort till folk när vi kommer hem men sen kom vi ju på perfekta idén ju. VI KÖPER ALLA SOVENIRER PÅ FLYGPLATSEN PÅ FREDAG! på det sättet lär ju de flesta få vad de vill ha, tax free varor. Men en riktigt mysig promenad var det i alla fall ^^.

Nu ska vi iväg och titta lite på magdanshowen borta vid scenen när matsalen. Är så mysigt med lite shower då och då. En MYCKET sevärd kobra show har vi med sett, men man fick inte lov att fota för att störa kobran...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0