Agustifesten 2009!! :-D

Augustifesten, 19-22 augusti 2009


Missa inte årets största folkfest i Norrköping!
Nu är det dags igen! Precis som ifjol är den något senarelagd - så att studenterna börjat plugga igen, semestrarna är över och arbetet precis har påbörjats.
Det blir en Kick off inför hösten!

Ni kan räkna med flera olika klassiker, eller vad sägs om barnkarneval, Rix FM-festival och SM i Musikfyrverkeri? Att det färgsprakande fyrverkeriet är populärt kan publiksiffrorna från förra året vittna om, med över 30 000 besökare per kväll. I ingen annan svensk stad får fyrverkerierna avfyras så centralt - men så är också säkerheten rigorös.

I år bjuder vi även på flera nyheter. I "Augustibollen" står fotboll i fokus, i "Opluggat i Knäppingsborg" är det musikunderhållning för hela slanten.

En festival samlar mycket folk. Utbudet breddas hela tiden, i år med fokus på seniorer och ungdomar. Mycket folk innebär också att säkerheten är en viktig aspekt. Det ska kännas okej att skicka sina barn till festivalen och att de ska kunna njuta av upplevelsen av folkmyller och nöje. Vi har byggt ut den drogfria zonen till tre platser, och samarbetar med både polis och socialtjänst. Du kommer också att se flera nattvandrare på stan under festligheterna.

Info: http://www.norrkoping.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0